היי לכולם.....!

Mayashalom

New member
היי לכולם.....!../images/Emo9.gif

מה קורה??? אני מאיה ואני גם נורא אוהבת לראות סמולוויל אבל לא בגלל העלילה אלא בגלל טום, הוא פצצצצצצצה!!!! אבל הסדרה נחמדה....היו פרקים שבהם כמעט נרדמתי אבל לא נורא. הפרק האחרון שהיה היה כבר יותר מעניין וקראתי לגבי הפרק הבא ולפי מה שנראה הוא יהיה מעניין. אוייי יש לי שאלה יש פה למשהו תמונות של טום בלי חולצה????? אם כן אשמח אם תשימו אותם פה.... טוב ביי בנתיים!!!!

למי שלא הבין...

שיין בחתימה שלי הוא.. שיין פילן הפצצתי מווסטלייף!!!

SaberTooth

New member
זו לא סופרמנית, זו סופרגירל...

אחרי ההצלחה הגדולה של סופרמן, ניסו היוצרים ליצור קומיקס חדש בשם "סופרגירל" המבוסס על סופרמן, לפי הקומיקס, סופרגירל הייתה דודנית רחוקה של סופרמן, סופרמן יצא לחקור את הכוכב ממנו בא, כמובן שלא נשאר ממנו כלום, אבל הוא מצא כוכב-תאום של קריפטון (כמו שכדור הארץ הוא כוכב תאום של קריפטון), הפיצוץ של קריפטון הקפיא את כל הכוכב, אך כולם מתו, רק נערה אחת שרדה והייתה קפואה, סופרמן שיחרר אותה והביא אותה לכדור הארץ, סופרגירל קיבלה את אותם כוחות כמו של סופרמן עקב החשיפה לשמש הצהובה של כדור-הארץ. הקומיקס נכשל והורד מהפים אחרי 10 חוברות.

רינת4

New member
שלום לכולם!

גם אני חדשה. בשבילי כל סדרה/סרט על סופרמן זה סיבה למסיבה. ד"א: לאוהבי לאנה-אני לא יודעת איך קוראים לשחקנית. אבל איך שראיתי אותה, ידעתי שהיא מוכרת לי. אז רק שתדעו: היא משחקת בהולמרק בגירסה החדשה של "שלגיה ושבעת הגמדים". אם תהיתם...

למעלה