היי לכולם.....

romi_a

New member
היי לכולם..... ../images/Emo8.gif

קוראים לי רומי, וכאשר ראיתי שיש פורום דו קיום אז ישר החלטתי להצטרף ולדבר גם... אני מאוד שמחה שיש פורום כזה שמאפשר לדבר.. :) טוב דבר ראשון הייתי רוצה לומר... רק טיפש לא יהיה מודע למצב של היום עם היהודים והפלסטיניים... עכשיו, אני טיפוס שרואה שלכל דבר יש שני צדדים, אז כמובן אני יודעת את הצד שלי אז החלטתי לדבר עם הצד השני דרך ה-MIRC ואפשר לומר שאני מבינה אותם, אחרי הכול כולם בני אדם שכמעט אוהבים אותו דבר, אבל אני עדיין בדעה שלי שזו מדינה ליהודים. תוך כדי הדיבורים הכרתי הרבה אנשים מאוד מעניינים שאפילו יש לנו אותו טעם בהרבה דברים. לפי דעתי, לפני שאנשים אומרים שהם שונאים, תבחנו את הצד השני, וזה שאני מדברת איתם זה לא אומר שאני מוותרת על המדינה שלי! הרי אני אחת שמאמינה בציונות ומאמינה שזו מדינה ליהודים (ואני חילונית), אבל גם הם בני אדם. לפי דעתי השלום לא יבוא מאיזה הסכם ודיבורים שבממשלה, השלום יבוא רק מהעם עצמו. מקווה שהבנתם אותי.... :)

B.Shokor

New member
המדינה הזאת של העם הערבי-יהודי ../images/Emo38.gif

אהלן, דבר ראשון גם אני שמח מאוד שהצטרפת לפורום שלנו, פורום דו-קיום. ועכשיו נעבור להודעה שלך, אני אהיה איתך רציני וישר לעניין מהתגובה הראשונה שלי, הדבר הראשון שרציתי לדעת אותו הוא הגיל שלך!!!.. את מדברת בצורה מאוד טובה וישירה, אבל בהודעה שלך מבחינים גם חוסר הבנה מצדך. מצויין שאת מבינה את הצד השני, ומצויין יותר שאת יודעת שכולנו בני אדם, אבל הלא מצויין הוא שאת מאמינה שהמדינה הזאת היא ליהודים (למרות שאמרת שכולנו בני אדם). צר לי מאוד להגיד לך שהמדינה הזאת היא לא של היהודים והיא לא של הערבים אלה לעם שנקרא ערבים- יהודים. צורת הדיבור שלך מריחה לי רחמנות מופרזת מצד היהודים במדינה זאת כלפי הערבים, כאילו שלנו הערבים אין מקום ללכת אליו ומרחמים עלינו להישאר פה. בכל מקרה רומי, אני מאוד מכבד אותך על חלק גדול מדעותיך ההגיוניות והמרשימות, כל הכבוד לך שלך ב.שוקר מ.הפורום :-}{-:

romi_a

New member
מדינה כלל אזרחיה....

שלום לך... טוב דבר ראשון, אני בת 18 ודבר שני, אני לא מרחמת על הערבים, אין לי על מה לרחם.. תראה, מנקודת מבט של העבר היהודי, אנו צריכים מדינה (ויש לנו אותה) שנרגיש בה בטוחה ושנוכל לממש את האמונה שלנו מבלי פחד. ות,אמת גם הצד השני צריך... לא מפריע לי שהמדינה הזאת תיהיה של היהודים ושל הערבים(מדינה כלל אזרחיה).. אבל אם זאת תיהיה מדינה ועוד דמוקרטית אז הקטע הוא שכולם יפעלו למען המדינה.. ואני מודעת (!!!) למצב שהמשללה שלנו לא מטיבה עם הצד השני שגר פה ות´אמת גם איתנו - קח לדוגמא עם שביתה של הלימודים ויש מקומות שהם לא מתאימים לגור בהם - אבל גם הצד השני צריך להראות שהוא מעוניין ולפעול, כמו למשל לעשות צבא - ואני יודעת שזה קשה לצד השני ללכת לצבא ולהיות במלחמה עם אנשים מהעם שלו... אבל כל עוד שהצד השני לא עושה את הצעד הראשון, להרבה יהודים בארץ קשה להגדיר את ארץ ישראל כמדינה לערבים ויהודים, ולכן זוהי מדינה ליהודים. רומי.

B.Shokor

New member
אני מוכרח להגיד לך שוב

כל הכבוד וצדק מאוד מאוד גדול בכל מלה שאמרת, אך שאלה קטנה ופשוטה, האם היית מוכנה להילחם נגד ארה"ב ולהרוג את היהודים (בני העם שלך) שם?

romi_a

New member
שאלה קשה......

היית חייב לשאול את השאלה הזאת....? כמובן שהתשובה שלי לא... אבל זה תלוי בנסיבות.... דרך אגב, סתם לדעת, ואל תיקח אישית בבקשה.. אתה ערבי? (באמת סתם לדעת)?

B.Shokor

New member
אני אגלה לך שני סודות בעולם הזה

1. אני ערבי. 2. מי שרוצה לכנס לדיון ולמשחק, חייב לשחק עד סיומה של השנייה האחרונה, זאת אומרת שאין כזה דבר שלא הייתי חייב לשאול אותו. (תראי למשל, נכון שיש בפורום הזה אנשים שאין ביני לבינם הסכמה מבחינת הדעות, אך למרות זאת אני מכבד אותם מאוד מאוד מאוד רק בגלל דבר אחד ויחיד, שהם באמת נלחמים למען הדעות שלהם ומתווכחים על כל דבר כמו ALL למשל). יש כמה גולשים שהשתתפו בפורום הזה כשעלה לאוויר, ודמיינו לי שהם אחלה אנשים שאוהבים שלום, ורוצים לפעול בעד הדו-קיום לקיומה של מדינת ישראל לשני עמים, ואחר כך התברר שהם כמו שאר הפוליטיקאים, מדברים בבוקר על X ובערב על Y.

romi_a

New member
ואני אגלה לך גם משהו....

תראה, אני לא אגיד לך שאני סתם מאנשים האלה שאומרים שרוצים שלום וסתם מדברים כל הזמן... אני מאוד רוצה שלום מהרבה סיבות ואחת מהם זה לראות את האנשים הערבים שאיתם אני בקשר ואני מדברת כל יום ב-MIRC וכמובן השלום מאוד יעזור...... כאשר אני מדברת איתם הם מראים לי עוד צדדים שלא חשבתי עליהם... אבל הדעה שלי על מדינת היהודים לא תשתנה....

B.Shokor

New member
אז תני לי להגיד לך שני דברים:

1. או שאת באמת רוצה שלום של מדינה יהודית עם שכינותיה מדינות ערב. 2. או שאת רוצה שלום בין ערבים לבין יהודים במדינה זאת, אבל היהודים הם הבוסים והערבים הם העבדים. זה רק מה שאפשר להבין אותו מאחורי: "מדינה יהודית". השולט: "היהודי".

romi_a

New member
לא נכון!!! (בקשר לשני)

זה בכלל לא נכון מה שאמרת.... בקשר לדבר השני שהערבים יהיו עבדים... פשוט אני מסתכלת על העבר הארוך ומממממשששש ארוך של העם היהודי ולכן אני אומרת מדינה יהודית. אני באמת רוצה שלום בין מדינות ערב.. מסקרן אותי לדעת איך שם.... אז תוציא לך מהראש את הדבר השני!

B.Shokor

New member
אבל מה פתאום?

זה לא הפתרון? גם הערבים אומרים שהשם של המדינה הזאת הוא פלסטין, ותסתכלי על העבר וההיסטוריה הממשששששששששששששששששששששששש רחוקקקקקיםםםםם.. כל כך זה משנה את השם? אוליי כדאי להם להמציא שם חדש, למה שלא יקראו לארץ הזאת "שוקור" למשל?

B.Shokor

New member
והתשובה פשוטה,

כי כל אחד רוצה את השם שלו, ו/או כל אחד רוצה שהוא יהיה השולט, ו/או כל אחד חושב על עצמו.

NOK6476

New member
שוקור ידידי הרשה נא לי להגיב!!!

אני כן, מודה ולא אבוש עם כל הכבוד לי אליך שאני מעוניינת בשני הדברים אבל עם תיקון מסויום; אל תשכח בבקשה ממך שזוהי בהחלט מדינה יהודית ובצורה חוקית ומסודרות מאז החלטת האו"ם ב-29 בנומבר 1947, אבל בבקשה ממך לך יותר מכולם אסור לעוות את המציאות והדברים וזאת מאחר שאתה ורבים מבני עמך ובינהם חברי כנסת כמו למשל עאזמי בשארה, שסיים את לימודיו וקיבל את תוארו לא מאוניברסיטת בירזט אל מהאוניברסיטה העברית בירושלים ואף כיהן שם כיו"ר אגודת הסטודנטים וכיום ב"תמורה ולאות תודה" הוא הולך משמיץ, ומסיט בסוריה את ישראל, היהודים והציונות, ובכך הוא יורק לבאר שממנה הוא שותה ובו בזמן שלהזכירך, עם כל הכבוד, לפני שאנו הגענו לכאן, לא רק על לימודים אפילו לא העזתם לחלום, אל אפילו על צרכים בסיסיים אלמנטריים סנטריים כמו בתים או ליתר דיוק וילות יפיפיות בכפרים שלכם עם שירותים, אמבטיה, חשחמל ומים שזורמים וממקומים בתוך הבתים. אז על איזו אפליה, גזענות, בוסיות ועבדות אתה בדיוק מדבר??? הרי לעומת הפלשתיניים הרי אנו סופר יותר מאשר מכבדים את נוכוחותכם כאן וזאת למרות שלכם ישנם כל כך הרבה מדינות לגיטימיות שלכם ללכת ולחזור אליהן ואילו לנו יש רק את זאת ואין לנו שום כוונה לשלוח אתכם מכאן למרות וזאת להזכירך, שמאז ימי אברהם אבינו זוהי ארצינו ש-ל-נ-ו (ואל תשכח גם בבקשה ממך שכל הצהרותיו והצעותיו של גנדי ומצע תנועתו - "מולדת" לא מומשו ובוצעו עד כה ועצם שיחתינו כאן בפורום היא ההוכחה לכך) בו בזמן שחלק ניכר מבני עמך הן בתקשורת הישראלית והפלשתינית והן בתקשורת העולמית חולמים על הרגע שבו הם יצליחו לגרש אותנו ולהחזיר אותנו ל"ארצות מוצאינו" ממשום שלטענתם שם הוא בתינו ולנו אין אף זכות על הארץ הזאת וכמו כן לגבי האזרחות כן (יש לי חדשות בשבילך) אתה ערבי שחי במדינה י-ה-ו-ד-י-ת (LIKE IT OR NOT, מה לעשות, זה מה יש!!!), כשם שהיהודים באמריקה (באם להשתמש בדוגמא שאתה בעצמך הבאת בתשובתך לרומי) חיים תחת שלטון א-מ-ר-י-ק-א-י ומכאן שהם נחשבים כאזרחים אמרקים אבל המדינה היא ארצות הברית מדינת הא-מ-ר-ק-א-י-ם לא יותר מזה ובכל הקשור לזכויותם שם כן בהחלט מגיע להם אפילו קצת יותר מאשר מגיע לך פה (ותסלח לי על האמת הברוטלית שבה נאמרו הדברים כי לצערי אי אפשר לרכך וליפות את האמת והמציאות) וזאת מאחר שרובם משתדלים בכל התחומים להיות שייכים ולתרום כשווים בני שוויים באם זה בקהילותיהם, בשכונותיהם, בתרומתם לאמריקה וזה כולל גם לעיתים ש-י-ר-ו-ת צ-ב-א-י מ-ל-א ולא רק לבוא ולהצהיר ולבוא בדרישות שמגיע להם זכויות רק מתוך זה שהם נושאים מסמכים (דרכון, רשיון נהיגה ותעודת זהות אמרקיאית) כי הם יודעים שאם הם רוצים להחשב כאזרחים שווים ונ-א-מ-נ-י-ם עליהם להתנהג כך וזאת ל-מ-ר-ו-ת ואני חוזרת; ל-מ-ר-ו-ת שברור להם שאף פעם אבל א-ף פ-ע-ם הם לא יגיעו למעמד של נשיאות ארה"ב אלה מקסימום שרים ושגרירים או ראשי עיריות. ואם כבר הזכרנו שירות צבאי - אתה טוען שאתה אזרח י-ש-ר-א-ל-י נ-א-מ-ן ושווה אבל לצבא אתה לא מוכן ללכת משום ש (ואני כאן מצטטת אותך) "אינך רוצה להלחם נגד בני עמך" או במילים אחרות ברצונך כך זה משתמע - לאכול את מלא העוגה שלמה. אגב זה מעניין שנימוק כה (ותסלח שוב על הבוטות) קלוש, עלוב וצולע כשם שאתה נתת בקשר לשירותך הצבאי לא עלה לרגע במחשבתם של הבדואים הגששים שהם גם הם כידוע ערבים מ-ו-ס-ל-מ-י-ם כמוך ושלא לדבר על הדרוזים שלמרות שהם אינם מוסלמים הם שייכים למגזר הערבי והם כרתו עם ישראל ברית דמים ואם כל הכאב לא הייתה להם שום בעייה להלחם בלבנון למרות שהיה ברור להם מראש שהם עשויים להתקל ולהלחם שם נגד בני משפחתם בשר ודם המשרתים בצבא הסורי והלבנוני וזאת מהסיבה הפשוטה וכאן אני מצטטת את אחד מהשייחים בגליל שלפני כחצי שנה בראיון שהוא נתן ביום שישי בתוכנית "יומן" בערוץ הראשון על קברו הטרי של בנו שנהרג בפעולה צבאית בלבנון הוא נחשב כבוגד וכל פעם מחדש מנסים לחלל, להרוס ולנתץ את קבר ומצבת בנו וסמל צה"ל שעליה; "כל זה לא חשוב לי ואומנם שילמתי מחיר גבוה, אבל אני אזרח הארץ הזאת ואמשיך להלחם למענה ולתת למענה את כל שאני אוכל גם אם בתמורה אאלץ לישון על האדמה בחוץ לאחר שאולי יקרה פעם שכיביכול המדינה תיקח ממני את קורת הגג וכל רכושי. אני לא מתחרט על המחיר ולא אתחרט בהמשך ואמשיך לתרום ולהגן על הארץ הזאת כי זו ארצי וביתי כשם שזו ארצך וביתך". לתשומת לבך - שוקור - להשתמע, ניבה זהר.

B.Shokor

New member
תפסיקו להגיד ארץ של היהודיםםםםםםםם

אני מתחיל בנקודה מאוד בסיסית שאת חייבת להבין אותה, נכון שאני ערבי, אבל למרות זאת אינני גאה בכל העם שלי, ואינני כל כך מתלהב מהעולם הערבי. וזה לא אומר שאני מתבייש בהיותי ערבי, להפך, אני גאה מאוד במה שנולדתי. את צודקת במאה אחוז בכל מה שאמרת בקשר לערביי ישראל שנמצאים פה, ובקשר לרמת החים ולדמוקרטיה היחסית טובה מאוד לשאר העולם הערבי. (אבל אוליי גם שאם לא היו פה יהודים בארץ זאת גם יכולנו להתקדם, לא)? אני ממש לא אוהב כשאחרים מרחמים עליי (וזה אחד הדברים שהכי שונא אותו בחיים שלי), מה שאני מתכוון להגיד אותו שהרחתי רחמנות מהדיבורים שלך כלפי ערבי ישראל. אני מאוד מעוניין (וממליץ לך באותו רגע) שתביני ותקלוטי משהו חשוב מאוד בראש שלך יותר מהשם שלך,
הארץ הזאת היא לא של היהודים
הארץ הזאת היא לא של הערבים
הארץ הזאת לעולם לא תהיה של אחד משני העמים הנ"ל
הארץ הזאת היא של עם שנקרא ערבי-יהודי
בכל מקום יש אנשים גזענים, זאת אומרת שיש ערבים שרוצים להוציא היהודים מהארץ הזאת, ואותו דבר בקשר ליהודים שרוצים להוציא הערבים מהארץ הזאת. הבעייה שהאידיוטים האלה לא מבינים שאף אחד בעולם אין ביכולתו לבצע את הדבר הטפש הזה. אני אגלה לך סוד:
אני לא מוכן ולא אסכים לחיות במדינה (כמו פליט ועולה חדש) למדינה שקוראת לעצמה מדינה יהודית.
בקשר לשירות הצבאי ולבדוויםםםםם, יש נקודה שאת חייבת להבין אותו, יש: >>> ערבי > מוסלמי (למשל אני) חילוני > מוסלמי (דתי) > בדואי > דרוזי > נוצרי אני חוזר ואומר (כמו שמפורט לעיל), מוסלמי לא מוכן להילחם נגד מוסלמי אחר, אבל מוסלמי דתי (למשל) מוכן להילחם נגד נוצרי (כמו שקרה בלבנון למשל). אותה דבר בקשר לבדואים, ותביני מה שתביני. שמחתי לקרוא ולהגיב להודעתך תודה ב.שוקור מ.הפורום

NOK6476

New member
"אם זה נראה כמו ברווז, ואם זה הולך

כמו ברווז, ואם זה נשמע כמו ברווז אז סימן שזה ברווז" ולא משנה איך תכנה זאת ומה תעשה כדי לשנות את צורתוואת שמו של הברווז ועד כמה תנסה להכחיש, להתכחש ולהדחיק עובדה זו - אבל מה לעשות? המציאות חזקה מכל דמיון וכן גם האמת הכואבת ולכן בלי לפגוע (וכאן אגב ברצוני להתנצל באם הכאבתי או פגעתי או הסערתי אותך וזו בהחלט לא הייתה כוונתי וגם להציע לך שככל שתמהר לקבל עובדה ב-ל-ת- י נתנת לשינוי זו כך תבלע לך הגלולה המרה יותר מהר ויפוג טעמה יותר מהר) והברווז תמיד ישאר ברווז כמו שישראל
הייתה מאז ומעולם, עודנה ותהיה לעד ארצו ומולדתו של העם היהודי ואתם תהיו תמיד האזרחים הנוספים בעלי הזכויות כשם שיהדות אמריקה מהווה אחוז מסוים מהאוכלוסיה שהיא אזרחים בעלי זכויות שאנו מאוד שמחים לכבד אותו ולא לרחם עליו כפי שבטעות אתה חש ואני בהחלט מצטערת על כך השואפים לשיתוף פעולה הרמונית, אבל לעולם ואני חוזרת לעולם לא תגיעו לתפקיד בכיר יותר משר או סגן שר בממשלה אך אף פעם לא לראשות הממשלה כשם (ושוב שוקור, אינני אומרת זאת כדי לפגוע בך אני פשוט מציינת ומציגה את הדברים בפניך כמו שהם וכמו שאתה בתוך תוכך יודע, מודע וער להם) שבאמריקה אף יהודי לא הגיע לנשיאות אלה לדרגת שר (זוכר למשל את הנרי קיסנג´ר?) ואו שגריר כשם שהשגריר המכהן היום פה וזאת מהסיבה הפשוטה שאמריקה היא ארצם של הא-מ-ר-ק-א-י-י-ם מעצם שמה ומהותה, הדגל השלטון וההימנון שלה כפי שיראל נשלטת ומונהגת מכורח ועצם מ-ה-ו-ת-ה וק-י-ו-מ-ה ש-מ-ה, ד-ג-ל-ה וה-י-מ-נ-ו-נ-ה אך ורק ולנצח נצחים על ידי י-ה-ו-ד-י-ם וי-ה-ו-ד-י-ם ב-ל-ב-ד והיא ר-ק אבל ור-ק של ה-י-ה-ו-ד-י-ם (וכאן אגב זה היה מבזק חדשות קטן בעבורך שהיא כבר של אחד העמים וזה העם היהודי) שלא קיים בה עם אחד ערבי יהודי (כשם שאתה מתעקש, אלה קיימים בה שני עמים יהודי וערבי שאם בכל אופן אתה מתעקש להכליל אותם כגוף אחד אז כן, ופה אני מסכימה איתך, שניהם כאחד הם א-ז-ר-ח-י המדינה הזאת ואילו כידוע שני דברים אחרים ושונים לגמרי כשם שוב שהיהודים בארה"ב הם עם נפרד, השחורים הם עם נפרד ואפילו הם קרואים שם האפרו-אמריקאניים, והלטינים - ההספנים הם עם נפרד וביחד כולם נחשבים כא-ז-ר-ח-י-ם אמרקאניים וזאת ידידי א-נ-י מאוד מעוניינת (וממליצה לך באותו רגע) שתבין א-ת-ה ותקלוט א-ת-ה משהו חשוב מאוד בראש ש-ל-ך יותר מהשם ש-ל-ך
ובכל אשר למוצאך אני בהחלט שמחה שאתה גאה במה שנולדת (כי אם לא כך היה הדבר אז זו היתה לפחות ב-ע-ב-ו-ר-י סיבה לרחם עליך) משום שגם אני כפי שאתה בוודאי יודע כבר מהודעות קודמות שלי גאה מאוד במה שאני למרות שלא בכל חלקי עמי כמוך ואני בהחלט שמחה שבנקודה מסויימת אנו מסכימים במאה אחוז בכל אשר קשור לרמת החיים היחסית טובה שלכם פה לעומת שאר העולם הערבי ונחמד לדעת שיש כאלו שיודעים בהחלט להעריך זאת ובכל אשר קשור להתקדמותכם בארץ הזאת גם אם אנו היהודים לא היינו פה אז מילת המפתח היא כפי שציינת - ´א-ו-ל-י´ אך מה לעשות, והמציאות שונה והדברים הם שונים לגמרי...???!!!
וכעת א-נ-י אגלה לך סוד: אני לפחות לא רוצה להוציא אתכם מפה ובאשר לטענתך שאתה לא מוכן ולא תסכים לחיות במדינה שקוראת לעצמה מדינת היהודים כמו פליט או עולה חדש אז יש לי חדשות בשבילך - אתה כבר חי מהיום שנולדת במדינה שקוראת לעצמה מדינת היהודים כי שוב פשוט כי זה מה שהיא - מדינת ה-י-ה-ו-ד-י-ם ויעידו על כך האו"ם שב-29לנובמבר הגיע להחלטה זו ברוב קולות, תקומתה ב-14.5.1948 ומגילת העצמאות שלה (שאני מזמינה אותך אגב לעיין בה) וגם אותו שייח אימאם פלאצי שאת הכתבה עליו שלחתי לך באימייל ושהמלצתי לך לקרא אותה והבטחת ביום שישי שכך תעשה בשעת ארוחת הצהריים ותתן לי תשובה במשך השבוע לגביה (ואגב אני עדיין ממתינה) ובדבר אחד אני מסכימה איתך שאין סיבה שתחייה בה כפליט או כעולה חדש אלה כמה שאתה אזרח ג-א-ה (כך לפחות אני מקווה) שלה
לגבי השירות הצבאי ולבדווים תסלח אבל לא ירדתי לסוף דעתך, ונראה לי שפיספת נקודה אחת שגם הבנתי ואני רוצה להזכירך שוב שהבדואי גם הוא מוסלמי ובכל זאת הוא משרת בצבא כגשש - אז זה לא לוחמה של מוסלמי כנג מוסלמי במקרה זה???!!! וגם א-ת-התבין מה שתבין, וגם אני שמחתי לקרא את הודעת ולהשיב עליה בחזרה. תודה , ניבה זהר (שידוע גם בכינויה "מולדת") שמקווה שוב אגב שלא פגעתי בך ואם כן אז אנא ממך קבל מראש את התנצלותי אבל פשוט אני חושבת וגם אתה אני בטוחה שתסכים איתי שכנות היא הדבר החשוב ביותר. ושיהיה לך בוקר טוב ויום יפה

NOK6476

New member
נ.ב.: שוקור כתב ה"ברווז" הנ"ל מיועד

אליך, ובנוסף רק רציתי להוסיף פרט קטן אך חשוב ביותר ששכתי משום מה - כנראה מתוך הסחפות להוסיפו בגוף ההודעה, וזה בקשר לשפה: הן אם שכחת ולא שמת לב הן השפה הרשמית של המדינה הזו והשפה בה אתה מנהל את הפורום היא ע-ב-ר-י-ת ולכם כאזרחי המדינה הזו ד-ח-ו-ף, חשוב וכדאי ללמוד עברית בו בזמן שלנו לא דחוף, או חשוב או בהכרח כדאי אל אך ורק מומלץ ללמוד ערבית. ואותו כלל חל גם אגב לגבי הספרדית בארה"ב. אז מה זה אומר לך בבקשה על מהותה של המדינה ואיזו הוכחה יותר חזקה יש לך לכך (שבמקרה שלנו המדינה היא י-ה-ו-ד-י-ת באבואה בואה ראס בין עאמו וזה כמובן לא יעזור לך ולא תשנה זאת ולא משנה וחשוב מה תעשה על מנת לשנות זאת - כי זה פשוט כידוע לך כבר טוב טוב לא יצליח לך) משפתה הרשמית???!!! יום טוב, בידידות,
ניבה.

all

New member
שוקור ממש צר לי לאכזב אותך

אך האו"ם נתן ליהודים פיסת אדמה זו לאחר שהבין שאין ביכולתו להגן עליהם, על מנת שיוכלו להגן בתוכה על עצמם ומאז ולנצח היא תהיה שלהם. זו ארץ ישראל השייכת לעם ישראל. אם הנך רואה בעצמך ישראלי לכל דבר, מבצע את כל שהמדינה דורשת ממך כאזרח, אתה אזרח שווה כאן, גם אם אתה סיני וגם אם אתה סודני. אך אם יש לך כל כך הרבה בעיות של שנאה כלפי המדינה הזו בענייני לאום/גזע/דת וכו´, קשה לי לראות בך אזרח של ממש גם כשהתעודת זהות שלך היא כחולה ומצוייר עליה הסמל של המדינה.

all

New member
יש מספיק מדינות בהם

מוסלמים הם הבוסים. מה כל כך נורא בכך שיש מדינה קטנטונת אחת שבה היהודים הם הבוסים? ובקשר לערבים, הם ממש לא עבדים כאן. וזה חמור ביותר שאמרת דבר שכזה, מכיוון שכל כך הרבה אנשים בכל העולם חולמים על מה שיש לערבים כאן.

all

New member
איך שלא נסתכל על זה

ההסטוריה עונה את התשובה שלה והתשובה שלה היא כן!!! במלחמת העולם הראשונה, יהודי גרמניה נלחמו נגד יהודי רוסיה, צרפת, ארה"ב וכו´. יותר מזה, במלחמת ששת הימים יהודי רוסיה נלחמו נגד מדינת ישראל עצמה!!!.

למעלה