שוקור ידידי הרשה נא לי להגיב!!!
אני כן, מודה ולא אבוש עם כל הכבוד לי אליך שאני מעוניינת בשני הדברים אבל עם תיקון מסויום; אל תשכח בבקשה ממך שזוהי בהחלט מדינה יהודית ובצורה חוקית ומסודרות מאז החלטת האו"ם ב-29 בנומבר 1947, אבל בבקשה ממך לך יותר מכולם אסור לעוות את המציאות והדברים וזאת מאחר שאתה ורבים מבני עמך ובינהם חברי כנסת כמו למשל עאזמי בשארה, שסיים את לימודיו וקיבל את תוארו לא מאוניברסיטת בירזט אל מהאוניברסיטה העברית בירושלים ואף כיהן שם כיו"ר אגודת הסטודנטים וכיום ב"תמורה ולאות תודה" הוא הולך משמיץ, ומסיט בסוריה את ישראל, היהודים והציונות, ובכך הוא יורק לבאר שממנה הוא שותה ובו בזמן שלהזכירך, עם כל הכבוד, לפני שאנו הגענו לכאן, לא רק על לימודים אפילו לא העזתם לחלום, אל אפילו על צרכים בסיסיים אלמנטריים סנטריים כמו בתים או ליתר דיוק וילות יפיפיות בכפרים שלכם עם שירותים, אמבטיה, חשחמל ומים שזורמים וממקומים בתוך הבתים. אז על איזו אפליה, גזענות, בוסיות ועבדות אתה בדיוק מדבר??? הרי לעומת הפלשתיניים הרי אנו סופר יותר מאשר מכבדים את נוכוחותכם כאן וזאת למרות שלכם ישנם כל כך הרבה מדינות לגיטימיות שלכם ללכת ולחזור אליהן ואילו לנו יש רק את זאת ואין לנו שום כוונה לשלוח אתכם מכאן למרות וזאת להזכירך, שמאז ימי אברהם אבינו זוהי ארצינו ש-ל-נ-ו (ואל תשכח גם בבקשה ממך שכל הצהרותיו והצעותיו של גנדי ומצע תנועתו - "מולדת" לא מומשו ובוצעו עד כה ועצם שיחתינו כאן בפורום היא ההוכחה לכך) בו בזמן שחלק ניכר מבני עמך הן בתקשורת הישראלית והפלשתינית והן בתקשורת העולמית חולמים על הרגע שבו הם יצליחו לגרש אותנו ולהחזיר אותנו ל"ארצות מוצאינו" ממשום שלטענתם שם הוא בתינו ולנו אין אף זכות על הארץ הזאת וכמו כן לגבי האזרחות כן (יש לי חדשות בשבילך) אתה ערבי שחי במדינה י-ה-ו-ד-י-ת (LIKE IT OR NOT, מה לעשות, זה מה יש!!!), כשם שהיהודים באמריקה (באם להשתמש בדוגמא שאתה בעצמך הבאת בתשובתך לרומי) חיים תחת שלטון א-מ-ר-י-ק-א-י ומכאן שהם נחשבים כאזרחים אמרקים אבל המדינה היא ארצות הברית מדינת הא-מ-ר-ק-א-י-ם לא יותר מזה ובכל הקשור לזכויותם שם כן בהחלט מגיע להם אפילו קצת יותר מאשר מגיע לך פה (ותסלח לי על האמת הברוטלית שבה נאמרו הדברים כי לצערי אי אפשר לרכך וליפות את האמת והמציאות) וזאת מאחר שרובם משתדלים בכל התחומים להיות שייכים ולתרום כשווים בני שוויים באם זה בקהילותיהם, בשכונותיהם, בתרומתם לאמריקה וזה כולל גם לעיתים ש-י-ר-ו-ת צ-ב-א-י מ-ל-א ולא רק לבוא ולהצהיר ולבוא בדרישות שמגיע להם זכויות רק מתוך זה שהם נושאים מסמכים (דרכון, רשיון נהיגה ותעודת זהות אמרקיאית) כי הם יודעים שאם הם רוצים להחשב כאזרחים שווים ונ-א-מ-נ-י-ם עליהם להתנהג כך וזאת ל-מ-ר-ו-ת ואני חוזרת; ל-מ-ר-ו-ת שברור להם שאף פעם אבל א-ף פ-ע-ם הם לא יגיעו למעמד של נשיאות ארה"ב אלה מקסימום שרים ושגרירים או ראשי עיריות. ואם כבר הזכרנו שירות צבאי - אתה טוען שאתה אזרח י-ש-ר-א-ל-י נ-א-מ-ן ושווה אבל לצבא אתה לא מוכן ללכת משום ש (ואני כאן מצטטת אותך) "אינך רוצה להלחם נגד בני עמך" או במילים אחרות ברצונך כך זה משתמע - לאכול את מלא העוגה שלמה. אגב זה מעניין שנימוק כה (ותסלח שוב על הבוטות) קלוש, עלוב וצולע כשם שאתה נתת בקשר לשירותך הצבאי לא עלה לרגע במחשבתם של הבדואים הגששים שהם גם הם כידוע ערבים מ-ו-ס-ל-מ-י-ם כמוך ושלא לדבר על הדרוזים שלמרות שהם אינם מוסלמים הם שייכים למגזר הערבי והם כרתו עם ישראל ברית דמים ואם כל הכאב לא הייתה להם שום בעייה להלחם בלבנון למרות שהיה ברור להם מראש שהם עשויים להתקל ולהלחם שם נגד בני משפחתם בשר ודם המשרתים בצבא הסורי והלבנוני וזאת מהסיבה הפשוטה וכאן אני מצטטת את אחד מהשייחים בגליל שלפני כחצי שנה בראיון שהוא נתן ביום שישי בתוכנית "יומן" בערוץ הראשון על קברו הטרי של בנו שנהרג בפעולה צבאית בלבנון הוא נחשב כבוגד וכל פעם מחדש מנסים לחלל, להרוס ולנתץ את קבר ומצבת בנו וסמל צה"ל שעליה; "כל זה לא חשוב לי ואומנם שילמתי מחיר גבוה, אבל אני אזרח הארץ הזאת ואמשיך להלחם למענה ולתת למענה את כל שאני אוכל גם אם בתמורה אאלץ לישון על האדמה בחוץ לאחר שאולי יקרה פעם שכיביכול המדינה תיקח ממני את קורת הגג וכל רכושי. אני לא מתחרט על המחיר ולא אתחרט בהמשך ואמשיך לתרום ולהגן על הארץ הזאת כי זו ארצי וביתי כשם שזו ארצך וביתך". לתשומת לבך - שוקור - להשתמע, ניבה זהר.