היי לכולם

XxBaBy SpIcExX

New member
היי לכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo109.gif

שלום! אני ~בייבי ספייס~ ואני חדשה פו ואני מקווה שתקבלו אותי ושתהיו חברים שלי! רציתי לספר קצת אל עצמי. אני אוהבת את בריטני ספירס (תאכלו לראות תמונה יפה נורא שלה בדיתיילז שלי). אני אוהבת את הסידרה המצוינת לחיי ההאבה. זה נורא יפה ומרגש ואכי אכי אני אוהבת את אלי מרקו כי הוא שווווווווווווווה!!!
הכי מבאס שהוא מרביץ לפעמים. טוב לא נורא הוא בכל מקרה חתיך! אז יאללה ביי! אני אוהבת את כולכם
ואת בריטני! איזה אייקון ממי
אני מתה על האייקונים של תפוז! איזה חמודים!

היי לך- איזה שם יפה...

תגידי, את מעריצתה של הספייס גירלז? (או מה שנשאר מהם?) אני שואלת כי אני הייתי מעריצה שלהן שהן היו עוד...אני אוהבת את ביבי ספייס (אמה) היא אחלה, אבל ההכי את מלאני סי. טוה זה פורום של לחיי האהבה בכל מקרה..אז...אני אוהבת את אלי מרקו, ומתי אטלס ממש בחור מקסים וחם, פגשתי אותו והוא מתוק! ניבה

XxBaBy SpIcExX

New member
לניבה ../images/Emo109.gif

תודה רבה
פעם אהבתי את הספייס גירלז.. ובצ´אטים מזמן (עכשיו אני כבר לא אוהבת כל כך צ´אטים) הכינוי שלי היה בייבי ספייס, ונשארתי איתו גם עכשיו. היה לי קלסר כזה עם כל התמונות שלהן וגם אני אהבתי הכי את אמה.
טוב, צודקת. זה באמת לא הפורום המתאים. הוא באמת נחמד? לא יודעת. הוא זה שהכי מרגש אותי בסידרה. כל השאר בקושי יודעים לשחק.. חח. זהו ביי ביי ~בייבי ספייס~

abca

New member
באמת מבאס שהוא לפעמים מרביץ...

לפעמים??? בכל מקרה, הפשע זה חלק מהדמות של אלי מרקו ואותו דבר אפשר להגיד על כל אחד - שאם לא היו לו חסרונות הוא היה מושלם.

XxBaBy SpIcExX

New member
לכל בן אדם יש חסרונות ../images/Emo109.gif

אף אחד לא מושלם. ובסדרות טלויזיה מקצינים את זה מאוד. אז אלי מרקו פושע- אבל לאחרונה הוא הפך ממש לנשמה טובה. יפה לו. ~בייבי ספייס~

XxBaBy SpIcExX

New member
שיחזור... ../images/Emo109.gif

אבל זה מצחיק כשהוא פתאום בן אדם טוב. עצוב לי לראות שהוא מתחיל לארביץ ולהיות רע.
~בייבי ספייס~

dickies

New member
סתם שאלה

בת כמה את ותאמת כמה שאני שונאת אותה =) (בריטני) זו תמונה יפה, היא דומה ל שם כי זה נראה כאילו יש לה עגיל בגבה =) ברוכה באה לפורום אני יודעת אלי מרקו כזה אין אני יאנס אותו! םי מאה על גידי הדולפין=) אח של ידיד שלי הוא החבר הכ טוב של מתי אטלס איך שלא קוראים לו במציאות יי! כיף לי!! =)

XxBaBy SpIcExX

New member
לנהרה (ככה קוראים לך.. נכון?)../images/Emo109.gif

אני לא אומרת בת כמה אני. זה סוד
זו תמונה מממש יפה שלה. אני אוהבת נורא את התמונה הזאת. יש לי את הדיסק האחרון שלה וזו העטיפה שלו.
על הכנסת האורחים היפה.
בביי ~בייבי ספייס~

ת´אמת אני משוגעת על מלאני סי...

היי בייבי ספייס, אבל אל תשאלי... גם אני הייתי מעריצה פעםף אני עדיין, בערך..מל סי בכי טובה בכל מקרה... תהני בפורום! אלי מרקו בסדר אבל אני אוהבת את גידי (איזו הפתעה) למה את לא אומרת בת כמה את
ניבה

dickies

New member
פששש

לראות ככה תשם שלי בפורום איזה מוזר זה =)) גם אני אאהבתי פעם את הספייס גירלז אפילו רבתי עם אבא שלי לא מזמן שהיה את הסרט ורציתי לראות את זה בסלון אז לא הסכמתי לא להעביר חבל שיש שם רק בנות יפות אפילו בן אחד שנראה טוב לא היה שם.. =( תהני מהפורום!!

למעלה