היי לכולם...

chen010189

New member
../images/Emo32.gifחיחיחיחי..אני בפורום..

כמה התגעגעתי... אז שלא יהיו עוד כמה כמו נעה בקולנוע שיחשבו שעזבתי, לא עזבתי! מה, אתם בסדר? נראה לכם שתשיגו את מבוקשכם ואעזוב? זובי! חחחח בטעות התחלתי לרשום "אז ככה, אני חן בת 17 מחיפה", ואז אמרתי אופס מה אני דפוקה, מה אני עושה. כי בדיוק תכננתי להצטרף לפורום "ילדות רעות" אז ככה אני עם חום 39.5 מעלות מיום ו' בערב לא קמתי מהמיטה, לא אכלתי, לא... לא. (אבל כן שתיתי וכן התקלחתי, שאני לא אהפוך להר חירייה מת) והחום עלה, ירד, עלה, ירד ואז ירד אבל! נראה לכם שזה הסוף? לא ולא! כי "בקRוב כולם ידעו מי זה סקוRפיו" חטפתי התקף אסטמה. מי יודע מדוע ולמהההה? חחחח, אני באמת לובשת פיג'מה אבל מה הקשר. בקיצור היום מגיע מזג אוויר מלוכלך נוסף ואני בבית עם חלונות סגורים מתכוננת לאינהלציה והמשאף והנה אני מרגישה כבר את האובך שמתקרב לריאות שלי שוב. רק אתמול בערב ירד החום ואני מתאוששת באתי לבקר בפורום... שמעתי שיש מפגש פורום לא ממש נעים לי להדחף אז אשאל בנימוס, האצטרף נא?

מיכאלה20

New member
../images/Emo193.gif

היי מאמי, תרגישי טוב. תחזרי אלינו במהרה. תדאגי לטפל בעצמך הכי הכי טוב.

תרגישי טוב..גמאני לא הלכתי לבצפר..

לא הצלחתי לקום
{עוד שיטה שלי לא ללכת לבצפר
}

Super Chuly

New member
חנוצ'קה! תרגישי טוב!

ויותר מנשמח אם תבואי למפגש! אני מזכירה לכולם (כי כולם מוזמנים): ה-14.3, עזריאלי, 12 בצהריים- תבואו יהיה מגניב לאללה! ליהי :)

Rioter

New member
באמת תהיתי לאן נעלמת... ../images/Emo24.gif

תשמרי על עצמך, ותרגישי טוב! :)

Rioter

New member
נצל"ש - קרה לי משהו *ממש* הזוי היום

היה שיעור מתמטיקה, ובדיוק סיימתי לפתור תרגיל מסויים. המחברת שלי מאוד מסודרת בד"כ, ואני מקפידה לכתוב את התאריך. אחרי שסיימתי לפתור את התרגיל, קלטתי שעוד לא רשמתי תאריך. אז שאלתי את חברה שלי, והיא אמרה "רגע". בינתיים תהיתי עם עצמי עוד כמה זמן השיעור נגמר. עכשיו תראו את השיחה ה-כ-י הזויה שהייתה לי: שני, חברה שלי: שאלת משהו? אני: כה, מה השעה היום? שני, חברה שלי: O_O? אני: נו, מה השעה היום? אני לא זוכרת >> שני, חברה שלי: מה השעה היום? אני: אה אופס XD, אז מה התאריך עכשיו? XD שני, חברה שלי: שיר? אני: ווהאאא!!11 לעזאזל, מה קורה לי, מה השעה היום? Oם אני: זאתמרת, לא! מה התאריך של עכשיו? נו, השעה! עוד כמה ימים נגמר השיעור?! אני: בעעעעעע! O__O התבלבלתי לגמריי. מה השעה של, לא, סליחה, מה.. מה את רוצה ממני? שני, חברה שלי: שיר.. אני חושבת שפתרת יותר מדי תרגילים במתמטיקה היום, קחי *מושיטה לי בקבוק מים* תשתי משהו.. אני: אבל בסה"כ שאלתי מה התאריך היום! שני, חברה שלי: אה, אז למה לא אמרת קודם. אני: את מוכנה להגיד לי כבר מה השעה? שני, חברה שלי: שיר.. עכשיו ה-8.3. אני: היה קשה להגיד?! שני, חברה שלי: למה את צריכה את התאריך? אני: לא זוכרת, אבל אני רציתי לדעת עוד כמה זמן נגמר השיעור. *צלצול* אני: אהה... (ובכן, זה היה קטע ממש מביך. אני חושבת שהשוקולד שהביאו לי היום *משחק גמד וענק עם קבוצה של חברים* היה מקולקל... הרגשתי נורא לא טוב.. ובסה"כ.. רציתי לכתוב את התאריך כדי שמחברת מתמטיקה תהיה מסודרת... ווואההההההה...)

למעלה