נצל"ש - קרה לי משהו *ממש* הזוי היום
היה שיעור מתמטיקה, ובדיוק סיימתי לפתור תרגיל מסויים. המחברת שלי מאוד מסודרת בד"כ, ואני מקפידה לכתוב את התאריך. אחרי שסיימתי לפתור את התרגיל, קלטתי שעוד לא רשמתי תאריך. אז שאלתי את חברה שלי, והיא אמרה "רגע". בינתיים תהיתי עם עצמי עוד כמה זמן השיעור נגמר. עכשיו תראו את השיחה ה-כ-י הזויה שהייתה לי: שני, חברה שלי: שאלת משהו? אני: כה, מה השעה היום? שני, חברה שלי: O_O? אני: נו, מה השעה היום? אני לא זוכרת >> שני, חברה שלי: מה השעה היום? אני: אה אופס XD, אז מה התאריך עכשיו? XD שני, חברה שלי: שיר? אני: ווהאאא!!11 לעזאזל, מה קורה לי, מה השעה היום? Oם אני: זאתמרת, לא! מה התאריך של עכשיו? נו, השעה! עוד כמה ימים נגמר השיעור?! אני: בעעעעעע! O__O התבלבלתי לגמריי. מה השעה של, לא, סליחה, מה.. מה את רוצה ממני? שני, חברה שלי: שיר.. אני חושבת שפתרת יותר מדי תרגילים במתמטיקה היום, קחי *מושיטה לי בקבוק מים* תשתי משהו.. אני: אבל בסה"כ שאלתי מה התאריך היום! שני, חברה שלי: אה, אז למה לא אמרת קודם. אני: את מוכנה להגיד לי כבר מה השעה? שני, חברה שלי: שיר.. עכשיו ה-8.3. אני: היה קשה להגיד?! שני, חברה שלי: למה את צריכה את התאריך? אני: לא זוכרת, אבל אני רציתי לדעת עוד כמה זמן נגמר השיעור. *צלצול* אני: אהה... (ובכן, זה היה קטע ממש מביך. אני חושבת שהשוקולד שהביאו לי היום *משחק גמד וענק עם קבוצה של חברים* היה מקולקל... הרגשתי נורא לא טוב.. ובסה"כ.. רציתי לכתוב את התאריך כדי שמחברת מתמטיקה תהיה מסודרת... ווואההההההה...)