היי לכולם...

היי לכולם...../images/Emo66.gif

זאת ליטל רציתי לבקש ממכם משהו.... מישהו יכול לשלוח לי את הקליפ של השמיניה? תודה!!!

בטח היא נכנסה ממשתמש של מישהו אחר..

מחשברה שלה או מאחות שלה אולי...

Super Chuly

New member
נצל"ש- I'm Back!

אז זהו, הערב חזרתי, ואפילו שאני מסטולה ומרגישה ממש לא טוב, אני לא יכולה בלי הפורום. המעבר מהאקלים המדברים היבש לאקלים הכפר סבאי גורם לי לדימום באף, אז אני יושבת פה עכשיו עם נייר טואלט תקוע באף, וזו תמונה די משעשעת... חוצמזה- היה טיול מגניב, הנגב מקסים, ואפילו ראיתי כמה אתרים שמוזכרים בספר "השמינייה והמסכה הברמזית", וזה היה חביב ביותר. אז לאט לאט אני אחזור להתעדכן בכל מה שהפסדתי, מקווה שלא עשיתם יותר מדי בלאגן לבן! לילה טוב לכולכם! ליהי :)

Rioter

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה! התגעגענו!

גם ידיד שלי [גיא] מאותו ביה"ס שלך, רק שהוא י'ניק, ייצא לטיול שנתי- באותו מקום, ואותם תאריכים כמו שלך :) אני מקווה לראות תמונות! תרגישי טוב בנוגע לדימום באף [כשאני רואה דם אני נכנסת לפאניקה, זה הרגל] - ואני שמחה שחזרת!
(הו הו.. יהיה לך הרבה להשלים בVOD.. איזה פרק היה היום.. ^^)

Super Chuly

New member
תודה רבה

למרות ששישיסטים יצאו באותו יום הם לא יצאו לאותו מקום. הם היו בהרי יהודה בזמן שאנחנו היינו במכתש רמון. ליהי :)

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifליהיייייייי../images/Emo99.gif

ברוכה השבה
שמח שנהנת

nWkobi

New member
ליהי!../images/Emo99.gif

וולקאם באק! ומצטער שנעלמתי לך באמצע השיחה התנתק לי המסן ואני לא יכול להתחבר שוב
אשמח אם תגיבי כאן לשאלה האם אנחנו יכולים לדבר בצ'אט?

KiShKooSh

New member
Miss you../images/Emo99.gif

שמחה שנהנת מתוקתי... נעדכן אותך מה חדש? היום גיליתי שיש לי צ' וס'! (לחיי שיעורי דיקציה, הייתי ממש צריכה את זה) אמא שלי דיי משתגעת כי אני כל היום אומרת "רוצה, ציפורלה, סבבה ושמח"(מילים אלו נבחרו אסוציאטיבית(
גם באסוציאטיבית יש ס' ו צ'!) ופשוט אני כל הזמן חוזרת עליהן ובודקת אם אני אומרת אותן נכון. ואת ההמשך, ההמשך אני אספר לך כבר במסן
שוב אני באמת שמחה שנהנת
אוהבת ביקי

למעלה