היי לכולם! היי,קוראים לי אורית וכמובן שחולה על בלו ועל לי(איך אפשר שלא?!)
O orit127 New member 14/12/02 #1 היי לכולם!../images/Emo6.gif היי,קוראים לי אורית וכמובן שחולה על בלו ועל לי(איך אפשר שלא?!)
S Sababush New member 14/12/02 #2 עדיף לך להיות בשקט... חחח ברוכה הבאה קודם כל, אני לירון, חולה על סיימון אבל, יהיה לך פה מאבק מאודדדדדד קשה על לי עם דני... חחח דני פה מאוהבת קשות והיא לא תקבל עוד מעריצות לי בשמחה... חחח
עדיף לך להיות בשקט... חחח ברוכה הבאה קודם כל, אני לירון, חולה על סיימון אבל, יהיה לך פה מאבק מאודדדדדד קשה על לי עם דני... חחח דני פה מאוהבת קשות והיא לא תקבל עוד מעריצות לי בשמחה... חחח
M MolsBolsRules New member 14/12/02 #3 מזה דני? מה אני אוויר? לייייייייייי גם שלייייייייייייי זה שדאנקן גם שלי זה לא אומר כלום
S Sababush New member 14/12/02 #6 יפעת יש לך יותר מדי אנשים THEREFORE, לי הוא של דניאלה נקודה נכון דני?
S Sababush New member 14/12/02 #8 חחחח יפעת מעצבנת אותי יש לה איזה אלף אנשים את בסך הכל מבקשת את לי... :-|
D Dani Ryan New member 14/12/02 #9 נכון!כמה אפשר? אלכס מהקולינג בריאן ווסט(איך אפשר......? ) כל האלו מהכי גאים שיש ויש לה עוד מלאאאא ועכשיו גם לי ודאנקן... NO!!!!!! לי IS MINE!!!!
נכון!כמה אפשר? אלכס מהקולינג בריאן ווסט(איך אפשר......? ) כל האלו מהכי גאים שיש ויש לה עוד מלאאאא ועכשיו גם לי ודאנקן... NO!!!!!! לי IS MINE!!!!
D Dani Ryan New member 14/12/02 #11 חחחחחחחח! מסכן דאנקן,בנות ישראליות מתנפלות עליו... .......בינתיים...לי אין תחרות,וגם לא תהיה לי...כי אני לא אתן
חחחחחחחח! מסכן דאנקן,בנות ישראליות מתנפלות עליו... .......בינתיים...לי אין תחרות,וגם לא תהיה לי...כי אני לא אתן
S Sababush New member 14/12/02 #12 ../images/Emo8.gif גם לי איןןןןןןן אימא שלי אמרה לי אתמול שהיא ידעה שבסופו של דבר אני יאהב את סיימון... היא אומרת שתמיד היה לי משהו לשחורים הם אומרים את זה מאז שאהבתי את וויל סמית!
../images/Emo8.gif גם לי איןןןןןןן אימא שלי אמרה לי אתמול שהיא ידעה שבסופו של דבר אני יאהב את סיימון... היא אומרת שתמיד היה לי משהו לשחורים הם אומרים את זה מאז שאהבתי את וויל סמית!
O orit127 New member 14/12/02 #14 חחח דבר ראשון-תודה.. ודבר שני-אין לי בעיה להתחלק בו!! שיוווו הוא כזה חתיך!!
S Sababush New member 14/12/02 #15 חח חמודה ../images/Emo13.gif אני לא בטוחה שדני תסכים להתחלק בו EITHER WAY... סיימון רקקקקקקק שלי חחח
D Dani Ryan New member 14/12/02 #16 well אני לא מתחלקת! לי שלי! נחמד מצידך שאת רוצה להתחלק...אבל...חחחח.....יודעת מה? אני אשאיל אותו לפעמים....לזמן מוגבל ומוקצב..ויש דברים שאסור לכם לעשות!
well אני לא מתחלקת! לי שלי! נחמד מצידך שאת רוצה להתחלק...אבל...חחחח.....יודעת מה? אני אשאיל אותו לפעמים....לזמן מוגבל ומוקצב..ויש דברים שאסור לכם לעשות!
נ ניקי בי New member 14/12/02 #20 ללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אבל הבטחת שכל הזמן המוגבל שלי !! אני לא רוצה להתחלק בזמן המוגבל שלי .
ללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אבל הבטחת שכל הזמן המוגבל שלי !! אני לא רוצה להתחלק בזמן המוגבל שלי .
D Dani Ryan New member 14/12/02 #21 קארינוששששש לך יש זמן מוגבל מיוחד (ששש...לא לגלות סודות פרטיים....זה חשאי...נדבר אח"כ על הזמן שלך..אל תדאגי...לך יש זכויות יתר )
קארינוששששש לך יש זמן מוגבל מיוחד (ששש...לא לגלות סודות פרטיים....זה חשאי...נדבר אח"כ על הזמן שלך..אל תדאגי...לך יש זכויות יתר )