היי לכולם

כן

אני חדשה בהרבה פורומים פה. נרשמתי אתמול ופשוט הסתערתי על כל הפורומים בנושאים שאני מכירה...

מור? מור שאני מכירה? ../images/Emo57.gif

מור? האם זו את? מור מט´4? זו אור, כן זאתי הנודניקית חולת הארי פוטר (ובנות גילמור) ^_^. האם זו באמת את.? ואם לא, אר, ברוכים הבאים בכל מקרה... אני לא יודעת אם תראי אותי יותר מדי כי אני רק, אפשר להגיד צופה בפורום הזה אבל ברוכה הבאה בכל מקרה

*קליאו*

New member
באמת../images/Emo35.gif את מור מט4../images/Emo35.gif../images/Emo105.gif

אני לא מאמינה!
טוב, אז אותך אני לא מכירה, אבל אני בדרך להשתלט על כל החברות של אור..
בכל מקרה-
ברוכה הבאה
אני מאיה.

לאנה

New member
חחחחחחחח.................

את שונאת את דין........, דהההההה...........

לאנה

New member
במחשבה שניה.............

לא אמרת שאת שונאת את דין. אבל את בעד ג´ס. אז בגלל זה את חכמה.

חן פילן

New member
ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

ו........................ נכון את צודקת באמת ג´ס מתאים לרורי

ברוכים הבאים לפורום!!! אשא"ד לנצחח

סתאאאאם, זה לא יפה לעשות נגדו מועדון (אהמ.. אהמ... בטח). זה לא אשמתו של ג´ארד שיש לו כזאת דמות *סליחה אנשים שאוהבים את דין (you freaks!)* דפוקה! ג´ס+רורי, אבל אם הייתה לי בחירה - טריסטןןןןןןןןןןןןןןןן! [עוד סיבה לזה שאת חכמה
]

Jelly Beans

New member
../images/Emo60.gif שלום גם כן ../images/Emo60.gif

טוב, החלטתי גם אני להצטרף לפורום הזה.. למרות שלא ראיתי כבר כמה פרקים של בנות גילמור.. או שאני שוכחת או שאני רואה משהו אחר.. אוש אני לא בבית.. אבל אני בכל זאת אוהבת את התוכנית הזאת! והיי מור, אני הילדה שהכריחה אותה שעה אתמול להצטרף לפורומים.. אז.. היי כולם!
אני שיר ואני בת 14 וחצי ומכורה לאנימציות.. יום טוב שיר

לאנה

New member
ברוכה הבאה!

אני מבטיחה לך שתהני פה כי זה אבסלוטלי הפורום הכי כיפי שיש!

shira245

New member
לאנה ומיכל!!!!!!!! shame on you!!

ג´ס,ג´ס,ג´ס.. אני מתה עליו אבל.... מה עם טריסטן???????????????????????????????????????????? אני מתגעגעת אליו!!!!!! נמאס מצ´ארלי!!! אני רוצה טריסטן ועכשיו!!!!!!! יוחזר טריסטן לבנות גילמור!!!!!!!! פליייייזזזזזזזזזזזזזזזזז!!!!!!!!!!!!!! *חושבת* אולי נפתח אתר(כל אוהבות טריסטן) "יוחזר צא´ד לבא"ג" עצומה משהו..............!!!!!!!!111 כי אם כל הכבוד- לג´ס- חמוד ודי חתיך דין-חתיך קרציה ומעצבן כריסטופר-השווה בטירוף פייסי-חמווווווודדדדדדדדדדדדדד מתה עליך! דוסון-חמוד מעצבן ג´ק-בררררררררר CHAD IS THE KING
הזנחנו אותו!! לכן----- שרשור תמונות של המלך!

כאות הזדהות אני מוסיפה את הפנפיק

שנראה לי ששמתי אותו כבר חמש פעמים! הוו, וול!!!!

shira245

New member
לאנה ומיכל!!!!!!!! shame on you!!

ג´ס,ג´ס,ג´ס.. אני מתה עליו אבל.... מה עם טריסטן???????????????????????????????????????????? אני מתגעגעת אליו!!!!!! נמאס מצ´ארלי!!! אני רוצה טריסטן ועכשיו!!!!!!! יוחזר טריסטן לבנות גילמור!!!!!!!! פליייייזזזזזזזזזזזזזזזזז!!!!!!!!!!!!!! *חושבת* אולי נפתח אתר(כל אוהבות טריסטן) "יוחזר צא´ד לבא"ג" עצומה משהו..............!!!!!!!!111 כי אם כל הכבוד- לג´ס- חמוד ודי חתיך דין-חתיך קרציה ומעצבן כריסטופר-השווה בטירוף פייסי-חמווווווודדדדדדדדדדדדדד מתה עליך! דוסון-חמוד מעצבן ג´ק-בררררררררר CHAD IS THE KING
הזנחנו אותו!! לכן----- שרשור תמונות של המלך!

לאנה

New member
מה קרה לך?!

ברור שצ´אד איז דה קינג!, ולידיעתך, יש מיליון אתרים שלו......... אז הנה תמונה!

למעלה