היי לכולם...

שוּחִי

New member
היי לכולם... ../images/Emo53.gif

מי שלא מכיר אותי אני שחר, אני מש"צית מלב שרון... אני מכינה שיעור דוגמא למבחן שיש לי בצבא ואני מבקשת את עזרתכם... להל"ן מספר שאלות...לא חייבים להתייחס לכולן...אבל אשמח שתתיחסו לכמה שיותר: מהי אהבת הארץ בעינכם? מה המקום שלה היום? איפה? איך? או אם אפשר היום שתהיה אחת כזאת? האם יש ערך לערך? אודה לכולכם על התשובות שוּחִי

שלום שחר...

אני מש"צ ממטה אשר ואני מקווה שזה יעזור לך: 1)אהבת ארץ ישראל בעיני זה לאהוב את המקום והאנשים שאתה חיי איתם, ולהיות גאה בכל פעם שאתה שומע את ההימנון או רואה סמלים של המדינה. 2)השאלה לא כל כך מובנת אבל בכל אופן..-לפי דעתי, היום, ליותר אנשים אין משמעות לאהבת ארץ ישראל. 3)רצוי שתהיה אחת כזאת בכל מקום בארץ, כי לפי דעתי זה מה שהחזיק את המדינה שלנו 57 שנים בין כל המדינות העוינות שמסביבנו. 4מקווה שעזרתי..

tuty fruty

New member
היי שחר

מהי אהבת הארץ בעייני? זה לאהוב אותה למרות הכל לאהוב ללכת בה לאורכה ולרוחבה לחגוג חגים ישראליים מה המקום שלה היום? אם הבנתי נכון את השאלה היום יש פחות אהבת הארץ אולי כי אנחנו לוקחים דברים כמובן מאליו כמו שיש לנו כבר מדינה אלב עדיין יש במיוחד באלה שמדריכים בתנועות הנוער השונות או בקרב המבוגרים יותר או אפילו אלה שחזרו ממשלחות מסוימות.ועדיין יש גם כאלה שלא קשורים לכל אלה ועדיין יש בהם אהבת הארץ אבל מעט. האם אפשר שתהיה היום אחת כזאת? בטח שאפשר אם לא תהיה כזאת אני חושבת שגם מדינה לא תהיה!זה מה שמחזיק אותנו בתור מדינה האם יש ערך לערך? לא הבנתי את השאלה!

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif "האם יש ערך לערך?"

הוו אני צריכה לחשוב על זה.. אבל זאת שאלה יפה

למעלה