היי לכולם !!!!!!!!!!!!

אהבתיה

New member
היי לכולם !!!!!!!!!!!! ../images/Emo25.gif

לא חשבתם שנטשתי אתכם נכון חמודים שלי ?! מה נשמע?? איזה יופי לראות אנשים חדשים !!!!!! וכאלה שחזרו שוב !!! פשוט נהדר !! ושגיא,המנהלת אכן ברחה ממוסד למשוגעים....ניסיתי לדבר איתם שיקחו אותה כבר חזרה אבל לא עוזר...הם התייאשו ממנה !!! ואנחנו עכשיו צריכים לסבול !!!!
אכן הפורום היה יבש לאחרונה אבל נחייה אותו מחדש ! (אני נשמעת כאילו אני במסע שכנוע להחיות את הנגב....
) אז מה שלומכם אנשים יקרים שלי ? וכמובן ברוך הבא שגיא וברוכה הבאה קרציה (אה סליחה...עדי!) רק יש לי בקשה קטנה....תפסיקו לדבר על צוותא!!! לא,סתם..אני שמחה שיש עוד הופעות אבל כואב לי שאולי לא אוכל להגיע אליהן (הצבא קורא לי ידידיי!!!) שיהיה לכולנו יום משגע!!!!! 1000
(לא שיר של שלמה אבל לא נורא...) מורן

אהלן מורן!

מה העינינים? באמת מופרעת, זאתי לא? (רוני, נשמה, אני מקווה שאת לא נפגעת זה בצחוק) תודה רבה על האירוח היפה. מתי את מתגייסת ולאיפה?

אהבתיה

New member
היי שגיא מה קורה?

אל תדאג,רוני יודעת שהיא משוגעת....זה לא שהיא מכחישה את זה..ההיפך! היא מודה בכך ועוד מראה זאת בפומבי..(אין גבול לבושה!)
אצלי הכל בסדר פחות או יותר...אני מתגייסת ב 5/12 ואני הולכת לעשות קורס מכיו"ת בנים....כן,כן....אני! הכי לא מתאים לי אבל הצבא החליט שכן משום מה ! אני מקווה לטוב בכל אופן...
מתי אתה סיימת צבא ומה עשית ? מאיפה אתה אם יורשה לי לשאול? ובנימה צבאית זו אסיים עם : "אני חייל ואל תבכי לי ילדה....."

הכל סבבי!

אני סיימתי לפני 7 חודשים בערך. הייתי מ"פ באב"כ, שזה לא לעשות כלום ולתת לכולם פקודות, ולהשוויץ בפני כל הבנות שאני מ"פ. הן חולות על זה. " מה אתה מפקד? וואי, בוא למיטה...." (סתתתם....) עכשיו אני מלצר צפוני בת"א, שהולך לעשות תכף שאנטי כזה בהודו, כזה כאילו. כאילו ג´וינטים וכאלה בסבבה, את מבינה מה אני אומר, כאילו? מה שאומר שאני כאילו תל אביבי כזה. שיו. שיינקנאי כזה. (סתם, כולה רחוב קטן ומסכן עם דירת חדר וחצי מכוערת, אבל אני כל היום בשינקין בשביל הפוזה, גם זה משהו לא?) שיהיה לך שפשוף קל ותשדלי לא למרר להם את החיים יותר מדי. מניסיון, הם מחזירים ובגדול....

למעלה