היי לכולם !

היי לכולם ! ../images/Emo24.gif

אני פה מידי פעם עדיין בלחץ של המסעדה - אבל היום קיבלתי פקודה ללכת לנוח קצת - אחרי שהיו לי סחרחורות איומות אתמול והיום צירונים - גילינו במוניטור שהפושפוש הזה החליט לעשות צרות מעכשיו והוריד קצת דופק.... אז אני הולכת למוניטור נוסף אחה"צ . תחזיקו לי אצבעות - שלא יזדרז לצאת כמו הכלה שלו שנמצאת בפגיה באילת ... תספרו לו שאצל אמא בבטן יותר טוב.... מתגעגעת נטלי

מה זה פה איפה כולם?

אני פה אחרי המוניטור השני - המצב השתפר בינתיים וממחר מוניטורים קבועים כל יום ... אז הכניסו אותי לנוח בפקודת הבעלול ואני פה ביי בינתיים

שש שבע

New member
לנוח, איזה מין דור חלשלוש אתן?

תפסקנה להיות גיבורות, אתן לא, יהיה לך מספיק זמן לעבוד, תנוחי ותמשיכי לבשל את התינוק שבבטן אבל בבטן.

נטלי, תורידי פרופיל ושמרי על עצמך.

זה לא זמן להשתולל. תתפנקי קצת ותני לאחרים לעשות את העבודה. שש שבע - תודה על המתכון ונקוה שלא נזדקק לו.

שש שבע לא סתם אישפזו אותי במיטה

הוא פשוט חשב שהגזמתי קצת בזמן האחרון וכלן פה אמרו לי קצת להוריד פרופיל - נכון שלא צריך לישון כל היום אבל להוריד הילוך מידי פעם על מנת לא להגיע לבי"ח בכל הריון וח"וח ללדת בשבוע 32 .... שווה להשקיע קצת מנוחה לא?
... חוץ מזה אני נהנית שהוא מפרגן לי קצת מנוחה ולוקח על עצמו את כל השאר (בכ"ז יש עוד שני ילדים בבית והוא עובד)....

שש שבע

New member
דוקא אמרתי לנוח, כי אתן דור חלש.

והגיע הזמן שתפרגני לעצמך, כלתי לא נחה וילדה מוקדם, זה לא פיקניק פגיה, וחבל על הכוחות. יום טוב

חחחחחחחח אמרתי לכן שהתאדה לי המח

לא??? דווקא הרופא שלי לא התרגש ולא אמר לי כלום - מבחינתו הכל כרגיל כולל סקס
(מי חושב על זה עכשיו בכלל?) ואני ? אני עושה מה שהגוף אומר לי - עייפה הופ למיטה... מתפקדת? בשיא המרץ - עם המון הפסקות ... פייר? ביננו ? כבר אין לי כח יותר ואני רוצה את הגוף שלי בחזרה ואע"פ שהלכתי לחנות תינוקות פה באילת והוצאתי המון כסף על הנייר (לא משלמים ולא מביאים כלום לפני הביתה) על דברים מתוקים ונחוצים לנו ומה זה יפים - די כבר נמאס לי אני כמו לוויתן שנסחף אל החוף הבטן לא משתפת פעולה עם הגוף וכשאני מסתובבת במיטה היא לא באה איתי אז כל דבר עם מאמץ וכאבים מה יהיה? אני רק בשבוע .32 (ז"א תחילת שמיני) והסוף עוד רחוקקקקק בקיצור די אני קוטרית ! מזל שאני לא רואה את סיגל (היא עסוקה בפגיה) היא הייתה מתעלפת מצחוק ממני וקוראת לי דובה... יאללה ביי בינתיים

שש שבע

New member
וואו כל כך מוכר.......

עכשיו אני מבינה מה הקטע בלהיות סבתא מביאים לך אותם מוכנים.

נטלי../images/Emo24.gif

מחזיקה לך אצבעות. תשמרי על עצמך נוחי, נוחי, נוחי תרגישי טוב
ים
ות

למעלה