היי לכולם

loving angel

New member
היי לכולם ../images/Emo24.gif

אני צריכה שתעזרו לי במשהו שפשוט הורס אותי מבפנים... ככה....לחברה הכי טובה שלי שאנחנו מכירות כבר 11 שנה יש חבר...שנה הם כבר ביחד....הוא עוד לפני זה היה הידיד הכי טוב שלי...עכשיו הוא פתאום החליט שהוא לא רוצה לדבר איתי...וכל זה בגלל שיש לי חיים משל עצמי בגלל שאני יוצאת ומבלה חיה את החיים שלי איך שאני רוצה! כל זה יצר נתק ביני לבין חברתי בגללו....הוא אומר לה דברים עלי..דברים לא נכונים...דברים פוגעים כל כך
עכשיו אני לא יודעת מה לעשות...לתת לדברים להישאר ככה או לומר לה שתפקח את העיניים שלה ותראה מה שהוא עושה. אשמח לקבל תגובות....תודה רבה 4u|

היי גם לך .

לדעתי , הגיע הזמן לפתוח את העיינים שלה , אבל חכי רגע לפי התיאוריה הבין אישית , אנשים נמשכים לאנשים שיש להם את אותן התכונות באישיות כמו ששלהם . כלומר אומנם היא חברתך הטובה אבל , האופן שבו היא רואה דברים הוא כבר לא אובייקטיבי אלא דרך העיניים שלו , ואם היא אוהבת אותו היא לא תמרה את פיו (לדעתי הוא זה ששולט אצליהם בקשר והיא הנשלטת ... יש קשרים כאלה גם... ) לדעתי זו מלחמה עם סוף ידוע מראש, היא תנסה לפשר בהתחלה ואחרי זה תוותר לו כי כמו שהוא לא סובל אותך הוא עוד יכול להציב לה אולטימטום , או אני או היא . ומה לדעתך תהיה הבחירה שלה ? אי במקומך הייתי נותנת לה את דעתי הכנה על הדבר אבל לא מראה לה את הדרך ומה עליה לעשות . אם את חשובה היא תעשה הכל בשביל לשנות את דעתו עליך ואם לא תצליח לפחות היא תהיה חברה שלך ותנסה לתמרן . עכשיו משהו לחלוטין לא אופטימי : גם לי יש חברה , שהיא נמצאת עם הבחור כבר שלוש שנים כהיום הם בני 18 ורק היום .... היא הרימה אלי טלפון בפעם הראשונה , לשאול ... מה קורה ? אחרי שלא דיברה איתי שלוש שנים .... אמממ...... הזמן הוא הרופא .... ועכשיו משהו אופטימי : בסופו של דבר , היא תחזור אליך , כי אם את החברה הכי טובה שלה , ולך היא מסוגלת לספר הכל .. .היא תחזור אליך ... החבר שלה סתם קנאי כי הוא רוצה שהיא תספר לו הכל .. ולא מעוניין שיהיו לה חיים משלה .... תעדכני בהזדמנות מה נגמר .

sh53

New member
דברי איתו ואיתה, כל אחד בנפרד

נסי לברר איתו מה יש לו באמת נגדך, למה הוא עושה את מה שהוא עושה, האם הוא חושב שהוא פועל נכון? דברי גם איתה בנפרד. הסבירי לה את עמדתך, תאמרי לה שהחברות שלכן יקרה וחשובה לך מאוד, שאתן הייתן 11 שנה חברות ואי אפשר "לזרוק" את זה פתאום וסתם, כאילו זאת היתה חברות של 11 שניות ולא 11 שנה. אמרי לה את עמדתך, שאלי אותה למה היא מאמינה לו ולא דווקא לך? האם היא הולכת בעיניים עצומות אחריו וכל מה שיגיד זה קדוש? אנו פה תמיד ונשמח לקבל עדכונים על איך זה התפתח, ואם תהיה בעיה חדשה, ננסה לפתור אותה יחד.

loving angel

New member
ניסיתי.....

דיברתי איתו הוא צעק עלי אמר שהוא לא מוכן לשמוע אותי.... שאני לא חברה אמיתית בכלל...(אם ככה איך זה ש11 שנה אנחנו חברות) אמרתי לו שהוא פשוט מגעיל שהוא מנסה להרוס את החברות שלנו... הוא אמר שהוא לא עושה כלום...הוא רק אומר את האמת...ושהוא יאמר גם לה את האמת... אמרתי לו שהיא לא תאמין לו כי היא חברה טובה שלי ואני שלה.. כנראה שטעיתי לצערי
יום למחרת בבוקר היא התקשרה אלי וצעקה עלי..אמרה דברים פוגעים אני אמרתי שאני לא אגיב על זה כי אני לא רוצה לסכסך ביניהם כי היא אוהבת אותו באמת.... וככה זה נשאר..

ת מ ו ז

New member
מנסיון (קרה לי כבר)

אין כמעט שומדבר שאת יכולה לעשות. לי הייתה חברה טובה (לפחות חשבתי ככה) 15 שנה. פתאום ניהיה לה חבר (שאני שנאתי אותו בדם והינו האויבים הכי גדולים) ופתאחם היא כבר כמעט לא התיחסה אלי ובכלל לא התנהגה כמ חברה, כל העולם שלה סבב את חבר שלה, נסיתי לדבר איתה, אפילו אמרתי לחבר שלה שהוא פוגע בה בצורה הזו שרם הם לא יהיו ביחד יותר היא תישאר לבד... כעבור חודשים של חוסר התיחות מהילדה הזאתי, פתאום היא ניגשה אלי והתחילה לדבר איתה. אז לדעתי האסימון נופל לבד... וזהו.....

sh53

New member
מסכימה בהחלט עם תמוז ../images/Emo45.gif

אי אפשר להכריח אנשים להקשיב לנו ולנהוג בהגיון, זה צריך לבוא מהם. כואב שהייתם 11 שנה חברות טובות, חברות בלב ובנפש והיא החליטה לוותר על החברות ביניכן רק בגלל מישהו שהיא איתו תקופה קצרה, הרי אפשר לשלב בין השניים: להיות גם חברה שלך ולהיות גם חברה שלו. אם היא בחרה לוותר על החברות ביניכן, אין מה לעשות לצערי
בשביל טנגו צריך שניים, ואם החברות ביניכן לא מתאימה לה והיא לא מוכנה להלחם עליה, כי מישהו שם "מרעיל" את מחשבותיה וקובע לה מה לחשוב, אין מה לעשות. כמו שאמרה תמוז האסימון צריך ליפול ואי אפשר להחיש את זה. בינתיים הניחי לה, רכזי את מאמצייך בחברות האחרות שיש לך, ואם אין לך - זה הזמן להקיף אותך בחברות חדשות אחרות. יש בפורום מלא בנות נחמדות, את מוזמנת לספר על עצמך ואולי תכירי פה בנות (ואולי גם בנים
) שתהני מחברתם.

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifממממממ......

דברי איתו, ודברי איתה. תסבירי לו שזה פוגע בך, ושהוא צריך להבין שיש לך חיים משלך
ותסבירי לה שמה שהוא אומר עלייך לא נכון. היא כחברה צריכה להאמין לך

loving angel

New member
תודה לכם באמת ../images/Emo140.gif

היום אני הולכת לדבר איתה נראה מה יקרה (נקווה לטוב)
רציתי לומר גם שזה הפורום הכי טוב שיש בגלל האנשים החמים שיש כאן
אז באמת תודה לכם על היחס זה ממש עזר לי! באהבה סיון

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo26.gif

זה באמת הפורום הכי טוב שיש
וזה בגלל שהפורום מגובש
. שמחתי לעזור, בהצלחה.

loving angel

New member
הייי..שוב אני....../images/Emo163.gif

אתמול דיברתי איתה... אמרתי לה מה אני חושבת על כל זה וכמה שזה פוגע בי והיא ממש הבינה אותי ואמרה לי שלא משנה מה....אף אחד לא יוכל להפריד בינינו כי אנחנו חברות טובות.... נקווה שזה באמת ישאר ככה.... בכל מקרה אני רוצה לומר לכם תודה שהקשבתם לי
ואין לי ספק אחד שזה הפורום הכי טוב שיש רק בגלל האנשים הטובים שנמצאים פה....

sh53

New member
גם אני מקווה שזה ישאר כך ביניכן

ואם את רואה שעוד פעם המצב חוזר להיות רע והחברות ביניכם "מתקררת", תעשי לה מעין תזכורת של שיחה.

loving angel

New member
תודה......./images/Emo140.gif

השיחה הזו ממש חיזקה את החברות בינינו חיזקה אותי מבפנים לדעת שהיא נשארה ותישאר החברה הכי טובה שלי בדיוק כמו שאני לה.... ממש ישבנו ובכינו והבטחנו, שוב, לא משנה מה תמיד נישאר חברות הכי טובות למרות כל השינויים שאנחנו עוברות ושנעבור כי חברות כזו זה לכל החיים....
אז באמת שוב תודה על כך שאתם אנשים כל כך טובים וחמים... זה בהחלט הפורום הכי אהוב עלי עם האנשים הכי אהובים עלי (למרות שאני חדשה פה)

למעלה