היי לכולם

adiville

New member
היי לכולם ../images/Emo24.gif

מה מצב אנשים ? סתם אין לי מה לכתוב אבל רציתי להגיד לכם שאני פה
התחלתי את הבוקר שלי עם הופעה של החומה בדי וי די ועכשיו עברתי לאלקטרוני פה במחשב המעפן שלי...... אז שיהיה לכולכם יום יפה ו........ עוד 9 ימים למאנייק (נו כבר נו כבר נו כבר) !!!!!!!!!!!

turrican

New member
צהריים טובים עדי ../images/Emo9.gif

כל היום היו לי בעיות במחשב.. ועכשיו לפחות האינטרנט עובד לי. עוד 9 ימים לחגיגות אהה?? מריאן מחכה בקוצר רוח!

adiville

New member
תגיד אלכס.......

בגלל הבעיות במחשב לא ענית לי על ההודעות ששלחתי לך בפרטי......? איך אתה יודע שמריאן מחכה לי ? יכול להיות כי אני כל הזמן מציקה לו באי-מיילים : אני באה !!! אני באה !!! לא......סתם בצחוק
הוא כזה מקסים. כשהתחלתי לחפש אכסנייה והתברר לי שהכל מפוצץ בגלל מצעד האהבה שיהיה ביום שבת הבא (....) הוא הציע לעזור לי לחפש מקום. איזה מקסים ?!? הוא כזה בנאדם טוב שזה מטריף אותי
אולי נלך ביחד למצעד האהבה

alpha80

New member
שמעתי שאת נוסעת!!!

אז רציתי להציע לך לעשות בייביסיטר על ההופעות שיש לך בדי וי די. ללא תשלום אפילו. שלא ישעמם להם בבית לבד. מה אומרת?

adiville

New member
חחחחחחח........ ../images/Emo6.gif

יא פלצן אורן !!!!!!! מה עם הדי וי די שלך ? טיפלת בזה ? נראה לך אני אביא לך את ההופעות שלי ?!? אנחנו נפגשים פעם בשנה - מתי תחזיר לי ?!?
אולי תבוא למפגש שיהיה אצלי (בעזרת השם
) ותראה אותן ? סתם סתם..... אתה יודע שאין לי בעיה. תכתוב לי בפרטי אם אתה רוצה לעשות עיסקה עם אשת המריאן

alpha80

New member
איך קראת לי?

לא הצלחתי לקרוא. נשמעת מקוטעת. איזה די וי די? של אלפא? לא, עדיין לא. לאט לאט.... להוציא עכשיו 50 דולר זה לא פשוט, כשצריך לקנות חבילת טיטולים פעם בשבוע. כשהקטנה תיגמל אז אולי.... למה את אומרת סתם? למה פעם בשנה? איפה פגישותינו פעם בשבוע? שכחת? ו... לא, אני לא מחזיר. אשת המריאן? מי זו?...

adiville

New member
פעם בשבוע ?

אחי....אתה מבלבל אותי עם מישהי אחרת...... מה 50 דולר ? תגיד לבריידי שאתה חבר שלי. אני סלבריטאית בעולם האלפאוויל
חחחחחחח........ טוב תקשיב, יש מצב שאני אהיה באזור קרוב אליך בסופשבוע הזה ואם לא אז נהיה בקשר. אין לי בעיה שתיקח אותם לכמה זמן.... אולי אני אקפוץ ל-103 ? יש לי איזה דיבור עם שמוליק
או יותר טוב - אני אקפוץ הלילה לאולפני הרצליה (איפה שהוא עושה את התוכנית), אביא לו את הדי וי די והוא יביא לך מחר בעבודה
דרך אגב, מדובר רק על אלפאוויל או אתה רוצה גם את הקליפים של דפש והופעות של רוג'ר ווטרס ?

alpha80

New member
כן... פעם בשבוע...

49 דולר ליתר דיוק, ראית במייל ששלח לך. אם תהיי באיזור אז תקפצי. אם לא אז אני אגיע איכשהוא...

alpha80

New member
אגב.....

אדון לוייד הואיל בטובו לענות, הוא מוכיח בכל פעם מחדש את הדיליי העצבני שלו. כן כן, מאז יום ההולדת שלו....

adiville

New member
אצלי דווקא הלך יותר מהר....

שלחתי לו לפני שבוע וחצי בערך וקיבלתי תשובה לפני יומיים. כמובן עם התנצלות על הדיליי
אולי ניפגש לבירה סופשבוע הבא. הוא בדיוק סיים להקליט עם הדי ג'יי ההוא ועכשיו הוא עובד על העריכה הסופית וכל מה שהוא עושה לו שם......בגאוניותו הרבה !!!

adiville

New member
אפרופו......שכחתי לספר לך !!!!!!

אחרי שאני אחזור מברלין אני אשלח לידיד שלי מסקנדינביה כמה יורו והוא יעתיק לי הופעה שלמה של אלפאוויל ברוסיה מלפני כמה שבועות שמישהו צילם בוידאו. הוא אמר שזה 3 דיסקים באיכות לא רעה בכלל !!! וידאו אחי !!!!! וידאו !!!!!!!!

alpha80

New member
אחלה.........

נעשה טרייד...
יש לי את הסינגלים בדי וי די.......

למעלה