היי לכולם

sivan26

New member
היי לכולם ../images/Emo24.gif

אני חדשה בפורום וכבר מצאתם חן בעייני. אני ומשפחתי(אישי ושני ילדיי) מתכננים להגיע לבלגיה בעוד כחודשיים. אפשר להגיד שבטוח שמזמן היינו עושים צעד כזה אם היינו רווקים, אבל עכשיו ההחלטה הרבה יותר קשה. יש לציין שאני ילידת הולנד ובעלת דרכון הולנדי וכך גם לגבי ילדיי. העניין הוא שהולנד מקשה מאוד על הגירה בעניין בעלי. תאמינו לי ניסינו... וזהו באופן עקרוני. אם יש לכם משהו מעודד להגיד לגבי הגירה עם ילדים... אשמח לקבל קצת עידוד . באהבה, סיון

judyr

New member
היי סיון וולקאם

או וילקומן (בהולנדית או שזה בגרמנית.... התבלבל לי קצת
) קודם כל ברוכה הבאה מכולנו פה... תכף בטח יצטרפו אנשים ויברכו אותך... לגבי הגירה עם ילדים זו לא כל כך אני אבל יש פה בשפע.... (אני רק הדוברת....
) והם ישמחו לעזור לך... וזהו אני פורשת עתה..... צריך לעשות שפם וגם שחי.... וגם ברגליים... אהובי חוזר מחר
חחחחח שיהיה לכולם ערב נעים לילה טוב ג´ודי

sivan26

New member
אל תשכחי...

אם אהובך חוזר מחר... אז אל תשכחי גם מפשעה

judyr

New member
בשביל זה...

אני קמתי מוקדם הבוקר....... אההממממממ

ליילה

New member
הי סיוון

קודם כל ברוכה הבאה לפורומנו הדל אני מקווה שתמצאו כאן בית וחברים אני שמחה לשמוע שיש לנו נציגים בבלגיה, ואין ספק שיש פה המון אנשים שיכולים לעזור בעצות לגבי הילדים... בהצלחה

Layla Knights

New member
ברוכה הבאה לפורום.....

שלום סיון האמת היא שאין הרבה מה לומר בשלב זה חוץ מאשר ברוכה הבאה אז......... Welcome האביר . BETTER TO RULE IN HELL...THAN TO SERVE IN HEAVEN (ony guy that I can´t remember his name ...from heaven,Aug 03,1756)

sirpad

New member
ברוכה הבאה

לא דל ולא בטיח.אחותי אוטוטו מתבלגנת ובעלה לעתיד בימים אלו ממש מתבלגן. מוזר איפוא שבחרת להגר למדינה אחרת,שפה תרבות? האם נולדת בהולנד ועדין בחרת לעבור לבלגיה? או שמא הורייך הולנדים ואת צברית? לא יודע נו,חג שמח אני זז להקיף את ההודעה שלך 7 פעמים :) נ.ב. מישו ראה את הדדל שלי? מישו ראה את הדדל של טוטלה טוטוריטו?

sivan26

New member
הקפה נעימה סירפד

תודה על התמיכה, לגבי הדדל שלך אין לי מושג אצל מי השארת אותו בפעם האחרונה... נולדתי בהולנד ו"עליתי" לארץ בגיל 15, יש לי אבא הולנדי ואמא צברית. בחרנו דווקא בבלגיה כי היא הכי קרובה להולנד, וכפי שציינתי הולנד מקשה על הולנדים שנישאו במדינה אחרת ,עם לא הולנדי,להגר להולנד. יש שם פרוצידורה מסובכת מאוד (או אולי לא, אם מישהו רוצה להאיר את עיני) ומכר בבלגיה הסביר שאחרי שנגיע לבלגיה, בעלי יקבל תעודת זהות מקומית, ועם זה אפשר אחרי תקופה מסוימת להגיע להולנד.

een ogenblik

New member
זה אומר שאת מגיעה לאזור פלמי?

כי בריסל, למרות היותה רישמית דו-לשונית, היא למעשה בשליטה וולונית כמעט לגמרי. לא הייתי בונה על כך שהמעבר מבלגיה להולנד יהיה קל. כאשר אזרח הולנדי חוזר להולנד עם משפחה, שחלקה אינה הולנדית (אישך במקרה זה) אז חלים עליהם חוקי ההגירה ההולנדים. כאשר אתם באים לבלגיה חלים עליכם חוקי האיחוד האירופאי, שהם נוחים יותר. אני מתארת לעצמי שכל מעבר מבלגיה להולנד יחזיר אתכם לתחום חוקי ההגירה ההולנדים. בכל מקרה, אם לא השתמע עד כה מדברי, ברוכה הבאה לבלגיה. תתעזרי בהרבה סבלנות, לבלגים יש נטיה לשגע את השכל בדרישות בירוקרטיות שונות.

ליילה

New member
דרך אגב סיוון

אם תיכנסי למאמרים שלנו, תמצאי בקטגוריית הטיפים הקטנים, מאמר על מה כדאי לבדוק כשעוברים עם ילדים לחו"ל בהצלחה

למעלה