היי לכולם

GALI01

New member
היי לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

וואי, מזה התגעגעתי מה שלומכם??? אל תשאלו, המחשב שלנו התקלקל. התחברתי עכשיו מהמחשב של אחותי. נשתמע בקרוב מקווה שהכל בסדר אצל כולם.
גילי

@@

New member
גילגולללללללל

בוקר אור מתוקה , טוב שאת מוציאה את הראש שלך מידי פעם. איך את? הכל בסדר? שיהיה לך יום נפלא אוהבת ריקי

GALI02

New member
היי ריקי../images/Emo13.gif

שלומי טוב תודה. המצב רוח לא משהו בעיקר אחרי היום(הפיגועים שוב התקרבו אלינו הבייתה) המחשב שבק חיים בשבוע וחצי האחרונים אז בגלל זה לא ראו אותי כל כך פה. אבל גם שמתי לב שלא הייתה פה כל כך פעילות בזמן האחרון. וטוב לראות שלאט לאט כולם חוזרים. מה איתך? מה הדיבורים על לארוז מזוודות? את רצינית? גילי

GALI02

New member
עכשיו

קראתי על ידיד שלך שהתאבד. ואני משתתפת בצערך. ומקווה שתתחזקי ומהר

@@

New member
גילי, בוקר אור

כן יקירתי, ראיתי נכון, אני רוצה לארוז מזוודות, אני צריכה לקבל החלטה, זה מאוד קשה, אבל מה שאני אחליט אני אדאג ליידע אותך. לגבי החבר, אני מקווה להתחזק, זה לא קל ואני עדיין בהלם ולא מעכלת, אבל רק הזמן יעשה את שלו. אז מה איתך? אין משהו חדש? אהבה? ספרי לי מה עובר עלייך. אוהבתתתתתתתתתתתתתת ריקי

mariana

New member
שלום שלום../images/Emo24.gif

היי פאול מה שלומך? גם אתה נעלמת לא?
ריקי במצב לא טוב התקופה הזאת וזה כבר מתחיל להדאיג אותי, וכואב לי שאין לי תשובה החלטית בשבילה ולצערי אף אחד לא יכול לעזור לה חוץ מעצמה. ואת אתה שואל לשלומי?
אני בסדר תודה. שמור על קשר באהבה מרין וחוץ מזה יש לי כמה חלומות שאני צריכה פירושים לגביהם אז אני אכנס לשם יותר מאוחר.

@@

New member
שלום פאול, תודה מרין

אני חושבת שמרין הגדירה נכון מה שעובר עליי. אני נמצאת רק בפורום הזה, כי זה הבית השני שלי ואני מרגשיה צורך להיות פה, אפילו אם זה למס´ דק´. בגלל כל מה שקורה אני כבר לא מבקרת אצלך. מרינוש, תודה ממי על הדאגה גם אני אוהבת אותך. איך את? איך ההרגשה? יש משהו חדש? אוהבתתתתתתתתתתתת ריקי

mariana

New member
שלום מתוקה שליייייייי

אני בטוחה שאתמול היית עסוקה ולא יכלת לדבר איתי אבל היה לי משהו חשוב לספר לך. אבל אני מעדיפה להרחיב את זה בשיחת טלפון ולא נעים לפרט את זה פה בפורום אחרת כולם יתחילו להיתנפל עליי
יש לי גם רעיון איך לקדם את העיניין שלך ושל ישי אבל רק בתנאי שתקשיבי לי. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתת אותך גם מרין

@@

New member
יקירה

שאני לא יכולה לדבר אז תביני, הייתי עם כמה אנשים ברכב ולא יכולתי לדבר מהדיבורית, הלכתי לישון ב- 18:00 עד הבוקר הייתי מותשת. עוד מעט אני אצור איתך קשר. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ריקי

Paul Even Paz

New member
רבקה החמודה..

ודאי שלא אזיז אותך מהבית ואף לא התכוונתי למעשה כזה. פשוט מאז שכאב לך הגב השארת את העניין פתוח. פאול

GALI02

New member
ריקי../images/Emo13.gif

אצלי אין חדש.שיגרה- עוד לא החלטתי אם זה טוב או רע. ובקשר לאהבה- אין לי ממש הזדמנויות להכיר מישהו וזה די מדכא אותי כי אני מרגישה מאוד לבד ולא ממש רואה פתח לשינוי. מה איתך? אצלך יש חדש בתחום הזה? אני מקווה שתגיעי להחלטה הכי נכונה בשבילך ואת לא היחידה שיש לה מחשבות בכיוון הזה הבעייה היא ליישם אותן וזה באמת דבר שצריך לחשוב עליו ולחשוב טוב.
גילי

@@

New member
גילגול

אצלי אין חדש תחת השמש, הכל חראגיל, בדיוק כמו אצל. גם אני לבד וזה ממש מדכא. את צודקת, נורא קשה ליישם הכי קל לדבר, צריך לחשוב והרבה. תודה לך יקירתי אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתת ריקי

למעלה