היי לכולם
-עדכונים

חיבנוקי

New member
היי לכולם../images/Emo24.gif-עדכונים

אז ככה... היום חזרנו משבועיים בעיר הכי דרומית בארץ.יואב עבד ואני טיילתי ,הייתי בים ,בסרטים ועוד מלא כייף עם המוסקטרים. החדשות הן שמיום שני בלילה אני אהייה לבדי
עם הילדים מיכוון שיואב חוזר לאילת להמשיך בעבודה. מצד אחד אני מאושרת סוף סוף יואב עובד ומאושר כייף לראות שהחיוך חזר לפניו)מצד שני אני אתגעגענוראאאאאאאאאא אבל שמחה שלפחות יהיה לי מחשב ואוכל לבכות לכם על הכתף
ולקראת הקיץ כשתסתיים שנת הלימודים נצטרף אליו. אז שמחים שחזרנו הביתה(לפורום) להתראות יואב ושיר

nonana

New member
איזה יופי לשמוע ממך ../images/Emo6.gif

בהצלחה ליואב. ולך שיר- סבלנות- אין ברירה אולי כך תתגעגעו יותר לא?

קרנושה

New member
שיר......נראה לי ש...

אנחנו הולכות להפוך את הפורום לבריכה שחיה...כי אנחנו הולכות לבכות ביחד....אומרים צרת רבים חצי נחמה-אז אספר לך שאני טסה בעוד שבוע להונגריה ל10 ימים עם כל המשפחה, אך רק אני חוזרת חזרה והם נשארים שם עוד חודש/חודש וחצי...אילוצים...אז...נעשה תחרות מי מתגעגע יותר....מי בוכה יותר חזק.... ככה זה כשיש שניים....

טל של 4

New member
יופי לראות אתכם פה!!!

יופי שיואב מצא עבודה!!! נשמח לתמוך כמה שנוכל!!!!!! תחזיקו מעמד, לא נשאר הרבה זמן עד החופש הגדול וטוב שכך!!!!

ברוכים השבים ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אנחנו תמיד פה בשבילך עם כתף טישו וכל מה שצריך

הי חיבנוקי - טוב לשמוע ממך

ועוד עם חדשות טובות, אז בכלל... שמחה לשמוע שיואב עסוק. זה תמיד טוב. מקווה שתצליחי להתמודד עם כל המוסקיטרים. לבד עם 4 ילדים. ברררר..... איזה פחד! בכל מקרה, אנחנו פה.

*שיר

New member
הי שיר! טוב לשמוע על החדשות הטובות

עבודה שמאושרים ממנה היא דבר טוב ונדיר
אני מקווה שהחיוך ימשיך להיות על פניו, וגם על פניכם (כל החמישה שנשארה בצפון) שיהיה לו המון המון בהצלחה

למעלה