היי לכולם

Music Heaven

New member
היי לכולם../images/Emo23.gif../images/Emo262.gif

היי לכולם קוראים לי שני ואני חדשה בפורום :) אני מאוד מאוד אוהבת
ובחיים אני לא יוצאת מהבית עם ציפורניים ריקות מלק (כן אני מכורה) אבל יש לי ציפורניים בעייתיות שנשברות לעיתים קרובות אני לא יכולה כמעט לגדל ציפורניים והן מאוד קצרות יש למישהי עצה בשבילי איך לשמור על ציפרוניים חזקות? תודה

יפעתיקו

New member
היי! ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif

ההמלצה שלי היא מחזק ציפורניים של נייל טק- אני כבר שנתיים איתו, עושה את העבודה מצויין! :)

Osnatz1

New member
איך הוא מבחינת הצהבה?

כל פעם שאני בסופר פארם אני כמעט לוקחת אותו ובסוף מתחרטת ומחזירה למדף.. יקר! הכוונה שלך לזה של שני השלבים? הוא מחזק גם אם לא מתמידים בלהוסיף שכבה כל יום? כי הכוונה שלי זה להשתמש בו בתור בסיס ללק..

יפעתיקו

New member
זה מה שאני עושה!!../images/Emo110.gif

בחודשיים הראשונים שהתחלתי זה היה במצב שהייתי חייבת לשים רק את שני השלבים ולהוסיף שכבה כל יום, אבל עכשיו אני משתמשת בשלב הראשון בתור בסיס ובשני אני בקושי משתמשת... פעם הייתי משתמשת בו לטופ אבל שמתי לב שהוא עושה קצת בועות... לגבי הצהבה לי אישית הוא לא מצהיב את הציפורניים.. ולגבי המחיר- זה עולה עכשיו 60 שקל בניו פארם (שני השלבים) וזה סביר לחלוטין

Music Heaven

New member
:)

יש לי מחזק של נייל טק אבל היחיד ולא השני שלבים אבל בדרך כלל אני שמה אותו מעל הלק שאני מורחת כי הוא שומר לי עליו ליותר זמן אבל מתחת אני כמעט ולא שמה אז כנראה בגלל זה הן נשברות ><"

למעלה