היי לכולם

היי לכולם ../images/Emo20.gif

אני בת 38 והאמת היא שכבר התייאשתי מלחפש בחור וכל פעם להתאכזב מחדש. החלטתי שאני רוצה להביא ילד לעולם. מה עליי לקחת בחשבון, מה הם הזכויות של אם חד הורית, ולשמוע תגובות לחיובי או לשלילה. אני חדשה בפורום.

s h o o s h a

New member
להיות אמא

היי לך, אם הרצון שלך הוא להיות אמא את חייבת להיות מוכנה וערוכה לקראת ההורות על כל המשתמע מכך. (סליחה מראש אם אשמע בוטה) אבל ילד זה לא צעצוע שמשחקים בו וכשנמאס או קצת קשה, מחזירים לחנות או מעבירים הלאה להמשך טיפול בידים אחרות. את מוכרחה להיות ישרה מאד עם עצמך בדבר הרצון שלך לילד. לא הצורך אלא הרצון. לגדל ילד, לאהוב אותו, להעניק לו בכל רגע וזמן וללא כל תנאי וסייג, בזמנים טובים ובזמנים פחות טובים, ללא הישענות על איש שיעזור לך. זו תהיי את והילד שלך, באש ובמים. את מוכנה לזה? אם את מרגישה שלמה, אזי התחילי את התהליך. זכויותייך הן פחות רלוונטיות לעצם קבלת ההחלטה. כך דעתי. היי שלמה עם הרצון ורק אז, כאשר כל הווייתך תהיה כמהה לילד, רק אז תדעי שאת בשלה לתהליך. חזרתי על עצמי? סביר להניח, כי כך אני רואה את הדברים. בהצלחה לך

Hadas 33

New member
אני בעד

ועדיף שעה אחת קודם. בגילך כבר עלולה להיות בעית פוריות. יש פה פורום שכן של יחידניות מבחירה. קיראי שם קצת בארכיון ותקבלי שלל דעות ומחשבות. ילד זה עולם ומלואו. זה משפחה. אהבה. והוא איתך לתמיד. בשונה מבן זוג ארעי. לגבי זכויות והטבות כלכליות תוכלי לקרא פה למעלה. זה לא משמעותי. הנטל העיקרי יפול עליך. אבל זה שווה. בהצלחה

76דליה

New member
אני בעד ועלייך לקחת בחשבון

אם הרצון שלך להביא ילד לעולם הוא רצון בפני עצמו ולא כפשרה על כך שלא מצאת גבר לחייך (עד כה). יש לך כמובן אפשרות להביא ילד לעולם בשותפות הורית - הסתכלי באתר - הורות אחרת וקבלי שם פרטים. יש לי חברה שעשתה ילד בצורה הזו בגיל 38 והיא מאושרת והאבא של הילד מתחלק איתה במשמורת ובהוצאות... וכמובן יש את האופציה מבנק הזרע - זה הוצאות והליכים וכו'.. כאם חד הורית יש לך זכויות והטבות אבל לא הייתי מסתמכת על זה בהחלטה - חשבי אם תהיי לך תמיכה מההורים, אחיות, חברות, לא רק מבחינה כלכלית אלא גם מבחינה רגשית ומעשית. יש המון פרטים לחשוב עליהם אבל בעיניי הכי חשוב הוא הרצון העמוק שלך! מה שתחליטי אני מאחלת לך בהצלחה.

למעלה