היי לכולם...

ninagg

New member
היי לכולם...../images/Emo140.gif

שאלה לי.. ואודה לעונים.. 9 גביעים.. עדיין לא החלטתי מה אני חושבת עליו ומה אני מקבלת ממנו כשאני מביטה בו. במקום אחד קראתי שהוא מעיד על חוסר סיפוק ובמקום אחר קראתי שהוא מעיד על סיפוק מלא והוא קלף חיובי. אני אישית לא מקבלת ממנו תחושות טובות. המבט שלו.. לא החלטתי עדיין מה הוא אומר לי אך אני מקבלת ממנו הרגשה של משהו לא ישר.. של מישהו לא "קל" מישהו שאפילו מעיק. אך עדיין מבולבלת מהפירושים השונים שקראתי לגביו.. ובקיצור.. איזו משמעות אתם נותנים לו? מה אתם רואים בו? אשמח לתגובותיכם..

שאננות

הדמות יותר מדי מרוצה מעצמה (ומהגביעים שלה).... יושבת על התוכס' בשילוב ידיים, לא מתכננת להזיז את עצמה בזמן הקרוב. עם זאת, קלף של נוחיות. אני תומך יותר ברעיון שבשלב הזה חסר משהו, אין עדיין שלמות (למרות שיש דברים טובים אחרים)......

ninagg

New member
היי, תודה../images/Emo13.gif

או.קיי. שאננות.. רצייה עצמית. סה"כ הקלף חיובי לדעתך? אני חושבת שאני מתחברת יותר לפירוש של חוסר סיפוק.. לא יודעת למה הקלף בעיניי לא ממש חיובי. (אולי בגלל שהפירוש הראשון שלו שקראתי היה שלילי..) אני לא אוהבת את האיש המרוצה מעצמו.. כאילו הוא מסתיר משהו כאילו שזה על חשבון אחרים.. אני מבולבלת... תודה

dmmr

New member
קודם כל את צריכה ללכת עם התחושה שלך

ואם מתחבר לך יותר חוסר הסיפוק עם הקלף אז זו תיהיה משמעותו . לעיתים הקלפים הסמוכים בבריסה יוכלו להכריע כאשר את מתלבטת כיצד לפרש . אין ספק שתשעה גביעים + 10 מטבעות נראה אחרת מתשעה גביעים + 5 מטבעות.... דרך אגב אני נוטה לראות את הפירוש החיובי יותר של הקלף , אני כבר לא עובדת עם ריידר ובקלפים שלי הקלף הרבה יותר חד משמעי במשמעות האופטימית שלו ,אבל אני מסכימה עם נתנאל שמשהו חסר שם אחרת הייתי מקבלת 10 גביעים. אבל שוב .... אין נכון או לא נכון.... יש התחברות ,תבדקי למה יותר את מתחברת.

ninagg

New member
../images/Emo24.gifתודה תודה..

את יודעת מה.. פתאום התבהרה לי התמונה.. זהו! משהו חסר לו טוב לו אך לא הכי. הוא עוד מחפש..זה לא מספיק לו. כאילו שכל הטוב לא מספק אותו או שאולי הוא מחכה שמשהו יגיע אליו גם כשהוא יושב בחיבוק ידיים. והוא צריך להבין כמובן שהדברים לא עובדים כך.. תודה תודה. והמון המון מזל טוב בשבילך.. קראתי פה שנולדה לך בת... שתדעי ממנה רק אושר ונחת. ביי

kulystab

New member
עבר אבל לא הצטיין

הי, אני מצטרף לדברים שנכתבו כאן: הדמות מסופקת, מרוצה והיא יכולה להסתדר עם המצב, אבל היא בהחלט לא מאושרת ('10 הגביעים'). בהקבלה למבחן, וכמו שכתבתי בנושא, הדמות עברה אך לא קיבלה 100. בנוגע לעובדה שהדמות מסתירה משהו, גם אני חשבתי כך בהתחלה ואלה המסרים שקיבלתי מהקלף, אך עם הזמן נוכחתי לראות שהחיוך של הדמות הוא אמיתי ולא מזוייף. שבת שלום, יואב

למעלה