היי לכולם

לימור1977

New member
היי לכולם../images/Emo140.gif

קודם כל, אני רוצה לאחל לכם שבת שלום. מה שלומכם? אני מצטערת שנעלמתי ככה, אני עסוקה עד מעל הראש בעבודה ולא ממש יוצא לי לראות את העונה השלישית של אמ"ל. אני מקווה שאתם נהנים מהעונה ומהשחקנים החדשים שהצטרפו. איילת: מזל טוב לרגל גיוסך לצה"ל. אני מקווה שעוברת עליך טירונות נעימה ושתשובצי בתפקיד שתאהבי. מזל טוב לרעותי המתוקה על הפיכתה למנהלת. לכל שאר החברים: תמשיכו להיות מקסימים ומתוקים ותשמרו על יחסי חברות ועל פורום מאוחד כמו תמיד. אני מבטיחה לבוא לבקר מידיי פעם. שתהיה לנו שבת שקטה ושבוע מקסים. בברכה, לימור

לימורושששש

לימורוששששששששששששששש געגתי אליךךךךךך
המון זמון לא רשמת בפורום
שבת שלום גם לך
אני יודעת שאת עסוקה אבל תנסי להיכנס מידי פעם לפורום
כולם יישמחו
חולה עליךךך תמידדד
אורוש

לימורררר../images/Emo24.gif

תודה ענקיתתת.... העונה השלישית מדהימההה
לפי דעתי אפילו יותר מהשניה... אני שמחה שלמרות שאת לא רואה בכל זאת נכנסת להגיד לנו שלום... ותודה ענקית על המזל טובב
אני כבר כמעט חודשיים מנהלת... אני ממש שמחה שנכנסת
אוהבת אותך המוןןןןןן רעות

אביחי 33

New member
לימווווווווור../images/Emo99.gif

געגעתי
ווואי אני מתאר לעצמי כמה את עסוקה... אני מקווה ובכלל בטוח שאת לא שכחת אותנו,ותבואי לבקר מידי פעם
אוהב מיליון
אביחיי

לימור../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

היי ברוכה הבאה אני מיכל מקווה שתבקרי את הפורום לעתים יותר קרובות... מקווה להכירך...

נצל"ש../images/Emo26.gifמושלמים כנסו../images/Emo36.gif

כידוע לכם עוד מעט יתקיים טקס פרסי האקדמיה לטלויזיה ואפרת בוימולד (חברותו של יודיק) מתמודדת על השחקנית הטובה ביותר בסדרה סאטירית.. בבקשה כולם להצביע לה בשביל יהודה כי אני יודעת שהוא מת שהיא בוף בוף תזכה...בנינו- מי לא ירצה לראות אותם נותנים פאקינג נשיקה על המסך בהכרזת הזכיה.. בבקשה זה ממש חשוב ומי שאוהב את יהודה חייב להצביע!! הנה הקישור

Koala Girl

New member
היי../images/Emo9.gif

תבואי תבואי
גם אני לא ממש רואה את העונה ה-3...

למעלה