היי לכולם

היי לכולם../images/Emo140.gif

רציתי לדעת מה שלומכם? אלהלי תספרי לנו, מה קורה? פורמה זהו? הלכת לישון? גליםםםםםםםםםםםםםםםםםם יוהווווווווווווווו טוב, הלכתי לעבוד, מקווה ששלום כולם טוב. יום נפלא לנו בלי עשן, בלי סיגריה עם חיוך בלב ובנשמה אוהבת אותכם....ביייייייייייי

גלים111

New member
הלווווו יולי../images/Emo24.gif

שלחתי לך מסר פרטי לפני כמה ימים. קיבלת? מה קורה? ספרי איך את מסתדרת בלי עישון?... היום ישבתי בבית קפה ומישהו עישן על ידי, ופתאום התחלתי להשתעל, הרגשתי כמו נייר זכוכית בגרון... נראה לי שהפכתי לאחת מאלה שאלרגיים לעשן סיגריות
וחוץ מזה- כיף לי לרוץ ולהתעמל ולהרגיש איך הראות מתמלאות חמצן נקי... בהחלט כיף!

אלהלי

New member
הי יולי שמחה שאת מתעניינת..

אני שורדת !יש כבר רגעים שאני לא חושבת על סיגריה... היום הלכתי לדיקור לאזן מעט.. משהו מוזר הוא שיש לי טעם מר בפה חאם זה קרה לכן? המון תודה על האכפתיות..

גלים111

New member
טעם רע בפה

זה סימפטום של גמילה. גם לי היה ועבר אחרי כמה ימים. וחוץ מזה- את בסדר?

אלהלי

New member
באופן יחסי... בסדר

נראה לי שעברתי את הקריז הראשוני ..מחכה למתקפות הבאות... מדהימות ההתניות של הסיגריה והתניות בכלל, כולנו מכירים את הסיגריה של אחרי ארוחה עם הקפה וכדומה אז לי יש עוד התניה אחת ...אני תמיד השתדלתי לעשן אחרי ההנקה אז עכשיו כל פעם שאני מניקה אני פתאום מצפה לסיגריה שאחרי...

גלים111

New member
זה מצחיק... הסיגריה של אחרי ההנקה

האמת, אפשר להבין את זה. אצלי רוב הסיגריות היו סיגריות-של-אחרי, או סיגריות-של-לפני, בעצם גם סיגריות-של-תוך-כדי... (טוב, לא נעים לפרט...) אבל תחשבי איזה כיף לך ולתינוק שלך, שלאחר ההנקה את לא "זורקת" אותו ורצה לעשן, את יכולה להישאר איתו בנחת לגרעפץ... טוב, אפסיק לקשקש ואתחיל לעבוד! שיהיה יום נפלא

אלהלי

New member
התנוקת שלי בת שנה וחודש...

היא עושה כבר גרפסים לבד.. אבל יש המון סיטואציות ששמתי אותה מול הטלויזיה כדאי שאני אוכל לעשן בנחת... וגם כף לי לנשק אותה ולדעת שאני לא מסריחה ואני לא מפסיקה להריח את הידיים שלי.. שכמה שלא הייתי רוחצת אותם אחרי סיגריה זה כבר לא אותו הריח.

גלים111

New member
מתנצלת על אי הדיוק...

משום מה חשבתי שילדת לא מזמן... לא משנה. אז את מהאמהות שמניקות הרבה... איזה כיף זה, נכון? אני הנקתי את בתי שנתיים. עד שהיא גמלה אותי...

אלהלי

New member
זה בסדר אני לא הבהרתי ממש

ואני גם מחכה שתגמול אותי כבר. בת כמה בתך?

למעלה