היי לכולם..

RomiVais

New member
היי לכולם.. ../images/Emo140.gif

שנים שלא הייתי פה.. אני לא מאוכזבת
אך יש לי כמה רגעים פנויים סוף סוף ואני עושה סבב פורומים ועצרתי כאן.. במקום שהיה פעם לפני שנים רבות אוסף של אנשים מדהימים!! מריפרוף קל אני רואה שהרוב עדיין פה.. והייתי רוצה לדרוש בשלומכם! לכל מי שאני מכירה.. מקווה שאתם כאן בגלל החברה המדהימה ולא בגלל אכזבות ולכולם.. רק אושר!!! התגעגעתי..

black ross

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

תמיד שמחים לקבל אורחים
מה שלומך יקירתי ?

mariana

New member
רומייייייייייי../images/Emo24.gif

מה שלומך מתוקית???? את זוכרת אותי? מה חדש אצלך? איך בלימודים?(אם אני לא טועה) היינו במפגש יום שבת אצל ניקולי את מוזמנת לראות תמונות בעמודים קודמים. מה עם החבר? איך התגעגעתי אלייך

ניקולי

New member
רומי???????????????

את לא תאמיני רומי בדיוק ביום של המפגש נזכרתי בך איך באת לישון אצלי שיווו איזה כיף זה היה.. נשמה אני עושה מפגש ביום חמישי הבא.. (הדלקת נר חנוכה) מסיבונת לפורום מה דעתך להיזכר בימים ההם ולבוא????? אני בטוחה שכולם יסכימו איתי.. ת´געגעתי אלייך נשמה .. ואת חייבת לבוא לראות את התמונה היפה שלנו יחד אוהבת המוןןןן ניקול*

RomiVais

New member
היי גם לכם... ../images/Emo24.gif

אז גם אני התגעגעתי ושמחה לראות שכולכם בסדר.. לצערי אני לא נוסעת למרכז כמעט בכלל.. אבל דיברתי עם ניקולי וברגע שאני אגיע, נארגן משהו
תשמרו על עצמכם..

GALI02

New member
רומייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

איך שהתגעגעתי אלייך! מה שלומך? אני כבר שולחת לך מסר... אה,וברור לך שברגע שאת "נוחתת" בצפון(כשייזדמן) אנחנו נפגשות סופסוף!

למעלה