היי לכולם

• פותח הנושא kampf
  • פורסם בתאריך

kampf

New member
היי לכולם../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

נכון שאני לא כל כך התערבתי בנעשה בשבוע האחרון בפורום,אבל נכנסתי כל יום וברצוני לומר שלצערי נפגשנו בנסיבות מצערות, אבל בכל אופן אני שמח שפגשתי אתכם ועם לא הנסיבות- אז לא הינו נפגשים
אתם עשר. כמו כן לכל החדשים משתתף בצערכם השמח להכיר גם אתכם. שגב

../images/Emo47.gif../images/Emo24.gif

אני מאמינה שלכל דבר שקורה יש סיבה ... שמחה שהכרתי אותך למרות הנסיבות ... שמחה על השבט המיוחד שאנו בונים פה ... אוהבת ומתחזקת ממכם
טלי ...

../images/Emo47.gifלכבוד מינוייך ליו"ר ועדת תרבות וחברה

קבלת שמלה אדומה .... נראה לי שהשמלה הולמת אותך ביחד עם
נכון חברים?

כל המפגשים שהיו בעבר גם היו מהיוזמה שלו

חושבת שאכן מגיע לשגב כתר של נסיך כי הוא כזה איש מאד חביב, שויודע לעשות למען האחרים תמיד עם המילים הנכונות והרצון לעזור לאחרים וזה בלט מאד בצט של הפורום כל הכבוד לך טלי שגם את עושה המון לטובת כולנו פה

הפורום הזה חשוב לכולנו

הוא הנותן לאנשים שמרים את הראש בפעם הראשונה לאחר האובדן לקבל חיבוק חברי שיעזור להם הלאה ,שמראים להם שיש אור בקצה המנהרה לצאת לאור היום עם ראש זקוף ,כי מי שיודע כאב מהו י, כול לאמר את המילים הנכוןנות במצב הזה אני אמנם לא אלמנה, אבל חוויתי את האובדן כבר 3 פעמים , לכן מרגישה צורך לעודד אתכם מודה לכל אחד ואחת מכם על התמיכה גם בי , יש פה חבורה מובחרת של אנשים ונשים שלמרות האובדן ממשיכים לחיות ולהוביל את המשפחה הלאה בנסיבות שנפגשנו הן לא קלות , מאמינה שיש בכם היכולת לשתף ולתמוך , ובעיקר להיות חברים וחברות לדרך להמשיך לחיות עם חיוך , וככה להראות לילדים דוגמה אישית ,

למעלה