היי לכולם

israeli alias

New member
היי לכולם../images/Emo133.gif../images/Emo58.gif

הייתי פה בתחילת החופש הגדול אבל הפסקתי לכתוב ולפעמים אני נכנסת וקוראת.. קראתי את הספר השישי... קודם כל נראה לי שיש לג'יי קיי טעות- ואני לא שמתי לב אם זה כבר הועלה בפורום ככה שסליחה אם אני ממחזרת דיון... בכל מקרה- בספר השישי מסופר על כך שיש להם שיעורים בהתעתקות... ומסופר שבאפריל- ב21 אם אני לא טועה יש להם את המבחן של ההתעתקות- רון לא עובר והרמיוני עוברת... בספר השלישי מסופר שהיומולדת שלה בספטמבר.. עכשיו- אני משערת שהרמיוני קטנה מהארי ורון... ולכן היא תעשה בת 17 רק בתחילת השנה השביעית... ואת המבחן בהתעתקות אפשר לעשות רק מי שבן 17 כבר...ולכן הארי עצמו לא עשה את המבחן.. ככה שאני לא מבינה איך הרמיוני- שרק בספטמבר יש לה יומולדת 17 יכלה לעשות את המבחן?? אולי אני טועה והרמיוני גדולה מהם ונהייתה בת 17 בתחילת השנה השישית- אבל- אז- למה היא לא יכולה לעשות קסמים מחוץ לבית הספר..? בנוסף יש לי תיאוריה בנוגע למיקום ההורוקרוסים (תמיד אני מסתבכת עם המילה הזו)... אני חושבת כפי שדמבי אמר שהם נמצאים במקומות בעלי משמעות לוולדי- אני חושבת שאולי אחד מהם במכתש גודריק- כי דמבי אמר, ואני לא זוכרת את הציטוט המדוייק, שוולדי לא סיים את כל ההורוקרוסים שלו כשהוא תקף את הארי, ושם בכל זאת הוא איבד את כוחותיו...- זה בכל אופן לא בטוח, תגידו לי מה דעתכם.. והשני אני חושבת שאולי בחדר הסודות..או בהוגוורטס- כי בכל זאת- הוגוורטס היה הבית האמיתי שלו או משהו כזה- אולי הוא החביא שם הורוקרוס כשהוא בא אל דמבי או משהו... וגם זה לא בטוח אז תגידו לי מה דעתכם.. תודה

G e o r g i a

New member
רולינג הודתה בטעות הזאת....../images/Emo58.gif

זו בהחלט פאשלה שלה. בקשר להורקרוקסים - אני משערת שבאמת יש אחד בהוגוורטס (צריך סיבה להחזיר את הארי להוגוורטס. הארי פוטר זה לא הארי פוטר בלי הוגוורטס).

israeli alias

New member
אה, וואלה? לא ידעתי

יש למישהו איזה קישור לכתבה שהיא אומרת את זה?

israeli alias

New member
שאלה../images/Emo58.gif

אמממ לא הבנתי כמה זמן הארי נשאר אצל הדרסלים בקיץ..של הספר השישי כמובן... אז כמה זמן??

your avi

New member
../images/Emo58.gif (בערך)

עד סוף יוני, כשהוא יהיה בן 17, והקסם של אמא שלו (ופטוניה) יעבור.

israeli alias

New member
אמממ לא התכוונתי לזה

התכוונתי להתחלה של הספר- בקיץ- כשדמבי בא לאסוף אותו.. כמה זמן הוא נשאר בקיץ שבין השנה החמישית לשנה השישית..?

G e o r g i a

New member
../images/Emo58.gifלא זוכרת במדויק אבל

לפני סוף יולי, כלומר לפני היומולדת שלו.

האמת..

רולינג אמרה שרק מגיל 11 אפשר להתחיל ללמוד וגם היא אמרה שכשהרמיוני התחילה היא הייתה כבר כמעט בת 12.

israeli alias

New member
אז בעצם

הרמיוני גדולה מהם כמעט בשנה?? זה נראה דיי מוזר..כי בכל זאת לא כתוב שהרמיוני מבצעת קסמים מחוץ לבית הספר או בכלל לא מדברים על זה.. תמי רולינג אמרה את זה?

your avi

New member
אני לא זוכרת איפה זה היה,

אבל זה נשמע הכי הגיוני. אם יש לה יום הולדת בספטמבר, אז בשנה הראשונה היא הייתה אמורה ליהיות בת 10 כשהיא הגיעה להוגוורטס. וזה לא הגיוני. יותר הגיוני שהיא הייתה *כמעט* בת 12. אם מישהו ימצא ציטוט של רולינג, זה יהיה מעולה.

Pr0NgS

New member
יש לי ציטוט!

האתר של רולינג, FAQ's שאלה: When Hermione arrived at Hogwarts, was she nearly eleven or nearly twelve? [also asked by vast number of peoplr] תשובה: She was nearly twelve; you must be at least eleven to attend Hogwarts.

J Halliwell

New member
אם יום ההולדת שלה בספטמבר

היא לא תוכל לעשות קסמים מחוץ לבית הספר כי היא תהיה בת 17 רק אחרי תחילת השנה השישית!

J Halliwell

New member
דבר ראשון

אני לא זוכר (ויכול מאוד להיות שאני טועה) איזה שהוא ביקור בהוגסמיד בזמן השנה השישית. אבל יתרה מזאת: רולינג אמרה (בתגובה גם לעובדה שהארי קיבל אזהרה על שימוש בקסמים מחוץ לגבולות בית הספר על קסם שהגמדון דובי ביצע) שמשרד הקסמים לא יכול לקבוע מיהו הקוסם שביצע קסם אלא איפה הוא התבצע. לכן אי אפשר לתפוס קוסמים קטינים שמבצעים קסמים בהוגסמיד בנוסף זו עייירה ששורצת בקוסמים ולכן משרד הקסמים לא יתאמץ לתפוס את מבצע הקסם כי אין את הסכנה של חשיפה שממנה דואג משרד הקסמים. עכשיו נשאלץ רק השאלה של חופשת חג המולד שהרמיוני בילטה בנפרד מרון והארי. לא אומרים לנו שום דבר לכן אין לנו סיבה להשיק שהיא לא השתמשה בקסמים בבית שלה ליד ההורים שלה.

israeli alias

New member
אמממ

ההורים שלה מוגלגים... בכל מקרה, אבל לא יותר הגיוני שהיו מדברים על זה? כאילו- זה דבר מרגש להיות בוגר בעולם הקוסמים- דבר שמאוד מצפים לו, ככה ששזה לא יודעת די מוזר לי שהיא לא הזכירה את העובדה הזו... אבל סבבה...אני לא אסיק מסקנות...

למעלה