היי לכולם!!

מיגוש

New member
היי לכולם!! ../images/Emo132.gif

טוב, אז ככה- לא ידעתי שיש גם פורום לפ]סיכומטרי.. אבל נו- שיהיה! אז אני חדשה כאן.. שמי עדי, והתחלתי ת'קורס פסיכומטרי לפני 3 שבועות בערך.. ביואל גבע. אני מאוד מרוצה מהמדריך- הוא מדהים! אבל מה שאני לא מרוצה ממנו כל כך זה .. אני עצמי! אני צריכה פסיכומטרי מטורף מאוד- כי אני רוצה ללמוד רפואה. למרות שיש לי ממוצע בגרויות של 107 כרגע (ובמגמת עליה כי עשיתי 2 בגרויות שאת תוצאותיהן טרם קבלתי..). בתקווה לגרד את ה-110. י שכאן מומחים שיודעים איזה פסיכומטרי אני צריכה עם ממוצע שכזה באוניברסיטאות השונות, אני אשמח.. ובינתיים, לילה טוב עדי.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif בשביל זה המציא ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

האדם את אתרי האוניברסיטאות,המצאה ממש אבל ממש גאונית

מיגוש

New member
אני יודעת..

אבל זה קצת ארוך כל פעם להציב ציון ולראות אם הוא מסתדר אם הסכם.. וכיוון שאני יודעת שיש בפורומים האלה אנשים בקיאים מאוד- למה לא לשאול?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אבל בשביל לענות../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

לך זה בדיוק מה שאני אצטרך לעשות... ואני בטוחה, שאם את מספיק חכמה וחרוצה ללמוד רפואה, תוכלי להסתדר גם עם משימה כזאת.

moriai

New member
הסכמים כל הזמן משתנים אז אין איזה

מספר שאפשר לומר לך ככה וככה וזה יספיק. תיכנסי לאתר של מידעת שם יש אפשרות לשנות כל פעם רק את ציון הפסיכומטרי ואז לבדוק אם היית מתקבלת לפחות השנה. זה המקסימום שתוכלי לבדוק ושוב-סכמים משתנים...

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif נכון אבל הטווח ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

סביר להניח שישאר. יכול להיות שנה מסוימת סכם מסוים לרפואה, ושנה אחרי כמה נקודות יותר, ושנה אחר כך כמה נקודות פחות, אבל בגדול זה יהיה באותו טווח, לפחות בעתיד הקרוב, כשיש ביקוש גדול לרפואה, בטח בטח שנה הבאה זה לא ישתנה בצורה דרסטית. בגלל זה, צריך לא להסתכל על זה שאם יש לך פסיכו' ובגרויות ככה וככה, את בדיוק מתקבלת השנה, אלא להשתדל לעבור את הסף הזה בכמה שיותר, מה שסביר להניח יגדיל את סיכויי הקבלה, גם בשנה הבאה.

למעלה