הייתי איתו שעתיים !!! ישבתי לידו...!!
ב בכריתוש New member 17/4/06 #16 ברוך הבא!! איזה כיף לך!! וראיתי אתכם בVOD!! אז איך השחקנים במציאות? חמודים? אגב.. אני נעם ואני אוהבת את שירה וילנסקי ובהצלחה עם האלבום.. אתם ממש קרובים!
ברוך הבא!! איזה כיף לך!! וראיתי אתכם בVOD!! אז איך השחקנים במציאות? חמודים? אגב.. אני נעם ואני אוהבת את שירה וילנסקי ובהצלחה עם האלבום.. אתם ממש קרובים!
E Euroziv New member 17/4/06 #17 מאוד קרוביםםםםם תאמת הם מאוד נחמדים.. אבל הכול מה שאתם ראיתם בטלוויזיה מבוים!!!! הכול אמרו לנו איך לעשות חחח נכון אומרים הנה אנחנו על המסך אז הם(המפיקים) שמו את זה...!! וכול מבוים! הם חמודים בעיקר דוןןן!!!!111111
מאוד קרוביםםםםם תאמת הם מאוד נחמדים.. אבל הכול מה שאתם ראיתם בטלוויזיה מבוים!!!! הכול אמרו לנו איך לעשות חחח נכון אומרים הנה אנחנו על המסך אז הם(המפיקים) שמו את זה...!! וכול מבוים! הם חמודים בעיקר דוןןן!!!!111111
ב בכריתוש New member 17/4/06 #18 לא הבנתי.. אמרו לכם מה להגיד ומה לעשות? גם לפז? ואחרי שהם כאילו יצאו מהבית הם חזרו כדי לחלק חתימות וכאלה דברים?
לא הבנתי.. אמרו לכם מה להגיד ומה לעשות? גם לפז? ואחרי שהם כאילו יצאו מהבית הם חזרו כדי לחלק חתימות וכאלה דברים?
ב בכריתוש New member 17/4/06 #19 והחדר שלו לא באמת מלא בכאלה פוסטרים ותמונות..? עוד משו..? הוא בחר מי מהשחקנים יבוא?
א אורטל לאב דון New member 17/4/06 #20 אחחחחחח כפרעל דוןןן../images/Emo99.gif וזיווווו אני חברה של נטלי אני אורטל אם אתה לא זוכר זוכר שפגשת אותי במפגש מעריצים של שירי מימון? וששלחת לי את התמונות שלי עם נטלי במסן XD
אחחחחחח כפרעל דוןןן../images/Emo99.gif וזיווווו אני חברה של נטלי אני אורטל אם אתה לא זוכר זוכר שפגשת אותי במפגש מעריצים של שירי מימון? וששלחת לי את התמונות שלי עם נטלי במסן XD
א אורטל לאב דון New member 17/4/06 #40 חחחחחחחחחח איזה מותקק../images/Emo24.gif אני זוכרת את התמונה הזאתי ממזמןןן שהיא עוד הייתה לך בתמונה תוצגה במסנג'ר התמונה כ"כ יפה דיברת עם דון?
חחחחחחחחחח איזה מותקק../images/Emo24.gif אני זוכרת את התמונה הזאתי ממזמןןן שהיא עוד הייתה לך בתמונה תוצגה במסנג'ר התמונה כ"כ יפה דיברת עם דון?
א אורטל לאב דון New member 17/4/06 #43 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif OMGGG על מה דיברתם?? גאדיישן איזה כיף לך
ש שוקו המדליקה New member 17/4/06 #25 ברוך הבא!!../images/Emo24.gif וד"א אחלה תמונה חחחחחח הכי חשוב שתהנה כאן ושתיהיה לך השתלבות מהירה!!!