היי לכולם

Harajuku boY

New member
היי לכולם ../images/Emo13.gif

סורי שפתחתי הודעה חדשה, פשוט אני צריך להגיד כמה דברים קודם כל, התגעגתי לכולכם!!!!!!!! בעיקר ליניב שבכלל לא יצא לי לדבר איתו, דקלה דיברה איתי בטלפון לפעמים וסיפרה לי כל מיני עדכונים
בחודשיים האחרונים בקושי הייתי פה, גם בגלל שלא היה לי תמיד זמן, וגם בגלל כתבה מסויימת שהרגיזה אותי בעיתון. אז, אני עושה קאמבק לעצמי, ואני הולך לחזור לכתוב כאן, גם כי יש לי עכשיו חודש חופש מהצבא, שזה הרבה זמן להשלים. מי שרוצה לדעת סיימתי את הקורס שלי בדיוק
וזהו... ועוד משו שלא ידעתי אם לכתוב או לא...אבל החלטתי שכן.. מאיה מושלמת!! כולנו יודעים את זה. רק שאני חושב, שהיא הייתה מצליחה הרב הרבה הרבה הרבה הרבה יותר, אם לא היה את רוברטו... זהו
אז, ברוך השב לי

אסיייייייי סופסוףףףףף

התגעגענו נעלמת ליותר מידי זמן...איזה יופי שסיימת את הקורס איך היה? ולא הייתי בכלל צריך להסס בלרשום מאיה מושלמת כי פשוט מושלמתתתתתתתתתתתתתת אתמול הייתי איתה ומחר בעזרת השם אני מעלה את התמונות...יופי שיש לך חופש מהצבא ככה תוכל להיות בפורום

Harajuku boY

New member
הקורס היה מדהים!!

נהנתי לאללה
נראה איך יהיה ההמשך.. ההיסוס לא היה על מאיה, אלא על רוברטו. ואני מחכה בקוצר רוח לתמונות!

אסיי../images/Emo24.gif

וואיי כמה זמן ... סוף סוף אתה פה ואני באמת שמחה שחזרת ובנוסף יש חופש חחח תהנההה!! ובנוגע לרוברטו יכול להיות שאתה צודק לפעמים הוא עובר את גבול הטעם הטוב ואחרי זה הטענות וההשלכות שלו באים אך ורק למאיה וכאילו היא אשמה בכל מיני נושאים ... נקווה שישנה את דרך הניהול שלו.. אבל מה שכן מאיה מצליחה בלי עין הרע חח וכן תמשיך להתרבות לההה!!מאיה אני אוהבתת אותךךךך!

אסייי ברוך השבבבבב

באמת הרבה זמן לא היית פה.. אני שמחה שסיימת את הקורס ואני מקווה שהלך לך טוב!! איזה כייף שחזרת אלינוו.. ובקשר לרוברטו אני תמיד חשבתי שהוא לא מנהל אותה כמו שצריך.. ולפעמים אפילו מגזים בבקשות שלו ובהכל.. אבל היא מצליחה למרות הכל.. מאיה פשוט מושלמת מכל הכיוונים!!

אסססססססייייייייייייי

ואהההההההההה איזה כיף לנווווווווו חמודי איך היה אני שמחה בשבילך לאללהההההההה.. התגעגעת למאיה אני רואה הא? חחח מקסיםם שכמותך

ברוכה הבאה וברוכה השווה חחחח טוב

שחזרת התגעגענו כולם וכל החב'רה דיקלה גם יצא לחופשה קצרה היא תחזור יום חמישי הזהההה

חחח ברוך הבא מאמי

ועכשיו א.איזה דיקלה אתה מיתכוון דיקוש או דיקלה??? ב.מזל טוב המון מזל טוב שסיימת את הקורס תאמין לי אני יודעת מה זה אח שלי היה בצבא חחחחח ויש לי עוד אח שהוא בצבא אוהבת אותך המונים תיסתכל על התמונה היא בשבילך חחח...

למעלה