היי לכולם!
...

idit girl

New member
היי לכולם!../images/Emo13.gif...

היי, אני חדשה פה
, הסתכלתי קצת בפורום והוא ניראה נחמד, וגם אתם
... אז קוראים לי עידית, אני עוד מעט בת 14 (23.9.89), עולה לכיתה ט' ואני מקיבוץ בצפון
... תכתבו על עצמכם
...

LonLey GiRl

New member
ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!

ברוכה הבאה לפורומינו המגניב, המהמם, היחיד, הקדוש והצנוע... סתם אני לא טובה בלנסות להצחיק זה אף פעם לא מצליח!!!! טוב אממממממ... אני נועה עולה לח' בת 13 ו... זהו תהני מהפורום

icודליה

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!!../images/Emo140.gif

ואיך את מתכוונת לחגוג את המאורע המשמח???????

../images/Emo98.gifברוכה הבאה!!!

קוראים לי רוני, אני עולה לכיתה ז', ואת צודקת!!! אנחנו נחמדים(מאוד)!!! רק שיש מישהו שאני לפחות לא סובלת... טוב, זה הכל! רוני

../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif ברוכההה הבאההה

מקווה שתהני במקום המדהים, המשגע, המצחיק, המשוגע, השרוט, המתוק והכי חשוב- הצנוע שלנו. [
] הממ.. אני מארי, או בקיצור, לפי הניקניימ שלי, בת 14 וחצי עולה ל-ט', מב[א]ת ים [
]

אני עוד חודש וחצי בן 16 ../images/Emo163.gif

אתם יכולים לקרוא לי איך שבא לכם .... נישמע לי יבש לקרוא "עוגיפלצת..." - איך שאתם רוצים
רועי / עוגיפלצת... / המנהל (בצחוק, אני אתן מכות למי שיקרא לי "המנהל"
) לילה טוב

rAmikube

New member
אני יעיף אותך ל"מנהל"

שמעתתתתתתת?! ואז הוא יעיף אותך מפה! כן ! מהבית ספר! חח..נשמע מוכר?

תמיד בכיתות הנמוכות ../images/Emo4.gif

הייתי רב, בצחוק, עם חבר שלי ! ותמיד היא הייתה מעיפה אותי מהכיתה החוצה !!! תמיד איימה עלי שהיא תשלח אותי למנהל(ת) וזה לא ממש הזיז לי

icודליה

New member
כאילו...

מי בכלל שם על האיומים האלה? המורות האלה ממש פחדניות...

מראה עיניים יכול להטעות ../images/Emo8.gif

שנאמר- אל תסתכל בקנקן- אולי יש בו מטען. (
) פ'כלופן, ברוכה הבאה, תשתדלי להנות (כן, גם כשאני בסביבה). לכתוב על עצמי? היי. אני אליאור.

Moranus

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!!!

כן זה פורום נחמד ועל זה אין ויכוח אז ברוכה הבאה תהני!!! לידע הכללי- אני מורן עוד מעט בת 16 (ליתר דיוק עוד שבועיים אז לא לשכוח) עולה לכיתה י"א ואני מעיר במרכז=ראשון לציון

זוהרינה

New member
לעידית

היי גם אני חדשה בפורום (וגם באינטרנט) קוראים לי במציאות זוהר ואני קצת יותר קטנה ממך ואני גרה בגוש-דן אני לא יכולה לגלות יותר פרטים אבל תוכלי להיתכתב איתי דרך הדואר אלקטרוני שלי: [email protected] .ביי.

זוהר! ברוכה הבאה ../images/Emo103.gif

בורכה הבאה לפורום ולעולם הממכר והנהדר של הנט'. מקווה שתהני! קוראים לי אולגה ואני בת 12 מקרית אתא.

למעלה