היי לכולם

fayd הפשוש

New member
היי לכולם ../images/Emo13.gif

שלום שמי אלון אני בן 16 מהרצליה, ואני רוצה לדעת מה הפורום הזה בעצם, הינה למשל חלק מאיבחון שלי: אלון הגיע לאיבחון נקי ומסודר למישעי, אלון הוא ילד משעשע שאוהב להיפתח ולשתף פעולה, במהלך האיבחון אלון שיתף פעולה ללא שום בעיות, אלון הוא נער אינטילגנטי ביותר, (עשה מיבדקיי איי קיו כשהיה יותר צעיר והיתגלה שהוא הרבה מעל הנורמה), היכולת הוויראלית והתבטאות בדיבור שלו ממש מדהימה יחסית לילד בגילו, יש לו עוצר מילים גבוה ביותר והוא נבון מאוד, כמו כן היתגלתה אצלו בעיה חמורה במוטוריקה עדינה, (עכשיו היא מקשקשת שעה עליי שזה בטח לא מעניין אותכם אז נגיע לעיקר) מסקנות: אצל אלון אובחנה דיסילקציה חמורה בכתיבה (דיסגרפיה), כמו כן הובחנה אצלו דיסקלקוליה במטמטיקה ומיקצעות ראלים אחרים, אכן אלון הוא ילד מאוד לחוץ דבר שמונע ממנו לשבת רגוע בכיתה, כמו כן הבעיות הנפשיות של הנער משפיעות רבות על השגיו בלימודים, המלצות: הכתבה לבוחן בכל שיעוריי בית הספר, תוספת זמן לכל בחינה, טיפול פסיכולוגי, זהוא בעצם לפי דעתי אתם מכירים אותי עכשיו...

שלום אלון וברוך הבא../images/Emo140.gif

הפורום הזה נועד לאנשים כמוך, עם לקויות למידה, בשביל לפגוש אנשים אחרים שחולקים בעיות דומות, מקום לקבל תמיכה ואהבה וסימפטיה והבנה. אתה מוזמן להצטרף אלינו ולהיות משתתף פעיל בפורום

למעלה