היי לכולם... :0)

TAleader

New member
היי לכולם... :0)

אהלן ערן, עמית, ליאור ש., ליאור ט. כל צופי ת"א, רמת גן, גבעתיים וישראל... שלום לכל מי שזוכר אותי בכל אופן...
אני צריך ממישהו (אני יודע שלעמית ולליאור יש) את סמל הכבאות הארצי, עם רקע לבן בלבד. (כמו שעשינו לתעודות הסמכת צופה בזמנו...) סגרתי עסקה טובה עם ידיד שלי שמכין סטיקרים בצה"ל שהוא יכין לי מדבקות של סמל הכבאות, בגדלים שנעים מסמלים קטנים כמו אלה בקסדות ועד ל 50X50 ס"מ למכוניות, במחירים שבין 3 ש"ח לקטנים ועד 50 ש"ח לגדולים. אודה לכם אם תציבו כאן סמל מתאים, ואם מישהו רוצה מדבקות אז שישאל כאן גם כן. לצערי אני לא עולה כמעט לאינטרנט, אבל אני אשתדל לעלות לפחות כל שבוע כדי לבדוק... תודה רבה! כיבוי נעים, עומר לבון :0)

Max M

New member
אהלן עומר

מה המצב גבר? אחי שמור על קשר ואל תישכח את צופי תל אביב

Doron RGFD

New member
עומר אחי!!

אני שמח לראות אותך שוב פעם כאן בפורום... ואני אשמח גם אם תבוא לבקר בתחנה שלנו (ר"ג) אם יהיה לך זמן פנוי. לגבי המדבקה הקטנה.... תרשום לפניך לשמור לי אחת... ואני בטוח שגם חברי מהתחנה יהיו מעוניינים במדבקות... אז תשמור על קשר.

TAleader

New member
וואלה תודה!

אני עדיין בתמונה, פה ושם, אפילו שיש לי לימודים של הראש... בעיקר ביפו, ובמשמרות הטובות... אבל אשמח לבוא לבקר! :0) ותודה למקס, בדיוק כזו הייתי צריך. אם יש למישהו כשה סמל עם כיתוב "כבאות והצלה", זה יכול להיות אפילו יותר טוב! ביי בינתיים... :0)

טל פורן

New member
עומר

אני יודע שבחולון יהיו הרבה אנשים שירצו אז תעדכן אותנו לגבי זה

firerez

New member
כן כן ..

שלום עומר מה מצב ??? זה ארז אני גם בטוח שאנחנו (לפחות אני) נרצה מדבקות כאלה אז אם ניראה אותך בתחנה או משהו ... בייי

firerez

New member
אההה ועוד דבר

עומר כדי שתשנה תשם כי אתה כבר לא ה"מנהיג" של תל אביב (לא שהיית פעם) חחח

TAleader

New member
חצפצוף!

צעיר נלוז...
אני המנהיג הרוחני... סתם! פשוט אין לי כוח להתעסק בבירוקרטיה של יצירת דמות חדשה (כלומר כל מה שמעבר לקליק עם העכבר מעייף אותי).

למעלה