היי לכולם תראו דחוף היי לכולם רציתי לשאול איזה אוטובוס מגיע מפתח תקוה לגבעת שמואל רעותי
ר רעותוש משיטה New member 24/8/08 #1 היי לכולם תראו דחוף היי לכולם רציתי לשאול איזה אוטובוס מגיע מפתח תקוה לגבעת שמואל רעותי
א אבי83808 New member 24/8/08 #2 אין קו ישיר לגבעת שמואל או שתקחי קו 87 של קווים שזה בתדירות נמוכה ותרדי בגשר ותלכי ברגל או שתסעי עם 82,51,66 (תלוי מאיפה את לוקחת) ותרדי בגהה ושם את יכולה לקחת 68,70,64 של קווים או 69 גם של קווים שזה נכנס לתוך גבעת שמואל, אבל זה בתדירות דיי נמוכה.
אין קו ישיר לגבעת שמואל או שתקחי קו 87 של קווים שזה בתדירות נמוכה ותרדי בגשר ותלכי ברגל או שתסעי עם 82,51,66 (תלוי מאיפה את לוקחת) ותרדי בגהה ושם את יכולה לקחת 68,70,64 של קווים או 69 גם של קווים שזה נכנס לתוך גבעת שמואל, אבל זה בתדירות דיי נמוכה.
א אבי83808 New member 24/8/08 #4 נכון. גם שכחתי את זה אני כמעט בטוח שיש לו תחנה בצחלף גבעת שמואל. אני יודע שיש לו בבר אילן וגם בגהה, אז מן הסתם גם בגבעת שמואל.
נכון. גם שכחתי את זה אני כמעט בטוח שיש לו תחנה בצחלף גבעת שמואל. אני יודע שיש לו בבר אילן וגם בגהה, אז מן הסתם גם בגבעת שמואל.
F FreakOfNature New member 24/8/08 #5 בוודאות יש לו תחנה בגבעת שמואל ידידה שלי נוסעת בו יום יום מראשל"צ ויורדת בתחנה זו.