היי לכולם!.......תקראו!

wiz

New member
נראה לי שאתה

דווקא האפס. אתה מזיין ת`שכל על שטויות, ומדבר כמו בנאדם שלא מבין כלום. אתה אוהב את מגהדת` אז סבבה לך, אבל אל תלכלך על להקות אחרות במיוחד לא על דרים. והקטע של פרידמן... הוא גיטריסט טוב, טוב מאוד אפילו, אבל אין מה להשוות אותו לגיטריסטים אחרים. כל אחד מהם טוב, והעדפה שלך לא משנה את הרמה של אף אחד מהם. סימפוני X להקה מעולה, אבל אני מעדיף את דרים. אז מה, אני אלך ואכתוב שסימפוני נופלת מדרים, ושרומאו לא מגיע לזין של פטרוצ`י? חלאס כבר עם כל השטויות שלכם, תתחילו להתעסק בדברים רציניים, ולא לעשות השוואות מטומטמות בין להקות/גיטריסטים/זמרים וכו`.

מממ ..

דרים אכן מלכי הפרוגרסיב מטאל .. אבל אפשר לחשוב .. זה לא שיש *כל כך הרבה להקות* שמנגנות פרוגרסיב מטאל. ואל תציינו חרא כמו מטאליקה ומגהדת` ליד דרים.

Metal_F

New member
או עאלק `אל תציינו חרא כמו...לידם`

אתם כאלה ילדים קטנים. זה שאתם לא אוהבים את זה לא הופך את זה לחרא. זה פשוט לא הטעם שלכם. ולמרות שדרים להקה אדירה סימפוני לא פחות טובים (אבל ג`ון פטרוצ`י יש רק אחד).

Bodom-child

New member
חרא כמו מגהדת` ?!?

עכשיו ממש עיצבנת אותי... להגיד שמגהדת` ומטאליקה זה חרא ? אני לא אוהב את הפינק פלויד שלך אבל אני לא יורד עליהם ככה ! יש שירים שמרטי פרידמן מנגן בהם הרבה יותר טוב מפטרוצ`י ושהמוסיקה שלהם הרבה יותר טובה מפינק פלויד ושכל החסידים של דרים ופ``פ לא יבלבלו את השכל. בכלל על הלהקות האלה יש איזשהו קונצנזוס שמי שלא אוהב אותם לא מבין במוסיקה וכאלה וזה בולשיט

Metal_F

New member
אויש תעשה טובה..

קיאייטור להקה גדולה וזה בכלל לא סותר את העובדה שמטאליקה זה טראש. הייתי מתוכחת איתך על זה אבל אתה אידיוט אתה טוען שמטאליקה זה לא טראש ובמקביל אומר שמגה דת` זה כן. יש הקבלה כל כך ברורה בין הלהקות האלה (מגה דת` ומטאליקה) ומי שבאמת מכיר את שתי הלקות האלה (אני! ואם גם אתה אז הנושא פתוח לדיון. אבל אם שמעת שני שירים וחצי של מטאליקה זה לא נקרא להכיר) ולגבי הכתיבה של דייב...הוא אמנם מוכשר אבל איזה לאיזה שירים של מטאליקה כבר הקשבת? (אני מתכוונת לליריקה) תראה אם אתה שופט על פי לואוד רילואוד או גראג` אז השעיחה מיותרת ואם שמעת כמו שצריך את החומרים הטובים אז...לא יודעת. יש לנו טעם שונה (ולא, זה לא הופך אותך לליצן).

למעלה