היי לכולם!.......תקראו!

hagar_gefen

New member
היי לכולם!.......תקראו!

אהלן...! אז ככה...קודם כל תודה לכל מי שהמליץ לי על להקות שונות לפני יומיים! אני שומעת רק ר-ו-ק ובעיקר מטאל, פאנק-רוק ואלטרנטיבי... כמובן שגם סתם רוק פשוט וקלאסי! אני חולה על מטאליקה ונירוונה וגם על -dream theater (מקווה שאין לי שגיאות...) ואני גן שומעת כל מה שקשור ברוק ישראלי שזה ה-מוסיקה לדעתי! זהו...לאחר היכרות קצרה(אני לא ממש חדשה בפורום...) אני אשמח להתכתב עם כולם פה! מי שרוצה לקבל פרטים אישיים יותר...שיכתוב לי! הגר :)

a_duck

New member
איזה מטאל את כבר שומעת?

מטאליקקה ולימפ ביזקיט?

hagar_gefen

New member
לברווז!

שלום לך ברווזון... יצור הפכפך שכמותך... אפילו אני שקולטת אנשים די מהר עוד לא עליתי על הגל שלך: מצד אחד-אתה שומע אחלה של מוזיקה וממליץ על להקות ואתרים מעולים ועל זה נשאר לי רק להודות לך!!! אך מצד שני-אתה מעביר ביקורת על כל אחד ואחת מחברי הפורום הזה!!! מטאליקה זה רוק קלאסי ולא מטאל!!! לימפ ביזקיט זה חרא של להקה! תפסיק להתיימר להכיר אותי או אנשים אחרים פה בפורום ותפסיק לחשוב שאתה יודע מה הכי טוב בשבילנו! תודה! הגר :)

zambush

New member
מטאליקה? רוק קלאסי?

כנראה שלא שמעת אף פעם מטאליקה, אולי רק את nothing else matters שגם הוא לא רוק קלאסי. רוק קלאסי זה לו ריד, דורז, קווין וכל החבר`ה משנות ה-70` והסביבה.

hagar_gefen

New member
מסכימה ב...

100%! האמת שאני לא ממש מצליחה להגדיר את סוג הרוק של מטאליקה כי הם די מגוונים.... חשבתי בהתחלה שזה רוק כבד...אבל יש להם הרבה שירים שהם לא ממש כבדים! אם בא לך להעמיד אותי על טעותי והגדיר את מטאליקה-בבקשה! הגר :)

Distorted...

New member
אז ככה..

בשביל לסווג את מטאליקה צריך להבין שאנחנו מדברים על להקה שקיימת 2 עשורים, מה שאומר שהם התמתנו עם השנים, ``כיאה`` לכל להקה שהלכה והתמסחרה עקב הצלחה מסחררת. אז ככה: 1. Kill`em All - And justice for all - טראש מטאל. (משובח אני חייב לציין...) 2. האלבום השחור - מיינסטרים מטאל - לא מבריק במיוחד, אבל כולל קלאסיקות שנועדו למשוך קהל קצת יותר מגוון. (החלטה מסחרית משהו..) 3. load - Garage -הארד רוק. אפילו לא לייט-מטאל. פשוט קקה... כאן מגיע סיפורי האישי, שמספר על זה שהתחלטי לשמוע מטאל בגלל מטאליקה, בגלל החומר הישן והמשובח שלהם, ועד היום שני האלבומים התותחים שלהם And justice for all ו-Master of puppets עושים לי את זה כל פעם מחדש...

Metal_F

New member
נפגעתי קשות..

איך יכלת לפספס את ההי-לליט הלא הוא רייד דה לייטנינג...אחד האלבומים הטובים ביותר בהיסטוריה (לא אני לא מגזימה!).

Distorted...

New member
קודם כל סליחה ומחילה...

אמרתי רק שמסר וף פפטס וג`סטיס עושים לי את זה. היכ עושים לי את זה, הכוונה. אין שום דבר רע בלייטנינג, להפך, יש בו המון דברים טובים. כמו call of ktulu. אבל הוא פחות מגובש כמו השניים האחרים שציינתי לעיל. הם פשוט נכנסים לקטגויה של האלבומים הכי טובים מבחינתי. זהו הכל. ושוב - סליחה...

Metal_F

New member
??!!!!!???!!

הבטחתי לעצמי שאני לא אגיב בפורום אבל כשזה מגיע לכזה דבר אין לי ברירה. מה קרה לך? מטאליקה היא טראש מטאל במיטבו! טראש מטאל איכותי וטהור. האמא של כל המגה דאת`ים למיניהם. מסטר אוף פפטס - אלבום הטראש האולטימטיבי (למרות שזה לא האלבום הכי טוב של מטאליקה לטעמי).

ed547

New member
משום מה..

תמיד אנשים לא מכירים את האלבום הכי טוב וכבד של מטאליקה- and justice for all פשוט האלבום הכי טוב שלהם... kill em all אולי הכי כבד וטראשי אבל הוא מחוספס כזה וחוץ מכמה שירים(seek and destroy המעולה) האלבום לא משהו בכלל.. גסטיס הוא הכי איכותי.. גפן-מטאליקה רחוקים מלהיות רוק קלאסי אל תדברי שטויות אם אין לך מושג בהגדרות..

a_duck

New member
זה לא ממש חשוב אבל...

כשהעתקתי את JUSTICE שמתי בטעות על איכות נמוכה והדיסק היה סרוט ויצאו לי בקושי שני שירים שהם בלי רעשים מוזרים...וזה דווקא דיסק די טוב...

Metal_F

New member
בטח שכן...זו יצירת אמנות!!!

אלבום מעולה שהולידו פנינות כמו to live is to die שלא לדבר על justice עצמו שזה שיר ממש טוב שראוי לייצג את הדיסק בכבוד. דיסק עם מסר שמועבר בדרך מעולה. מה שחסר באלבום הזה זה ברטון (הבס כמעט לא מורגש).

ed547

New member
מה שנכון נכון...

הציטוט ב to live is to die הוא של ברטון נכון?

a_duck

New member
יש עוד דברים חוץ מרוק...מטאל למשל..

אז אולי תנסי להגדיר איזה סוג מטאל זה מטאליקה?

sagireuven

New member
מה כולם פה מזיינים ת`מוח

אני אגדיר לך מאטליקה-זבל טהוררררר ולליצנית שטוענת שהם טראש-תנסי אולי לשמוע kreator אם את בכלל מכירה אותם!!! וגם מגהדף-מאטליקה בחיים לא יגיעו לרמה כזאת גבוהה של מיומנות שלא לדבר על כתיבה כי אף אחד לא כותב כמו דייב (אפילו יצא חרוז).... את מזהמת את דרים תיאטר מעצם העובדה שאת בכלל מחזיקה דיסקים של להקות כאלה ליד הדיסקים של דרים. דרים הם מה לעשות מלכי הפרוגרסיב מאטל..... ובבקשה- כל מיני ליצניות שכאלו שחושבות שהן אולי מבינות משהו- בבקשה, להתעדכן.

a_duck

New member
אתה די צודק...

ברור שKREATOR יותר טובים ממטאליקה...אבל מטאליקה זה עדיין טראש...למרות שזה טראש קצת עלוב...

Alexi Laiho

New member
אפס

קריאטור ומטאליקה ודרים על הזין של מגדת` .. מגדת` זה אחת הלהקות הכי טובות בעולם ומה אתה דפוק ... אתה משווה את הרמה של המיומנות של קריאטור לשל מגדת` ? פרידמן פי 7589637 על כל הגיטריסטים ההומואים שאתה שומע .. ויש להקות פרוגרסיב יותר טובות גם מבנית ביצוע וגם מבחינת איכות כמו ספיירל ארכיטקט (דגש על הביצוע) סימפוני ... לא יעזור הם יותר טובים ... הם גם קמו לפני דרים מגלן פייטס וורנינג .. כל אלו הם להקות פרוגרסיב שלא נופלות מדרים ולמרות שאני כבר לא שומע יותר מדיי פיור מטאל זה עדיין מביא לי את הקריזה שאיזה הומו ילכלך על מגדת` או על איירון ועוד משהו DEATH כלים !!!!! צ`אק מלך !!!!!!!

ed547

New member
אני יודע שהוא לא ברמה של פרידמן אבל

אם כבר הזכרת גיטריסטים של להקות טראש אז גם דיימונד דרל של פנטרה מעולה וסימפוני באמת יותר טובים מדרים(לא רק בגלל הריפים המהירים של מייקל רומאו) אבל אני חושב שלדרים יש קצת יותר כישרון מלסימפוני אחרי הכל מה שעושה אותם כל כך טובים זה שכל אחד מתמחה במיוחד במקצוע שלו..

למעלה