היי לכולם!!! תיכנסו!!!!

oshrita

New member
היי לכולם!!! תיכנסו!!!!

היי לכולם!!!! נעים מאור!!! קוראים לי אושרה..... ואני יחסית חדשה באתר... וחדשה פה בפורום.... אני יישמח אם תספרו לי קצת מה קורה פה... על מה מדברים.... ומה חדש..... נ.ב. מזל טוב למנהלת...... נ.ב.ב. מישהו יודע את הקטע של הפריסטייל שבוסקילז אומר בשיר "בליבי" - שבחלק מהקטע הוא אומר "אם לא באולפן אני בטוח בבוקה"?

oshrita

New member
את זה אני יודעת גם אני חייה בבוקה..

הייתי רוצה לדעת את שאר המילים.... פליזזזז שמישהו יעזור לי.......

דנטל

New member
אופס, לא רפרשתי

ואני לא יודעת חלק מהמלים
.

דנטל

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif ותודה ../images/Emo9.gif

מה זאת אומרת "מישהו יודע"? את מתכוונת שאת רוצה את המלים או לדעת מה זה הבוקה? בעקרון, אסור לכתוב פה מלים של שירים בשביל לשמור על זכויות יוצרים, אבל חלק קטן משיר מותר. רק לא בטוחה שהתכוונת שאת מעונינת במלים.

oshrita

New member
אני רוצה לדעת את המילים....

אני יודעת מה זה הבוקה.... אחי מנהל את המקום.... אני רוצה לדעת רק את הקטע הקטן של החלק הזה...

דנטל

New member
אם אח שלך מנהל את המקום...

מה הבעיה שלו להתקשר שניה לגיא לשאול אותו בשבילך?

oshrita

New member
את האמת....

אין לו כ"כ בעיה בד"כ.... אבל הקטע הוא שגיא נימצא בחו"ל אצל המישפחה בלוס אנג'לס..... וזה גם המקום להגיד שאני משתתפת בצערו... בערב חג הוא איבד את סבתא שלו.... בגלל זה הוא בחו"ל שומר על אחיו הקטן ואמא שלו באה לארץ להישתתף בהלוויה....

כמה דברים

אח שלו לא קטן! ואת לא צריכה להודיע לכולם מה קרה..! ולא בגלל זה גיא בחו"ל.

oshrita

New member
תגובה:

אח שלו יותר קטן מימנו.... ונכון הוא לא נסע לחו"ל בגלל זה.... אבל הוא לא הגיע להלווייה בגלל זה!!!!! ועם מי אני מדברת אם מותר לי לשאול?

..

ברור שאח שלו יותר קטן ממנו אבל לא בהרבה אל תגזימי הוא לא הגיע להלוויה כי למה לו לטוס בחזרה בשביל זה(לא שזה לא דבר חשוב) פשוט הוא טס כדי להיות עם משפחה,חברים ובעיקר עם אח שלו. קיצר לא עניינינו.כשהוא יחזור אני בטוחה שילך ויבדוק מה קורה. וזה לא קשור לדעתי אם בא לך לקבל תשובה למה הוא לא הגיע דברי איתי. לא משנה מי אני :) וזהו.

O Alon

New member
חוץ מהקטע בספרדית שם...בבקשה

מטרפאטוני לקצב רגאטוני הפכנו את שלומי ל-חומר טטורמי מויוה לוקה או מאמי קוטה [בערך :\] אם לא באולפן אני בטוח בבוקה פול וליום באוטו, בליבי זה המוטו מוטו ולא זה לא טורו בוסקילז עם דם יותר חם ממרוקו

oshrita

New member
אני חייבת לתקן אותך במשהו....

הוא אומר אם לא באולפן אני בטוח בבוקה.... בליבי זה המועדון מועדון.... (בוקה זה מועדון שהוא לוקח בו חלק...)

oshrita

New member
את השאר אני באמת לא יודעת....

יש עוד אנשים עם רעיונות??

למעלה