היי לכולם..שאלה קטנה=]

y 1 6

New member
היי לכולם..שאלה קטנה=]

אממ טוב אין לי חבר או משו אני סתם עברתי במקרה בפורום חח..ודבר ראשון אני מאחלת לכולכן בהצלחה ומחזקת אתכן שהגעגועים לסופי שבוע יעברו מהר =] אבל יש לי שאלה קטנה..למי מכן שיש בינן לבין החבר מרחק (הכוונה שלי לא באותה העיר)..איך אתן מסתדרות עם זה? נגיד שהחבר חוזר לסופ"ש..הוא חוזר הביתה למשפחה ואח"כ אליכן? או להפך? והמרחק מפריע..במיוחד למי שאין רישיון..השאלה שלי היא איך מסתדרים? תודה מראש ובהצלחה לכולכן..יום טוב!!

Clueless Maiden

New member
ממ

לפני שחבר שלי התגייס הוא גר בתל אביב, ואני בנתניה, שזה מרחק רכבת ואוטובוס בערך. היינו נפגשים משהו כמו 3 פעמים בשבוע, גם כי זה לא כזה מרחק אדיר. עכשיו, כשהוא חוזר רק בסופי שבוע אני באה לישון אצלו כשהוא חוזר. אפשר להסתדר עם מרחק.

McBlack

New member
הסתדרנו בסדר גמור ../images/Emo13.gif

כמעט כל הזמן הייתי אני נוסעת אליו
הוא בקושי היה בא אליי אבל לא נורא, זה עובר

Ray512

New member
מסתדרים ../images/Emo13.gif

לחבר שלי יש רשיון... לכן הוא פשוט לוקח את האוטו ונוסע אליי, אבל בדר"כ נוסע בבוקר היום למחרת די מוקדם, כדי לבלות גם עם המשפחה שלו. עקרונית, בלי קשר לנוכחי, אף פעם לא היה לי חבר שגר קרוב אליי. אז את יודעת, יש תחבורה, מסתדרים... הורים פה ושם גם מסיעים ומחזירים. מרחק אף פעם לא הפריע לי יותר מדי. בדיעבד, אני יכולה לומר שהוא אפילו חיזק את כל הקשרים שהיו לי.

היי@@

טוב אז ככה.. חבר שלי גר בערך חצי שעה ממני(באוטו..באוטובוס זה כבר סיפור של שעה וחצי בערך..) ואין לו רישיון אבל זה לא כזה מפריע כי הוא קרבי והוא חוזר הביתה כל שבועיים בערך.. קבענו שפעם אצלי ופעם אצלו כי אין לו רישיון וזה קצת קשה לנסוע בשישי וישר לחזור כי לא מספיקים..אז ישנים אחד אצל השני.. הוא חוזר נראה לי קודם אליי חחח...כאילו אם הוא יוצא בחמישי אז סבבה יש לו זמן להיות קצת עם המשפחה(ההורים גרושים) אבל אם בשישי אז הוא חוזר הביתה וישר בא אליי.. המרחק לא מפריע בכלל!! להפך הוא רק מחזק את הגעגועים ובכל פעם שינפגשים זה הרבה יותר מיוחד!..

למעלה