היי לכולם צריכה עזרה

היי לכולם צריכה עזרה

רוצה ליצבוע בצבע שיראה כמו אבן, חול.. משהו כזה בצבע בהיר. למשהו רעיונות הכיצד?

בנבית

New member
היי אמא של קורן../images/Emo13.gif

תצבעי את הבסיס בצבע בהיר, למשל צבע שמנת, ומעליו תעברי עם מכחול עבה בטישטוש עם צבע חום או צבע אחר בכמה איזורים. זה טכניקה שלומדים במשך הזמן! עשיתי את הצביעה הזאת על זוג הילדים וגם על דוגמת החמסה שהדגמתי לפרוייקט החמסות!השתמשתי בצבע שמנת ומעליו בצבע חאקי מקווה שהסברתי את עצמי נכון!

קסמלי

New member
אהלן אמא

אחת הדרכים שלי להגיע לטקסטורת אבן מדליקה לקנות בטמבור חומר שנקרא טיט אקריליק (זה דבק למוזיאקה) הקסם שלו זה הטקטורה החולית העדינה והגוון השמנתי המלוכלך כמעה. / קילו עולה 20 שח ומספיק לכמה עבודות הדרך לביצוע: מרטיבים בעדינות את משטח העבודה ואש בידיים מצפים בשכבה עדינה את העבודה למרקם גס יותר חומר לשכבה עדינה פחות ואז בידיים נקיות ורטובות עוברים על הכל שוב כשהמים נספגים - נשארת הטקסטורה החולית - המראה יפיפה שווה ניסיון על עבודה אחת לצורך הלמידה והידיעה ואז תעשי את שאר הנסיונות שהומלצו לך ותבחרי את המתאים ביותר את טיט האקריליק היבש (אשר מתייבש מהר) ניתן לצבוע גם כן תתנסי תלמדי ותהני קסם

אמא של קורן ../images/Emo140.gif

הכי קל והכי פשוט - לערבב חול עם צבע אקריל. כמות החול תלויה במרקם שאת רוצה להשיג. אם את רוצה מאוד חולי - הרבה ואם את רוצה רק גרגרים מפוזרים פה ושם, שימי פחות. את החול את יכולה לרכוש בטמבוריות ולדעתי גם בחנויות לחיות מחמד (זול מאוד) אני ממליצה להשתמש לצורך העניין בצבעי אקריל XTC בגלל הסמיכות שלהם. אם את משתמשת בצבע אקריל אחר והוא דליל יותר, "עבי" אותו אם דבק פלסטי. על השכבה הזו עם החול, את יכולה לעבוד עם מכחול וצבע שונה ומאוד יבש להדגשת האפקט. בהצלחה

קסמלי

New member
עוד רעיון

ישנו גם צבע גרניט - בצבעים שונים הצבע מכיל גרגירים עדינים שנותנים את אותו האפקט רק לבחור את הגוון ולמרוח. אבל: בין כל טכניקה לטכניקה ישנם הבדלים במרקמים ובדרך העבודה גם שיטת החול ועדיף חול ים - היא שיטה טובה אך את חייבת להתנסות בשלושתן כדי להרגיש - לראות ולחוש בעצמך. בהצלחה תעלי תוצאות אה?! קסם

תודה לכולן על התשובות המגוונות גם

אני מתלבטת בשאלה הזו הרבה זמן נהדר לשמוע כל כך הרבה אפשרויות

יו כמה תשובות נהדר, המון תודה

אני אתחיל לנסות, ונראה מה תיהינה התוצאות, מבטיחה לשתף בסוף כרגיל.

למעלה