היי לכולם.. צריכה עזרה =)

נועה107

New member
היי לכולם.. צריכה עזרה =)

קודם כל קוראים לי נועה ואני חדשה פה.. חבר שלי חוזר מהצבא אחרי חודש שלא ראיתי אותו וחשבתיי להכין לו תמאכל האהוב עליו רביולי (במילוי גבינה) ברוטב עגבניות ושמנת.. אין לי מושג איך אני מכינה את זה.. אני יודעת שיש רביולי מוכן בסופר.. השאלה היא איך אני מכינה ת'רוטב? רוטב פשוטולא מסובך של עגבניות ושמנת.. יש למישהו מתכון? המון תודה מראש ושבת שלום.. נועה.

היי נועה

אין לי מתכון בישבילך,אבל עד שיענו לך,חפשי בגוגל "רוטב רוזה" בהצלחה....

נועה יקרה ברוכה הבאה ♥

אז ראשית אני שמחה שאת כאן, וכעת לשאלתך: נכון, יש רביולי מוכנים בסופרים ולכן לא אסבך אותם בדרך ההכנה. הרוטב שאת מבקשת הוא פשוט להכנה. הוא בעצם עירוב של שני רטבים נפלאים. רוטב אלפרדו ורוטב פומודורו. האלפרדו הוא רוטב שמנת, שום ומעט תבלינים (אגוז מוסקט, מלח ופלפל). אפשר להוסיף קצת יין לבן . ומומלץ לפזר מלמעלה גבינת פרמז’ן מגוררת. אפשר להוסיףגם פטריות פרוסות. הפומודורו הוא פשוט להכנה: 6 עגבניות מגוררות 5-6 עלי בזיליקום {או אורגנו, או תימין} 3 שיני שום כתושות 1/2 כוס שמן זית 1 בצל קצוץ מלח פלפל פפריקה מתוקה ומעט חריפה. 1 כף אבקת מרק עוף. אופן ההכנה: מטגנים בצל, מוסיפים שום כתוש, עגבניות מגוררות ותבלינים. מבשלים מעט וזהו. אפשר גם בלי בישול, אבל אז זה בלי בצל ואבקת מרק. רק ככה טבעי, לא מבושל.. את שני הרטבים האלו מערבבים יחד וזה יוצא רוטב רוזה. אפשר לשדרג אם מוסיפים כמה חתיכות של עגבניות מיובשות קצוצות... נהדר. מקווה שעזרתי. אנחנו כאן לכל שאלה. אם בכל מקרה תרצי מתכון לרביולי... רק תגידי.

למעלה