היי לכולם..צריך עזרה

ori 6

New member
היי לכולם..צריך עזרה

אני וחברה שלי כבר 4 וחצי שנים ביחד והיא חוגגת יום הולדת 22... קניתי לה כבר את כל הדברים האפשריים, היינו בצימר- הכל כבר נעשה, שנה שעברה לקחתי אותה לרכיבה על סוסים לאורך הים וארוחת בוקר זוגית... מה אני יכול השנה?! תכשיטים זה לא אקטואלי... חשבתי על שיט אבל הכל פלצני ויקר... מה אפשר לעשות?!

היא אוהבת לראות סרטים ?

מה עם לקחת אותה ל-VIP בסינמה סיטי ולראות סרט כמו שצריך ? שם אפשר לבוא 40 דקות לפני תחילת הסרט, לשתות קפה, לשתות שמפנייה ובקיצור כל המזנון חינם. וכמובן אפשר ללכת לסרט שהיא אוהבת או סרט רומנטי חמוד.

nirit36

New member
יש לי רעיון דומה

לפני שבועיים התחיל איתי בחור שלקח אותי לסרט דרך אדומה כי הוא קלט עלי שאני חובבת סרטים מושבעת. אחרי הסרט הוא עשה ממש הפקה שדמתה לסרט, לקח אותי לפאב אירי ועוד כמה דברים שעדיף שאני לא אספר. אם אתה רוצה אני יכולה להמליץ לך על סרט שעולה בשבוע הבא שקוראים לו מולייר. זה על המחזאי מולייר ואיך הוא התגלגל לגדול המחזאים בעולם. אתה יכול לקחת משם רעיונות וכמו שעשה בן זוגי, לעשות לה מיני הפקה תאטרלית אחרי הסרט.

DANA178

New member
מה לגבי...

נסיעה לאילת או לסופש מדליק בחול(אגב לא להיבהל זה ממש לא יקר כמו שזהנשמע יון וכדומה ממש זול), אפשר גם לקחת אותה סתם לשופינג שהיא תקנה בו איזה שמלה יפה ונעלים ואז לקחת אותה למסעדה העליונה בעזריאלי ממש שמבח ורומנטית..

אולי כרטיסים ל-VIP בסינמה סיטי עם א. בוקר

לפני זה או א. ערב לפני/אחרי- תלוי מתי שתלכו?

עצה

הכי טוב אם תקנה לה ספר יפה בתחום שמענין אותה, ותצרף אליו שיר אהבה שתכתוב וציור שתציר. אולי תקנה לה ספר שירים.

קוואנט

New member
הייתי מפנק ב...

מושב שעושה מסג'ים (בסגנון ד"ר גב). קצת יקר, אבל בהחלט מנעים את הזמן והשרירים. בקשר לבילוי - אולי סיור לילי בעיר עתיקה (ירושלים/עכו) או יום ספא. הולך?

למעלה