סרטנית-המקורית
New member
היי לכולם/ן... 
אמנם הגבתי כאן פעם אחת והיום שוב..אבל לא הצגתי ת`צמי.. אז אני סרטנית...ובד``כ נמצאת בפורום 20 פלוס. האמת, שהנושא שאתם מדברים עליו... או יותר נכון חוויתם מאוד מעניין אותי.. מהבחינה הזו..שזה יכול לקרות לכל אחד וזה לא פוסח על שום גיל. עם כל התקשורת והסיפורים ששומעים.. אי אפשר שלא לפחד מזה... ולפעמים יש כאלה ש...זה פשוט מאט להם את החיים... יכול להיות שלא תבינו על מה אני מדברת.. אולי מורני כן (כי היא מכירה אותי
) אבל שוב...אם יוצא שאני אולי במקרה פוגעת עכשיו במישו זו לא היתה הכוונה! ביום שישי האחרון..(תוך כדי סופ``ש זוועתי!), פירסמתי מודעה עם השיר של שרית חדד.. אחד מהשירים החדשים היותר יפים שלה.. (בהזדמנות אני אפרסם ת`שני..) והיות ואני יודעת שאתם לא נוהגים לקרוא את 20 פלוס..נתבקשתי לכתוב אותו גם כאן. יש כאלה שייראו את זה בתור שיר מחזק ויש כאלה שזה אולי מכניס לדיכאון מסויים.. (במיוחד אם אתה בתוך אחד כזה..) ועם המוסיקה..בכלל שיר מקסים... ``כל בכוכבים שבשמיים לא מאירים לי את החשיכה העצב משתלט כמו הגשם טיפה ועוד טיפה ועוד טיפה חלמתי שאיתך יהיה לי שקט נתת לי הרבה סיבות טובות עכשיו, כשהאמת חונקת לא נשארו אפילו חלומות אם אתה חושב שאין בי כוח אם אתה חושב שאכשל עמוק, עמוק בלב אני יודעת מה שלא הורג רק מחשל בחיים שלי נשבעתי שיותר לא אוותר לא טעיתי, לא פשעתי לא הייתי עם אחר עכשיו עם השלכת עם הרוח של הסתיו ממך אני הולכת לעולם שוב לא אפחד אל תגיד לי כמה השתניתי אל תגיד לי שאני קשה הכל בעצם הצטבר לי טיפה ועוד טיפה ועוד טיפה יש סיבה לכל מה שקורה לי יש תשובות לכל השאלות אני יודעת שעכשיו קשה לי אבל איתך קשה יותר לחיות אם אתה חושב שאין בי כוח אם אתה חושב שאשבר עמוק, עמוק בלב אני יודעת מה שלא הורג רק מחשל בחיים שלי נשבעתי שיותר לא אוותר לא טעיתי, לא פשעתי לא הייתי עם אחר עכשיו עם השלכת עם הרוח של הסתיו ממך אני הולכת לעולם שוב לא אפחד`` לשיפוטכם.. סרטנית...
אמנם הגבתי כאן פעם אחת והיום שוב..אבל לא הצגתי ת`צמי.. אז אני סרטנית...ובד``כ נמצאת בפורום 20 פלוס. האמת, שהנושא שאתם מדברים עליו... או יותר נכון חוויתם מאוד מעניין אותי.. מהבחינה הזו..שזה יכול לקרות לכל אחד וזה לא פוסח על שום גיל. עם כל התקשורת והסיפורים ששומעים.. אי אפשר שלא לפחד מזה... ולפעמים יש כאלה ש...זה פשוט מאט להם את החיים... יכול להיות שלא תבינו על מה אני מדברת.. אולי מורני כן (כי היא מכירה אותי