היי לכולם..! מבקש יעוץ.

Yuvi Groovy

New member
היי לכולם..! מבקש יעוץ.

שלום לכולם. אני בן 13 וחצי ואני התחלתי לא מזמן לעשות פאזלים עם אמא שלי.. עכשיו, אנחנו עושים פאזל של 500.. כמה שאלות: 1. למה להמשיך-עוד פאזל של 500 רק יותר קשה או לעבור ל1000? איך עולים ברמה כל פעם? 2. איפה הכי כדאי לקנות פאזלים? האם שווה לקנות בpuzzle.co.il? 3. מהו פאזל מוזהב? 4.

MEGA GAME3

New member
שלום לך!

1. אני התחלתי מ-500 ועברתי ל-1000 ,אז אני מציע לך לעבור ל-1000 קל (עם הרבה גווני צבעים...). 2.יש חנות P&M קניון בדיזינגוף סנטר עם מבחר של פאזלים גדול (אני אישית אף פעם לא קניתי מאינטרנט). 3.אני לא בדיוק יודע אז מוטב שאני לא אהנה על שאלה זו.

שאלה 3

פאזל מוזהב זה פאזל שציפו אותו בצבע דמוי זהב כמובן :) הוא בד"כ קצת נוצץ (אז אם אתה עורב תהנה ממנו ;) ) יש כמה סוגי פאזלים נחמדים כמו פאזלים מבריקים ופאזלים זוהרים בחושך ללא אור אולטראסגול (בקרוב אצלי)

jocie1

New member
התשובה, כן../images/Emo45.gif

יש מבחר. עם צריכה הכוונה, עיצה, או סתם רעיון לגבי הפאזלים יש חבר'ה נהדרים שם שתמיד מוכנים לעזור בהצלחה

123נעמי

New member
היי Yuvi ../images/Emo13.gif

ברוך המצטרף לתחביב אם כיף לך להרכיב פאזל ויש לך סבלנות נסה את ה-1000 אבל כמו שמגה אמר לך תבחר תמונה קלה עם הרבה גוונים והרבה פרטים. פאזלים אפשר לקנות בכל חנות צעצועים בסניפים של חנויות הפאזלים ובאתר הפאזלים באינטרנט. כולם מוכרים באותם מחירים פחות או יותר. הנקודה היא איפה אתה מוצא פאזל שמוצא חן בעיניך שיהיה לך כיף להרכיב. אז שיהיה בהצלחה עם התחביב הזה ואני מקווה שנישמע ממך עוד בהמשך

למעלה