היי לכולם כנסו...

היי לכולם כנסו...

היי מה נשמע? אני בבעיה גדולה!! אוקי יש לי חבר ואני אוהבת אותו- אבל לא יותר מדי... בעצם אני לא יודעת אם אני אוהבת אותו או סתם מחבבת אותו- אבל אני לא רוצה להיפרד ממנו אני רוצה להמשיך להיות חברה שלו... אבל אני מצד שני גם דלוקה על עוד שני חברים שלו... ושהם הציעו לי חברות אני הסכמתי... אז עכשיו יש לי 3 חברים... מה אני עושה? עם מי להישאר? תעזרו לי בבקשה

מתן ב

New member
לפי דעתי...

את צריכה לבדוק טוב-טוב שהם לא יגלו ששלושתם חברים שלך בשום דרך. דבר שני, את צריכה להישאר עם מי שיותר נוח לך להיות אתו, עם מי שאת אוהבת.

יהלe

New member
תבחרי במי שאת יותר אוהבת...

לא נראה לי שיש מצב שאת מרגישה בדיוק אותו הדבר כלפי שלושתם...

bubaale

New member
טוב, אז...

אני מסכימה עם מה שכולם אומרים! את צריכה להישאר רק עם זה שאת הכי אוהבת...
אם את לא ממש בטוחה אני ממליצה לך לבקש משלושתם לקחת פסק זמן,לנוח קצת ולחשוב על הכל עם עצמך, מפרספקטיבה... אז תוכלי לדעת עם מי באמת את רוצה להיות! יכול להיות גם שתגלי שאת לא באמת רוצה אף אחד מהם!!!
בכל אופן, אסור לך להישאר עם שלושתם! הם חברים טובים אז כנראה שבסופו של דבר הם יגלו את זה ולא יהיה לך סיכוי עם אף אחד מהם!
קפיש
מקווה שעזרתי!

מישהי

New member
אוקיי...

אז...אם את לא אוהבת את החבר שלך..אז תפרדי ממנו.. ו..לא הבנתי למה את נשארת איתו אם את רק מחבבת אותו.. יש לך 3 חברים..? למה הסכמת לכולם? את אוהבת אותם משהו בסגנון..? לדעתי תישארי אם מי שאת אוהבת.. לכי בעקבות ה-
.... ו...

ImYourNightMare

New member
תאמת...

לדעתי את בחרא רציני למה בסוף תמצאי את עצמך לבד... guy´s are always such a drag

GirlFriend

New member
מהר מהר....

תחליטי על אחד מהם שאת הכי מחבבת
לפני שהכל יתגלה כי אחת תשארי לבד....

עו מר 5

New member
בואי אני אגיד לך משהו..

אולי קצת באיחור... אמרת בהתחלה שיש לך חבר שאת לא יודעת אם את אוהבת אותו אז למי התכוונת רק את יודעת. דבר שני את לא חושבת שזה קצת מסריח שיש שלשה חברים? את מתנשקת עם שלשה בנים???? זה קצת לא נעים לדעתי תפרדי משלשתם ותהיי לבד עד שתמצאי את מי שאת אוהבת באמת, ככה גם את נפגעת וגם הם...

כנסו כולם...

את האמת זה לא המקרה שלי מה שסיפרתי לכם... זה המקרה של החברה הכי טובה שלי ועכשיו היא עצבנית עליי
בגלל שסיפרתי את זה בפורום... אני ממשיכה לרשום (חברתי) בגלל שלדעתי את צריכה לעשות לעצמך קצת סדר בבלאגן... אוקי, זה המקרה שלה... ביום שישי הייתי מסיבה והיא הייתה צריכה ללכת עם החברים שלה (כולם...) היא לא מוכנה שלא יהיה לה חבר אבל מצד שני היא לא אוהבת אף אחד מהם!!... טוב בקיצור ביום שישי במסיבה גילו אותה כבר... והיתה לה ההיזדמנות לבחור מישהו נורמלי שהיא רוצה להיות איתו... והיא בחרה... ועכשיו היא רוצה להיפרד ממנו בשביל לצאת עם מישהו אחר... היא החליטה שכל שבוע יהיה לה חבר אחר.. (יש הרבה במלאי) ואני ממש לא מסכימה עם זה!
בבקשה מכולכם תגיבו... ותעזרו לי להכניס לסתומה הזאת לראש שהיא לא עושה דברים נכונים... ונ.ב. ששאלת אם היא מתנשקת עם 3 בנים... אז היא מתנשקת עם כולם... לא משנה אם הם חברים שלה או לא... העיקר שיאהבו אותה... אז... תעזרו לי להכניס לה קצת שכל לראש!!!!!!!! תודה רבה לכולכם!!

Pagra Baleben

New member
היאלדה היא לוליטה קטנה../images/Emo185.gif

אם היא משחקת ככה עם בנים (והסתומים עוד חברים שלה אחרי שהם גילו מה שהיא עשתה!), אז לא מגיע לה חבר בכלל אם היא תמשיך ככה היא תמצא את עצמה לבד תביאי אותה לפה, אולי נצליח לשכנע אותה

GirlFriend

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

למה היא חושבת שמגיע לה את כל העולם??? היא לא חושבת שהיא פוגעת באנשים בצורה כזאת?

orly 15

New member
זה מה שאני חושבת:

לא יכול להיות שהיא אוהבת את כל הבנים בעולם! כדי להיות זוג צריך יותר מסתם לחשוב שהוא נחמד. אז מה שמציעים לה חברות? היא לא צריכה להסכים אם היא לא מרגישה שום דבר כלפיהם, ואני בטוחה שהיא לא מרגישה שום דבר כי אחרת היא לא הייתה עוברת מאחד לשני! קודם כל, בת כמה היא בכלל? העניין של הבנות עם כמה חברים מתקשר לי יותר לבית ספר היסודי... היא יכולה לצאת עם כמה בנים (לא ביחד, עם כל אחד לחוד אבל באותה תקופה). זה בסדר. אם כל כך הרבה בנים דלוקים עליה היא יכולה לצאת איתם ורק כשהיא תראה שמישהו מהם באמת מוצא חן בעיניה יותר מכולם והיא חושבת רק עליו ולא שמה על האחרים, אז יש סיכוי שהם יהפכו לזוג. אבל במקרה שלה, אני לא בטוחה כמה זמן הם יחזיקו מעמד...

למעלה