על?
S shiepki New member 27/6/03 #46 ספייקי?!?!??? אני באמת ימחוק כי הגעתם למצב כל כך גרוע שאתם מדברים על גלידות בפורום בלינק. אבל למה לעזאזל את קוראת לי ספייקי?!?!???!?! זה ש-י-א-פ-ק-י דבילית
ספייקי?!?!??? אני באמת ימחוק כי הגעתם למצב כל כך גרוע שאתם מדברים על גלידות בפורום בלינק. אבל למה לעזאזל את קוראת לי ספייקי?!?!???!?! זה ש-י-א-פ-ק-י דבילית
S shiepki New member 27/6/03 #48 אם אתם חייבים לדעת shiepki זה מה שיצא לי כשניסיתי לכתוב את השם שלי בעברית והמקלדת הייתה בטעות על אנגלית
אם אתם חייבים לדעת shiepki זה מה שיצא לי כשניסיתי לכתוב את השם שלי בעברית והמקלדת הייתה בטעות על אנגלית
P PlAyBoY gIrL New member 28/6/03 #51 אוייש אז כתבתי ספייקי! זהו עכשיו אני קופצת מהחלון חכו שניה טוב החלטתי שלא... לילה טוב
T Tapuhi New member 28/6/03 #53 תיקון- פלייבוי גירל, בבקשה אל תמעיט ערך במקצועה חח, זה נשמע די דפוק, לא?
T Tapuhi New member 27/6/03 #44 אני לא חמודה אוף, שתקי כבר. את כל כך מטומטמת שאין לי מה להגיד לך, כי במילא לא תביני.
M mark hoppus3 New member 28/6/03 #56 חחח אפשר גם? על מי עולים עכשיו? איזה ילדים מה אתם מערבים את המנהל?