היי לכולם כמה שאלות-->

LuLiLoPiLaTo1

New member
היי לכולם כמה שאלות-->

1. בפורום משתתפים גם שדרני רדיו? 2.מה תחנת הרדיו שאתם הכי מאזינים לה?ואם אתם יכולים להמליץ עליה אני אשמח:) 3.האם אתם שומעים גם רדיו מחו"ל(דרך אתר או ווינדוז מדיה פלייר) אם כן של איזו מדינה ?ושוב אני אשמח אם תמליצו
בעיקר- אם אתם מכירים רדיו כמו גלגל"צ (באותה מתכונת- של שירים חדשים וכאלה...) רק בחו"ל. תודה מראש!

בעברית קוראים לזה סקר ../images/Emo13.gif

1. כן. יש בפורום מספר משתתפים שמשדרים ברדיו, ידועים יותר וידועים פחות. 2. תלוי ביותר. כשאני בבית, אני מעדיף להאזין לרדיו באינטרנט (מחו"ל) או ל- TALK RADIO מהארץ (תוכנית הצהריים והערב של רדיו תל-אביב, תוכניות האקטואליה של גל"צ בבוקר ותוכניות שונות בתחנות הרדיו האיזוריות בערב). כשאני בנהיגה, אני מעדיף להאזין למוזיקה - וכשאני באיזור המרכז אני נוהג להאזין לרדיו תל-אביב ולקול הקמפוס. באיזור השפלה אני מאזין לקול רמלה, באיזור הצפון אני נוהג להאזין לרדיו חיפה ובכלל - אני מאזין גם לגלגלצ. 3. אני אוהב להאזין ל- BBC-Radio. יש שם תחנות שונות ומגוונות. היכנסי ושטטי באתר: http://www.bbc.co.uk/radio/

אני מתנדב להיות ראשון ../images/Emo13.gif

שלום גם לך! בפורום משתתפים גם מאזינים וגם אנשי תחנות הרדיו השונות, לא רק שדרנים יש כאן אלא גם טכנאים... מפיקים... ולמעשה מכל קשת המקצועות של הרדיו. אני מאמין שרוב אנשי הרדיו (שאני נמנה עליהם) מקדישים הרבה מההאזנה שלהם לתחנת האם שלהם, כיוון שזה לא כל כך טוב ששדר בתחנה כלשהי מרוכז רק בתכנית שלו ולא יודע מה קורה שעה לפניו או ביום שהוא לא משדר. כך אני מאמין לפחות... כשאני לא שומע את תחנת האם שלי אני נע ונד בין תחנות שונות בלי העדפה יותר מדי גדולה לאף אחת. בבוקר זה 88FM. בערב כשאני בדרכים הרדיו נודד בין רדיוס לבין גלגלצ. בעבר הייתי נוסע יותר באוטובוסים ואז כמובן נחשפתי לכל תכניות הצעקות למיניהן... אישית אני מעדיף רדיו מוזיקה אבל אין לי העדפה ממש מסויימת. התחנות שהכי אהבתי אי פעם היו "גלי צהל" של שנות ה-80 (וזה אולי יפתיע כאן כמה אנשים) ולפני זה גם "קול השלום" של אייבי נתן. תחנות אינטרנט שמשמיעות מוזיקה באמצעות האינטרנט יש לא רק בחו"ל אלא גם בארץ. בחו"ל אני מאד מחבב את GALAXIE 105/106 שמשדרת מצפון אנגליה (היא מזכירה יותר את 99FM בתקופה שלפני בוא הפלאפון מאשר את גלגלצ) אבל כאמור אין צורך לנדוד עד לחו"ל. יש גם בארץ מספר תחנות אינטרנט אבל כאן אני לא אובייקטיבי אז אני אמנע מהמלצות. תהני!

עונה...

תחנת הרדיו שאני מאזינה לה:גלי צה"ל לא קולטים אצלינו גל"צ(באאסה
) אני מאזינה גם לרשת ג
אני לא מאזינה לתחנות רדיו מחו"ל...

LuLiLoPiLaTo1

New member
חחח אכן אתה צודק נועם,אבל לא ידעתי

אם זה מקובל לעשות סקר כשיש את הסקר הראשי בפורום(אני עדיין בטראומת ה"לשרשר!" וכ'ו...) בכל אופן,תודה לכל מי שענה אני אשמח לשמוע מעוד חברי פורום את העדפותיהם:) ציינתם די הרבה תחנות שונות ככה שאני לא יכולה להחליט איזו תחנה הכי נשמעת חח תודה על ההמלצות לרדיו בחו"ל אני אנסה ואומר לכם את דעתי בהמשך
ואם אפשר לשאול איזה שדרני רדיו משתתפים בפורום?הסקרנות... ולעופר להב מי זו תחנת האם שלך? אפשר לשאול מה חלקך בה? או לפחות לשאול אם אתה שדרן? לילה טוב לכולם!!
ד"א מישהו מאזין גם לשמוליק טיאר?ביי ביי

ron8

New member
המלצה על תחנת רדיו מחו"ל

Sky Radio, תחנת להיטים הולנדית שהתוודעתי אליה בביקורי שם, משדרת להיטים עכשויים וישנים (אייטיז ניינטיז), וכמובן חומר מקומי בהולנדית. אני אהבתי ת'פלייליסט שלהם, וההולנדית של הפרסומות גם מוסיפה לי איזו צביטה נוסטלגית :) Sky Radio

Shaolin Kid

New member
טוב אז

1.ענו על זה כבר 2.גלי צה"ל-פושט אוהב להאזין "למילה האחרונה","עושים צהריים" עם יעל דן ול"עושים ספורט" עם אלי ישראלי וניב רסקין 3.אהה פה ושם...אם כן אז באתר http://www.amfm.co.il בעיקר משהו נעים ולא רועש...

למעלה