היי לכולם יש לי ...

היי לכולם יש לי ...

היי לכולם אני בת 14 וחצי. לי יש יש הפרעות קשב וריכוז וגילו לי את זה בכיתה ג! מכיתה ו אני לוקחת ריטלין(הריטלין עזר לי מאוד) ועכשוו לא מזמן עברתי לקונצרטה!!!! אני זוכרת שבהתחלה פחדתי שאנשים ידעו מיזה, אבל עשוו אני כבר לא מיתבישת!!!! עם מישהו רוצה לשאול אותי משהו הוא סתם לדבר על זה אני מעונינת!!

bhs

New member
לבת שלי גילו הפרעות קשב והיא בג'

אני מתלבטת אם לתת לה תרופה או לא מכוון שבלימודים היא מצליחה יפה מאוד אבל מצד שני לא יכולה להתקבל לפרויקט המחוננים. אציע לה אם תרצה לשאול אותך משהו.

סבבה!!

אני ישמך מאוד עם היא תשאל אותי!!!!!!!!!! אני גם היתי בגיל שלה עם הבעיה ונאי יכולה לתת לה המון עצות עם היא תרצה

TikvaBonneh

New member
יום העשרה למחוננים

הבת שלך זכאית לעשות מבחן איתור מחוננים מותאם לילדים עם ADHD. הבן שלי לא הצליח במבחן הרגיל והתקבל לתכנית אחרי שעבר את המבחן המותאם.

bhs

New member
למחלקה למחוננים בירושלים - יש גם

פורום ןהורים למחוננים באחד הקישורים יש את הכתובת שלהם.

יש את המבחן המותאם, הילדה שלי לא

מוכנה לעשות אותו. היא לא מוכנה בכלל לשום דבר שהוא לא שיגרתי ורגיל. דבריה: אני לא רוצה להיות מיוחדת, אני רוצה להיות רגילה.

b a r b a i m a

New member
כל הכבוד לך!!! אני במקומך הייתי

משוחחת עם המחנכת של הכתה ומציעה לה לערוך שיחה על כך עם תלמידים נוספים. (אולי כבר עשית את זה??? ) תתפלאי כמה ילדים ישמחו ויבקשו את עזרתך. בהצלחה

תודה!!

שיחה על מה? ילדים אחרים לדעתי לא יודים כול כך איך לקבל את זה! כי עדין זה משהו שונה!!! אבל גם אני גאה בעצמי כי פעם ממש התפדחתי לגלות למישהו הוא לקחת את הכדור ליד אנשים,והיום אני ממש לא מיתבישת, ארי זאת לא מחלה הוא משהו!! וגם מישהו פעם אמר לי שהילדים שיש להם הפרעות קשב וריכוז, הם לפעמים הילדים הכי חכמים!! אני מקווה שמה שאני כותבת בפורום ישפיע על ילדים אחרים הוא גם על הורים

10Keren10

New member
חבל מאוד שביתי בת ה 14 לא קוראת ..

כמה הייתי שמחה אם ביתי בת ה 14 כיתה ט' שקיבלה תעודה עם 10 שליליים ועומדת לעוף מבית הספר לא קוראת את ההודעות שלך

לא נורא!!

את תיראי שעוד מעט היא תתחיל להשתנות ותתחיל לשפר את הציונים שלה! גם התעודה שלי לא היתה הכי טובה! לא נורא אני יודעת שעוד מעט היא תשפר את הציונם שלה!! אני מקווה שהיא תצליך יותר, ועם היא תשנה את דעתה ותרצה לקרוא את ההודעות הוא סתם לדבר אני פו

spidergirl

New member
יש לך גם שגיאות כתיב

אולי שווה לך לעשות איבחון דידקטי

למעלה