היי לכולם! יש לי שאלה...

BarmaLena

New member
היי לכולם! יש לי שאלה...

היי, אני מתנדבת מד"א באזור הדרום. בעוד כמה ימים תהיה שנה שאני מתנדבת שם, אני אוהבת לבוא אבל אני לומדת רחוק, חוזרת הבית מאוחר, ויש לי נסיעה ארוכה באוטובוס עד לתחנה, אז יוצא ככה שאני באה פעם אחת בשבוע עם לא פחות. לכן, אני לא מכירה את כל האנשים בתחנה ואלה שאני כן מכירה נהיו סנובים מגעילים ואין לי מושג למה. הרבה אנשים שאני מכירה הפסיקו לבוא בגלל שהפסיק להיות כיף בתחנה. בזמן האחרון שמתי לב שאלה שכן באים, באים כדי לשבת בחדר המתנדבים ולהזמין פיצה. למרות שבשבילי זה כבר ממש מגעיל לבוא לתחנה אני באה בכל זאת כי אני אוהבת את ההתנדבות הזאת אפילו אם לרוב זאת סתם עבודת סבלות. אני מאמינה שלרבים מכם נוצרו קשרים חדשים בתחנות שלכם אז השאלה שלי היא כזאת: למה אתם באים, כדי לעזור ולשנות או כדי להיות עם החברה?

amitzahavi

New member
אז התשובה שלי היא

בימי שישי אני לא לומד אז היום החלתתי להגיע לתחנה בבוקר וכמובן לנשות לתרום לסביבה בתפקידי כמע"ר. אני מאוד נהנה להיות בתחנה (כמובן אני מגביל את עצמי כי יש כאלה מהקורס שלי שבתחנה יותר מדי ונוצר אנטי מסוים של כמה מתנדבים וגם חניכים אחרים מאותו קורס כלפיהם ואני לא רוצה שזה יקרה לי) אז הגעתי ומה לעשות, מודיעין זה מקום עם נסיעות במספר דל מאוד אז לא היה כלום אבל נהנתי לשבת עם האנשים (שוב, יש לנו אחלה אנשים בתחנה) ולשוחח איתם (אני דיי שותק אם אני לא מכיר מישהו טוב אבל לאט לאט אני מקווה שהמחסום הזה ירד, אחרי הכול אני דיי חדש, רק 4 חודשיים) וגם סתם לצפות בטלויזיה עם חברים. אחרי כן נגמר לי המשמרת ב-2 אבל עדיין נשארתי כי נחמד שם עם כולם והיה סיכוי שאולי אני יאלה על נסיעה אבל זה לא היה רשמית המשמרת שלי בצוהריים אז לא רציתי להידחף כשהיתה הנסיעה היחידה באותו יום. אז בקיצור לתושבה, אני חושב שקצת משניהם (לעזור וגם להנות) זה שילוב טוב כי הרבה יותר נחמד שגם נהנים וגם עוזרים וכך המשמרות הרבה יותר כפיות וגם כך תכירי יותר אנשים.
*** סלחו לי על שגיעות הכתיב... כבר מאוחר... חחח

לעמית ולשאר מתנדבי הנוער../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

אני לא יודע מה משדרים לכם (כל אחד בתחנתו...) אבל אתם נוער הזהב . בלעדיכם...אי אפשר !! אתם יודעים מה זה לנהוג אמבולנס כשהחולה לבד מאחור ?? אני, מרגיש יותר רע מהחולה.... נכון שלפעמים אתם....קצת יותר מידי, נכון שלפעמים....אנחנו וצוות העובדים קצת יורדים עליכם אבל....אל תתיאשו. אתם מתנדבים מהלב וכל הארגון עומד ומצדיע לכם (אם כי לפעמים לא כל כך מרגישים את זה...) תמשיכו לבוא לתחנות בכל פרק זמן אפשרי ותעזרו לנו כי בלעדיכם אנחנו חצי אמבולנס (וואו איזה משורר יצאתי....) למתנדבי הנוער הנהדרים...למתנדבים הבוגרים הנפלאים ולעובדי מד"א "השלד של הארגון" - ח ג פ ו ר י ם ש מ ח ! !

MoonShield

New member
תודה בשם מתנדבי הנוער../images/Emo9.gif

נחמד לדעת שיש גם אנשים שמעריכים את מתנדבי הנוער... יום טוב וחג שמח

למעלה