גבר רגיש 25
New member
היי לכולם, ייעוץ חוזר..
בשרשור של הפוסט הקודם אהבתי את מגוון הדעות
אז אני יוצא עם בחורה ממש חמודה שאני מעוניין בה,
כבר אחרי 2 דייטים בשבועיים מתוך הכרות של כמעט חודש (לוקח זמן להיפגש כי הבחורה עובדת מאוד קשה, בערך250 - 300 שעות בחודש עם לו"ז צפוף מאוד)
ועדיין היא זורמת איתי, ומחייכת, ויש נושא שיחה, והכול כאילו הולך לאט לאט, אבל טוב.
רק דבר אחד מפריע לי...
למרות שהיא התחילה איתי בפייסבוק וזו שכתבה את ההודעה הראשונה, אני יותר יוזם...
הודעות, הצעות לדייטים. היא אמנם זורמת, יש התכתבות טובה, ושיח טוב, אבל היא לא זו שיוזמת את השיחות..וזה קצת מפריע לי..
עולות לי הרבה שאלות בראש..
1. האם היא מסוג הבחורות שמחכות שהגבר יזום הרבה על ההתחלה? (כדי לראות שהוא באמת רוצה,עד כמה הוא מעוניין וכו'..)
2. האם היא פחות מעוניינת והיא רוצה שזה יסתיים מעצמו (ז"א שאני פשוט אוותר)
מה שלא נראה הגיוני כ"כ.. כי היא בעניין והיא נהנית והיא מציעה אפילו לאן אפשר לצאת,כנה וחייכנית על הדרך.
אני אפילו מצליח לסקרן אותה לפי מה שהיא שאלה בדייט לגבי כל מיני הודעות בהתכתבות שהייתה במשך השבוע.
יש לי כמה חברים וידידות עם דעות מאוד מגוונות לגבי העניין
ואני די מבולבל סה"כ..האם להמשיך לחזר וליזום?
-האם למתוח את הקו לגבול מסוים שבו אפסיק ליזום ואצפה ממנה לאיזו הודעה?
-האם להמתין ולבדוק איתה בישירות אם היא מעוניינת בשיחת טלפון?...
אני ממש מבולבל, יש להדגיש כי בד"כ במקרים אחרים הייתי פשוט מפסיק ליצור קשר ונעלם
אבל במקרה הזה אני מרגיש בפנים שזה יהיה ממש פספוס לוותר עליה עד שהיא לא תגיד לי אחרת..
all valid questions !
אשמח לעצות נוספות, בעיקר מבחורות
בשרשור של הפוסט הקודם אהבתי את מגוון הדעות
אז אני יוצא עם בחורה ממש חמודה שאני מעוניין בה,
כבר אחרי 2 דייטים בשבועיים מתוך הכרות של כמעט חודש (לוקח זמן להיפגש כי הבחורה עובדת מאוד קשה, בערך250 - 300 שעות בחודש עם לו"ז צפוף מאוד)
ועדיין היא זורמת איתי, ומחייכת, ויש נושא שיחה, והכול כאילו הולך לאט לאט, אבל טוב.
רק דבר אחד מפריע לי...
למרות שהיא התחילה איתי בפייסבוק וזו שכתבה את ההודעה הראשונה, אני יותר יוזם...
הודעות, הצעות לדייטים. היא אמנם זורמת, יש התכתבות טובה, ושיח טוב, אבל היא לא זו שיוזמת את השיחות..וזה קצת מפריע לי..
עולות לי הרבה שאלות בראש..
1. האם היא מסוג הבחורות שמחכות שהגבר יזום הרבה על ההתחלה? (כדי לראות שהוא באמת רוצה,עד כמה הוא מעוניין וכו'..)
2. האם היא פחות מעוניינת והיא רוצה שזה יסתיים מעצמו (ז"א שאני פשוט אוותר)
מה שלא נראה הגיוני כ"כ.. כי היא בעניין והיא נהנית והיא מציעה אפילו לאן אפשר לצאת,כנה וחייכנית על הדרך.
אני אפילו מצליח לסקרן אותה לפי מה שהיא שאלה בדייט לגבי כל מיני הודעות בהתכתבות שהייתה במשך השבוע.
יש לי כמה חברים וידידות עם דעות מאוד מגוונות לגבי העניין
ואני די מבולבל סה"כ..האם להמשיך לחזר וליזום?
-האם למתוח את הקו לגבול מסוים שבו אפסיק ליזום ואצפה ממנה לאיזו הודעה?
-האם להמתין ולבדוק איתה בישירות אם היא מעוניינת בשיחת טלפון?...
אני ממש מבולבל, יש להדגיש כי בד"כ במקרים אחרים הייתי פשוט מפסיק ליצור קשר ונעלם
אבל במקרה הזה אני מרגיש בפנים שזה יהיה ממש פספוס לוותר עליה עד שהיא לא תגיד לי אחרת..
all valid questions !
אשמח לעצות נוספות, בעיקר מבחורות