היי לכולם-חדש

ooommmr1

New member
היי לכולם-חדש

היי לכולם, אני חדש, ורציתי לשאול אתכם על טליה ברקאי .. *היא מסתובבת פה? *איך היא בהשוואה לאחרים? *היא טובה? טוב, אז יאללה,מחכה לתשובה ..שיהיה אחלה יום!

Eyal 1 2 3

New member
חח ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif../images/Emo215.gif

אני אייל, בן 13 וחצי, עברתי קורס דיבוב לא מזמן! השתלבות מהירה!D: ואני דיי יכול לענות לך על השאלות, כי היא ניהלה את הקורס שלי, אז.. *היא נכנסת לפעמים, עם כמה שידוע לי..
*מממ.. לא כ"כ הבנתי את השאלה הזאת. בהשוואה לאחרים במה? *לדעתי, היא מעולה!(אם זה היה מבחינת הדיבוב!O: ) היא מאוד מוכשרת ומצחיקה:)

miaBaby

New member
welcome :)

אז ככה: טליה מסתובבת פה וקוראת מידי פעם, מידי פעם כשיש לה מה להגיד היא גם עונה (ואם את קוראת- אהלן כפרע! מתגעגעת אלייך!!!) -אם אתה רוצה מידע על הקורס של טליה ואחרים, יש בטאגליינס, אני אישית מכירה את כל הבמאים\מורים של כל הקורסים וכולם מעולים, רק תתקשר ותראה איזה מקום הכי מתאים לך. - כן, טליה מעולה, למעשה, כולם מעולים... שוב, לך לטאגליינס, תתקשר, תדבר עם אנשים ותראה מה הכי מתאים לך... מקווה שעזרתי לך למרות שלא אמרתי הרבה, בעיניי כל הקורסים טובים, לכולם יש מורים מעולים, הכל שאלה של איפה אתה גר, איפה הכי קרוב לך לקחת קורס, וגם הרגשה של עם מי בא לך ללמוד...

ellapr41

New member
ברוך הבא!! ../images/Emo13.gif

אממ אני הייתי בקורס עם אייל (שכתב לך למעלה), וכמו שהוא אמר, טליה הייתה הבימאית שלנו... ולשאלות שלך: 1. כמו שאמרו קודמיי, טליה סמויה בפורום, קוראת מה שכותבים (כולל מה שאומרים עליה (אהמ)) ומדי פעם יוצאת מהצללים
2. בהשוואה לאחרים.. הממ אני לא מכירה אחרים (Tear), אז אני לא יכולה להשוות..
3. טליה מעולה! היא מאוד מאוד, מאוד מוכשרת! BTW, אם אתה מתלבט בקשר לקורס, יש בעמודים האחרונים סיפורי קורס של ניב אייל ואנוכי, שם יש גם חוויות קורס וגם כל מה שחשבנו על טליה עוד בימי הקורס העליזים והתמימים (בהם בכלל לא ידענו שהיא קוראת
) בכ"מ, ברוך הבא והשתלבות נעימה!

shirpan

New member
אכן ברוך הבא!../images/Emo140.gif

אני שיר ואנחנו פורום מאוד אוהב ורגשני רוב הזמן, אז תתרגל :) דרך אגב, למה דווקא ההתעניינות בטליה?

למעלה