היי לכולם חדש..

magicannn

New member
היי לכולם חדש..

יש לי בעיה קטנה שאני מניח שהרבה נתקלו בה:אין לי מושג מה להיות בעבודה שניה לקוסם די פסלתי את F/P ואז נשאר I/L וCLERIC מצד אחד אני אוהב את הרעיון של קלריק וזה שהוא מרפא אבל הוא ממש חלש וצריך להעזר בפארטי רוב הזמן ואני פוחד שI/L ישעמם אותי מה אני עושה?

miss_t

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

בדיוק שאלו את השאלה הזו- תוכל לראות את התייחסותי לשאלה של noa בעמוד הזה. תוכל להציג את עצמך והדמות שלך? אני ליאת בת 21 משחקת ב bera יש לי PRISET ברמה 71. בהצלחה במה שתבחר

ווינגז

New member
ברוך הבא, אני יעל

בת 18 וחצי + או 19 מינוס [
], משחקת ב-Broa ויש לי קלריקית. בקשר לשאלה שלך, גם לי הייתה את ההתלבטות הזו כשהגעתי לעבודה שנייה, ובסוף (כמובן) בחרתי בקלריק. אני לא יכולה להגיד לך שהתחרטתי, אבל מה שכן - היו כבר כמה וכמה רמות שבהן היה לי ממש משעמם ולא היה לי שום דבר לעשות. קלריק, במיוחד במידה והוא Party Cleric, עובד עם עוד אנשים - די קשה להתאמן לבד. אני מאוד אוהבת להיות קלריק למרות הכל, וזה עוד בלי להתחשב בחיסכון העצום בשיקויים [וכסף, כתוצאה ישירה]. אגב, אתה מוזמן לספר על עצמך קצת.
השתלבות נעימה

magicannn

New member
תודה רבה!!!!(חפירות)

היי גם אני משחק בbroa ויכול להיות שאני אבחר בקלריק כבר השתתפתי כאן בכמה פורומים ממש כייף כאן ולמרות שאני לא מומחה גדול במייפל אני אנסה לעזור ואני בטוח אהנה אני אחשוב על זה ויכול להיות שאני אבח בcleric ודרך אגב 19 lolz הגיל או הרמה???

TblaGbla

New member
שלום!

אני בן 14 ויש לי PRIST בBROA רמה 103. אני אישית חולה על קלריקים ויש לי שניים =\ אם אתה בברואה אני אשמח לעזור לך בין רמה 30 ל35 שקצת קשה לעלות ברמות האלה

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif הדרך הכי קצרה לשלוח מסר אישי

זה להכנס להודעה של הזה שאתה רוצה לשלוח לו מסר, ואז למטה תראה 'מסר למחבר/ת'.

למעלה