היי לכולם,חדשה עם שאלה...

mia mia

New member
היי לכולם,חדשה עם שאלה...

התוודעתי לאחרונה לקפוארה ורציתי להצטרף לקבוצה טובה ,לא צעירה מדי (אני זקנה בת 30),מחפשת המלצות על קורס קפוארה מוצלח באזור ראשלצ/רחובות אשמח מאאאאאאד לשמוע המלצות ממנוסים. ועוד שאלה קטנה: מה הכישורים הבסיסיים הנדרשים,אם בכלל? תודה תודה

NEWBE

New member
מיה מיה...

תלחצי כאן וכשיעלה לך האתר לכי לאינפורמישין ואז לסקג´ואל וחפשי את הישוב שלך... ותקראי את הדיון שפתחתי על קורדאו, שלא תעשי טעות, ותלכי אליהם.

zakomea

New member
כן...

אני מסכים את צריך לחפש מקום ללמוד עם אבאדא כי את לא ילדה בן 13-14 ובקבוצות האחרות שמים דגש על אקרובטיקה ובאבאדא שמים יותר דגש על תנועות טובות ובסיס טוב, ובלי לזלזל אבל לא נראה לי שאת מחפשת להתעופף באויר... אז באמת עדיף אבאדא

Catty

New member
ואם כן רוצים להתעופף באוויר?

כלומר מישהי שבת 15 וחצי...?

NEWBE

New member
אז לכי להתעמלות קרקע

זה דוגרי, כיף של החיים, אבל אם את נעולה על קאפורה, עדיין עדיף אבאדה, בכול מצב עדיף אבאדה, (יחצ"נות: הקבוצה בעלת המורים המנוסים ביותר, המדורגים ביותר, בעלת מספר המסטרדנות=מועמדים למאסטר, הגבוה ביותר, בעלת הרמה הכי גבוהה עקב שילוב של כמה שיטות, אבאדה נבנתה מכמה סיגנונות, בעלת הזמן הארוך ביותר לקבלת חגורות גבוהות, להגיע למסטרדנו לוקח בערך 22 שנה, בעלת מספר התלמידים הרב ביותר בעולם, ובארץ !!!)

zakomea

New member
טוב...

אחרי שהבהרנו שאבאדא הכי טוב הנה האתר שלהם....

Jogodor1

New member
מיה מיה שלום...

אין כישורים נדרשים לקאפוארה, כול אחד עושה לפי יכולתו, אומנם מומלץ להתחיל קאפוארה בגיל 10 ומעלה, כול עוד את מרגישה שאת יכולה להמשיך, אין סיבה שלא תצליחי, בקשר למיקום של החוג, האתר של אבאדא הוא באמת יעיל בקשר לזה והוא גם כולל מספרי טלפון

למעלה