היי לכולם זו שוב נעמה

במבית10

New member
לקרן מנעמה

אני לא כ"כ זוכרת אבל אנחנו קוראות את כל המכתבים והמון תודה בכל מקרה אני עכשיו נכנסת לצ'אט את מוזמנת.

במבית10

New member
היי לכולם זו שוב נעמה

ירדנו'ש, באמת חשבתי אחרי ההופעה מה קרה עם השלט אבל לא נורא העיקר שנהנית, ודרך אגב אמא שלך מקסימה(איך את דומה לה). בלי קשר מקווה שכולכם נהניתם בהופעה ונשתמע. אוהבת נעמה.

GlitterKitten

New member
אני מצטערתתתת ../images/Emo10.gif

טוב גם ככה לא נעים לעמוד אפילו שעמדתי ככה לבד ועוד להרים את השלט הענק הזה! נראה לי שהוא עכשיו באוטו חיי...נעשה בו שיפוצים והוא יהיה להופעה הבאהה!! ואמא שלי דומה לי? באמת? היא רזה אני לא חחחח....תודהה :)))) הופעה מהממת נהנתי...אבל מי זאת ההיא שלא נתנה לי להתקרב אלייך? רעה! ואחותך מהממת!

במבית10

New member
ירדנו'ש

קודם כל תודה, ואת מאוד רזה מה יש לך? את יפהפיה תפסיקי להגיד שאת לא כזאת יפה ורזה כי את כן.

GlitterKitten

New member
תודהה../images/Emo9.gif

שנים של דיאטות וניתוחים פלסטיים (חחח לא ניתוחים אבל דיאטות) אבל לא ענית לי מי זאת האישה הזאת....רק לידע כללי....שנדע מה לעשות בהופעה הבאה איתה

במבית10

New member
תגובה

האישה הזו היא דווקא מנהלת הצגה מאוד נחמדה, את צריכה להבין, את יודעת איך זה בהופעות שיש הרבה אנשים והרבה בלאגן.

GlitterKitten

New member
נחמדה...לא אליי ../images/Emo10.gif

טוב נסלח לה ...אם את אומרת שהיא נחמדה את יודעת על מה את מדברת :) אבל אני לא מזיקה רק מצלמת...תגידי לה שלא צריך להתרגש ממני יותר מדי חחח :)

שירן 2

New member
נעמממממממממה

אני מתה עליל הייתם בטבריה והייתי שם שורה ראשונה אני מתה עליכם בבקשה תעני לי.!

למעלה