היי לכולם זו נעמה

Love benja

New member
נעמונת ../images/Emo94.gif

מאמי מה קורה?! יא עכשיו אני אהיה כל הזמן בצא'ט..חח

מעינית

New member
רק אמרת את המילה כוסית ו..../images/Emo95.gif

ניזכרתי במשהו מצחיק ששירנושקל'ה(איזה שם ארוך) סיפרה לי: בקיצר:היא לומדת בביצפר שאסור להגיד את המילה כוסית,אז פעם אחת חברה שלה צעקה לחברה של שירן מהחלון בכיתה והחברה השניה היתה למטה,היא צועקת לה:"כוסית!!!!!",ובדיוק המנהל ניכנס לכיתה והוא אמר לה שהוא לא רוצה ליראות אותה יותר בבית-הספר והחברה לא ידעה מה לעשות,אז שירן אמרה לה:"עזבי,הוא סתם מנהל דפוק",חחחחח,אבל אני קצת עצובה

במבית10

New member
היי לכולם זו נעמה

רציתי לומר קודם כל חג שמח ואני מקווה שאתם נהנים בחופש, רק שתדעו שמאוד התגעגעתי לכולכם ואפילו ניסיתי להינס לצ'אט כמה פעמים אבל לא היה שם אף אחד. אז אני מקווה שבפעם הבאה אתפוס אתכם. באהבה נעמה.

מה?! ../images/Emo185.gif

פחחחחחחחחחח בבית ספר שלי אנחנו מקללים ליד המורות אני עושה למורה שלי אני שונאת את המורה לת"נך ביום שהוא ימות אני יעשה מסיבה אז היא עושה למה את אומרת עליו את זה.. אני עושה לה הוא מטומטם.. יענו אמרתי לה את זה בפנים.. חופשי אצלנו בכיתה יא בן זונה אמא שלך שרמוטה.. למרות שהמורות לפעמים אומרות דיי לקלל אבל מי שם עליהן זין סתם מטומטמות חחחחחחח אצלנו כוסית אם אומרים בכלל לא מגיבים על זה.. למה מה זה פה בית כלא?!

נעמה היא יפה?

ברור שנעמה היא יפה...נעמה היא יותר מיפה...נעמה היא הרבה יותר מיפה... רדו עכשיו טיפי למטה... אני מזה חנפנית

טוב..אם כבר חופשי

אז להתפרעעעעע נעמה היפה,נעמה הבובה נעמה המאמי נעמה המותק נעמה הנשמה נעמה החמודה נעמה המקסימה נעמה העדינה,השולטת,הבלונדה,האישה,השובבה...(חח...לא במובן שאתם חושבים שזה..לכו תדעו עם הראש הכחול שלכן....)

למעלה